Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

vidím to tak....kdo chce ať kouká a poslouchá, kdo nechce tak ne.... takovejch keců, co tu je.....nejvíc od magorů, co samy nic neukázali....
  • Aneta

Poslouchal sem tuto zpevacku ve 4te tride coz je letos 6 let a musim rict, ze dnes se na ni divam o dost jinak... mila zpěvačka, ale něco jejímu zpěvu chybí, místy má takový ukřičený a trochu falešný hlas, ale její hudba je milá a občas se dá...ale nejlepší není, i když z českých zpěvaček možná jo, protože česká hudební scéna ani za to kulový nestojí *13*
  • Její písničky dost hrůza, ale furt lepší než taková Šárka nebo Samer!!!!!!!
  • simonabrozikova

Ahoj

Ahoj Anetko MTSMR Simča *3* *4*
  • láska

jsi sexsi
  • Pro didku

Aneta dosáhla něčeho konkrétního. Její úspěchy se nemusí nijak okecávat. Prodala konkrétní množství výborného CD. To se těžko dá nevidět!
  • POMOC

AHOJKY LIDIČKY,POTŘEBOVALA BYCH OD VÁS POMOC.MOHLI BY JSTE MI NAPSAT VŠECHNY ZPĚVÁKY CO ZPÍVAJ RnB.MOC BZCH BYLA RÁDA DĚKUJU PŘÍŠTĚ ZASE POMŮŽU JÁ VÁM DÍKY *7* *3*
  • pro funy

Tu krávu si nech. Takto nediskutuj!!! :-))))))))))
  • opět všichni...anebo vlastně jenom pro karla,pavla a tu nebo toho co se nijak nemenuje.....jo a vy 2.....koukám že lezetw úplně na všechny osobnosti.....detail

víte já se neseru do komeční superstar a pak netvrim že nejsem nekomerčí...vaňková to aspon přiznává...jo a mylíš že mym cílem je něco jinýho než diskutovat aproovokovat...jo a ty tvoj eúchylný smajlíky :-))))))))))))) si narvy třeba doprdele niko na ně není zvědavej.........uuuuubbbbbbooooooooožžžžžáááááááá ácccciiiiiiiiii hahahahhaha loooooooooooooooooool :D:D:D:D:D
  • teda že se rve do komerční superstar a ppak tvrdí že je nekomerčí...tak sem to myslela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit