-
...
vidím to tak....kdo chce ať kouká a poslouchá, kdo nechce tak ne.... takovejch keců, co tu je.....nejvíc od magorů, co samy nic neukázali.... -
Aneta
Poslouchal sem tuto zpevacku ve 4te tride coz je letos 6 let a musim rict, ze dnes se na ni divam o dost jinak... mila zpěvačka, ale něco jejímu zpěvu chybí, místy má takový ukřičený a trochu falešný hlas, ale její hudba je milá a občas se dá...ale nejlepší není, i když z českých zpěvaček možná jo, protože česká hudební scéna ani za to kulový nestojí *13* -
Její písničky dost hrůza, ale furt lepší než taková Šárka nebo Samer!!!!!!!
-
Ahoj
Ahoj Anetko MTSMR Simča *3* *4* -
láska
jsi sexsi -
Pro didku
Aneta dosáhla něčeho konkrétního. Její úspěchy se nemusí nijak okecávat. Prodala konkrétní množství výborného CD. To se těžko dá nevidět! -
POMOC
AHOJKY LIDIČKY,POTŘEBOVALA BYCH OD VÁS POMOC.MOHLI BY JSTE MI NAPSAT VŠECHNY ZPĚVÁKY CO ZPÍVAJ RnB.MOC BZCH BYLA RÁDA DĚKUJU PŘÍŠTĚ ZASE POMŮŽU JÁ VÁM DÍKY *7* *3* -
pro funy
Tu krávu si nech. Takto nediskutuj!!! :-)))))))))) -
opět všichni...anebo vlastně jenom pro karla,pavla a tu nebo toho co se nijak nemenuje.....jo a vy 2.....koukám že lezetw úplně na všechny osobnosti.....detail
víte já se neseru do komeční superstar a pak netvrim že nejsem nekomerčí...vaňková to aspon přiznává...jo a mylíš že mym cílem je něco jinýho než diskutovat aproovokovat...jo a ty tvoj eúchylný smajlíky :-))))))))))))) si narvy třeba doprdele niko na ně není zvědavej.........uuuuubbbbbbooooooooožžžžžáááááááá ácccciiiiiiiiii hahahahhaha loooooooooooooooooool :D:D:D:D:D -
teda že se rve do komerční superstar a ppak tvrdí že je nekomerčí...tak sem to myslela