-
Anetky
Tuším co jsi zač. Komouš jsem právě nikdy nebyl. Tluč si teda někoho jinýho. Ty frajere. -
aaaaaahoj!
zase píšu a jsem ráda že ji taky máte tak rádi jako já.....mig21 sorry jestli tam mám nějaký chyby ale já žadný nevidím.........*3* méně nechci se hádat jenom se omlouvam tak plomin a mejte se pápápá *4* *4* *4* *4* *4* -
re jarda
diskuzní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů.Mě se příspěvky od anetky líbí , líp bych to nenapsala a ty za jeho názory si arogantní -
miláček
ty její písně jsou nadčasové,zkrátka se neoposlouchaj, znovu a vždy něco dají -
jarda
neber si mě laskavě do huby , a netahej sem komunistickou zločineckou ideologii-řikám ti to hodně slušně -
AAANEEETKAAA
..je to fajn človíček, skvělá osůbka, Anetka je prostě úplně nejlepčííí láááh...HO -
Ahojky Anetko!!!
Ahojky Anetko,jak se máš?Jsi moje nejoblíbenější zpěvačka a v soutěži Česko hledá superstar jsem ti moc fandila a posílala hlasy a mám i tvoje cédéčko,které u mě pořád hraje.Strašně se těším na tvůj koncert na který pojedu.Měj se hezky a moc tě prosím odepiš mi na můj e-mail.Děkuji a moc zdravím!!!Ahoj -
pro Anetky
Ty se ale nějak nudíš! Je mi tě líto. -
je svoboda slova ..tak proc blokujete?jste komuniste?
-
brej den!
tak vás zase zdravím!!!dlouho jsem tu nebyla...tak jsem se musela jít podívat!!!!!!! *4* *4* *4* mějte se pápá I Think Im Paranoid