-
neznáš mapu
didko nebo co si- asi ti ušlo že zaměstnává dost lidí a na všechny musí vydělat, dále pojistné zdravotní ,socialní,daně, zasály,dopravu aj,a to za všechny. oproti zpěvačkám jako například zmińovaná lawrin, či šárka vaňková a jiní kteří jedou sami na sebe......dále vytváří vlastní cd a dvd a to taky stojí nemalé peníze...bydlí v zapůjčené garsonce a jezdí v zapůjčeném voze,práce ji zabere veškerý čas.......nemáš co závidět -
ahojky
Chodíš na chat ???????????????????????,,, -
ahojky
Jste fakt neuvěřitelný. Díky že jste obětovali někteří oběd pro tento chat a taky vám děkuju za váš čas tady . To vy jste ti kteří mě nafukují energií jako balonek..já jí zas musím posílat dál.... Ty záplavy jsou hrozný...ale to je tak když lidi omezují cestu vodě a myslí si že je voda bude poslouchat ta si vždycky najde cestu sama. Lidem který to zasáhlo přeju hodně odvahy. Tento mailík patří všem a zvláště je pro Petru Valkovou a Michaelu Fialovou . Ahojky -
Pro Míšu
Aneta a Šárka jsou ženy velkého kouzla. Takové kouzlo u nás nemají davy umělkyň. SuperStar nebyla jenom o zpěvu. Základní hlasovou výbavu má Aneta lepší. To je velký dar od Boha. Některé umělkyně mají taky vynikající hlasovou výbavu. To kouzlo je ale menší. -
Anetko jsi super!!!!!Kdy budes zase mit nejakej koncert????????doufam ze brzo,ahoooooj:-)
-
pro didku
Já umělcům jejich příjmy přeju. Každý na to nemá, aby byl umělcem! -
jouda
janča , s tím slovním hnojem sem radši nelez. Chudák aneta Její ctitelky neumí ještě ani psát. *5* *8* -
pro Emili
emilo jsem anety spolužačka a řeknu ti že aneta se na zkoušky vždy pečlivě připraví a školu nepodceňuje.Pro její povahu ji máme všichni rádi . aneta miluje celou svoji rodinu...s tátou se tolik už nestýká ,protože se osamostatnila a nemá čas. (Hodně lidí ji chce vidět a tito příznivci chtějí novou CD od Anetky ). Na koncertní turné jezdí všichni z rodiny včetně taťky,taˇtka s Anetky sestrou prodávají suvenýry a část výtěžku jde na charitu.Vztah Anety a bratra Nikoli (manažer)je velmi krásný a čistý -
výborná zpěvačka a jediná superstar která se odrazila od soutěže, mám rád Voda živá a Křídla motýlí, hrají to v rádiu často a rád ji vždycky slyším
-
jarda
tak si diskutuj ale ne se mnou ...totalitu nepamatuju tak to sem netahej,bůchví co si zač...asi ňákej komouš, já komouše tluču, a hlavně se sklidni ,nemám zájem