-
Aneta je nejlepší originál
Hele chceš s padělkama kšeftovat ? My co máme Anetu Langerovou rádi a je nás opravdu hodně ji neokrádáme a Anetiny desky zásadně kupujeme v originálním balení, mám pocit že tu je a zpívá naživo, což z přepalovaný bych ten pocit neměl . I kdybych měl poslední peníze ,tak její desku koupím orig. Je to přece její živobytí.Platí z toho kapelu i provozní náklady,odvody státu a svoji další tvorbu . -
blahopřání
Vše nejlepší k narozkám přeje fanoušek *3* -
Aneta
Hele my bysme chtěli vidět tebe kolik si tý krásy pobral(a) ty,už víme že rozumu moc ne,ale s tou krásou to asi taky přehnaný nebude,nemyslíš.Pa Kozo,Rózo -
na živo
tady vůbec nejde o živě , neživě ale o to aby všemocná média nechali prostor pro umělce. každá globalizace je proti lidskému tvoru vemte si umělý zpěv, umělá hudba, umělé hlasatelky atd. umění má vyvěrat z podstaty člověka a jeho nitra, pleybekem to začíná a nepotřebností člověka končí. Aneta je na správné straně. -
Aneta v Brně
Mrkněte na rozhovor s Anetou před koncertem v Brně:
http://www.moravskatelevi ze.cz/cooltura/vanocni-koncert-anet y-langerove/ -
Ceny Óčka
Zpěvačka roku 2008! Aneet, velká gratulace *1* !! Prostě best.
Když byla Voda živá, jak všichni začli zpívat... to bylo krásný *14* . To u nikoho jiného nebylo *15* -
nirvana
-
cauki
Ahoj Anetko,jak se mas?vis,jsi moje oblibena zpevacka,moc ti fandim.nemohla bys mi prosim poslat tvou fotku s podpisem na adresu: Erika Pavelkova Choryne 135 756 42 Moc dik.........papapapa -
jsi jednička
Moc Ti držím palce.Tvoje cd je bomba, i když příště bys mohla přitvrdit.Když slyším "křídla motýlí",naskakuje mi husí kůže, ale v tom nejlepším.Je to špička! Ukaž všem těm Vondráčkovejm,Bartošovejm, Vaňkovejm...co je to hudba.Držím palce! -
plakáty
mám 2 plakáty Anety prodám je i s poštovným za 20kč jestli byste měli zájem piště na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku