-
Anet je neuvěřitelná osobnost a úžasná zpěvačka! Strašně moc jí přeju úspěch a štěstí ve všem, co dělá a bude dělat, protože si to zaslouží!! Anetko zůstaň taková jaká jsi, zbožňuju tě!!
-
pro andu
Hlavně se uklidni! Aby to s tebou neseklo!!! :-)))))))))) -
Anetka je boží
od doby, co jsem viděl Anetu v soutěží "Česko hledá...", tak jí nesmírně fandím. Líbí se mi po všech stránkách. Hlavně to, že je to rockerka. Ona je úžásná. Má něco do sebe. Co se týký hlasového fondu, tak ten je naprosto v pořádku. Bez chyby! Dodnes mně mrazí, když si vzpomenu, jak skvěle zazpívala hity "Still Loving You" a "Thank You". Tyto songy podala znamenitě. Rovněž se mi líbí její vlastní tvorba. Klobouk dolů. Aneta je zpěvačkou budoucnosti. O tom není pochyb. Aneto, moc Ti fandím... -
Aneta je poklad! Moc krásný!!! :-))))))))))
-
Skvěle zpívá!
-
Ahojky ANETKO!!!!!!!!!!!! Si IDEAL mého ŽIVOTA!!!!!!!!!!!! Je mi 14 let.Ale na VĚKU přece NEZALEŽÍ!!Milujicí RADEK, Nap
-
Aneta nádherně zpívá! Aneta je božská!!! :-))))))))))
-
zlá Nova a slavík 2005
Autor Han: Na Anetě si právě cením toho,že se se na tuto maškarádu vyzbrojila pravým Langerovským přístupem k dané záležitosti a právě svoji bojovností / viz i její parádní ošacení/ dokázala před hudební smečkou ,dokonale z této situace vybruslit bez újmy na zdraví. Vždyť bylo nad slunce jasné,že mírné zdiskreditování této zpěvačky s krásným hlasem /a ještě k tomu v přímém přenosu/ je přímo povinnost.Zvláště když po jejím vystoupení, nám pak zazpívala naše slavice z 2004 a budoucí matka Lucie Bílá/představte si naživo/.I přesto a nebo ještě lépe právě proto, zústává český posluchač a divák pevně na zemi. Aneto ,,ZLOM VAZ" a přeji ti co nejrychlejší expanzi do celé EVROPY, protože ty jako jedna z mála co se tu nachází,na to máš. -
...
Aneta konečně ukázala co v ní je. Opravdu je to zpěvačka budoucnosti. Ale přijdou další dobré zpěvačky :o) nechme se překvapit...zatím si vede skvěle... -
pro andu
Ty budeš pochopitelně vzor dokonalosti v Česku. Jak jinak! Aneta zpívá skvěle. Aneta je velmi inteligentní žena. A je taky hezká. I bez zpívání by Aneta byla atraktivní ženou. Aneta je žena, která je schopna prožít opravdovou velkou lásku. O některých ženách to třeba říct nejde. Aneta je zaslouženě populární. Já jí přeju hodně štěstí!! :-)))