-
aneta je nejlepší!!!!!!!
Anetko,jsi opravdová superstar-máš skvělej hlas a dobrej styl hudby-jenom bys mohla častěji vystupovat.a nic si nedělej z toho co ti někteří říkají a píšou-docela obyčejně ti závidí a kašli na ně-ty zpíváš nejlíp a nejsi namyšlená jako Sámer nebo Šárka.od začátku jsem ti fandila.ahoj a hodně úspěchů:-) -
jenom bych chtěla připomenou pár lidem který si myslej že šárka nedělá nic pros voje fanoušky a že zpívá jenom na nově:ehm.....šárka nebyla na nově už hoooodně dlouho aživý vystoupení má tak 1-2 do tejdne.....chodí na svoj oficiální stránky a občas pokecá s fanouškama a odpoví na pár dotazů....má výbornej fanklub se kterym dělá srzy a tak dáááále......a co aneta??????nic!!jednou měla aneta tour a konec....mno zamyslete se nad tim...
-
mandarinko kráva seš ty jinak by si nepsala tak splašenej příspěvek. bů
-
aneta je nejlepši
-
olivová ratolest pro mandarii
Mandarinko asi by bylo nejlepší se spolu usmířit. Mám ten pocit že o nic nejde *9* -
Jo, Aneta je super ...
-
pro mandarinku
Každý si to dělá různě! :-))) -
Fandil jsem ti Anet nestih sem jak si byla na cetu napis mi tvuj email prosím,prosím. *14* *14* *4*
-
Díky!
Anetko - díky!!! Voda živá - mě postavila nazpět ze dna! Moc děkuji. -
Ahojík nic nejsi špatná,ale ty krátký vlasy ti vůbec nesluší *15* dřív ses mi docela líbila a často sem tě poslouchala,ale ted tě nemůžu slyšet ani v rádiu,protože už mi z tebe hrabe a připadá mi každá písnička stejná a nudná nemáš vůbec šmrnc a nikde se neukazuješ *13* jinak nic pa. *8*