Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aneta je nejlepší!!!!!!!

Anetko,jsi opravdová superstar-máš skvělej hlas a dobrej styl hudby-jenom bys mohla častěji vystupovat.a nic si nedělej z toho co ti někteří říkají a píšou-docela obyčejně ti závidí a kašli na ně-ty zpíváš nejlíp a nejsi namyšlená jako Sámer nebo Šárka.od začátku jsem ti fandila.ahoj a hodně úspěchů:-)
  • jenom bych chtěla připomenou pár lidem který si myslej že šárka nedělá nic pros voje fanoušky a že zpívá jenom na nově:ehm.....šárka nebyla na nově už hoooodně dlouho aživý vystoupení má tak 1-2 do tejdne.....chodí na svoj oficiální stránky a občas pokecá s fanouškama a odpoví na pár dotazů....má výbornej fanklub se kterym dělá srzy a tak dáááále......a co aneta??????nic!!jednou měla aneta tour a konec....mno zamyslete se nad tim...
  • mandarinko kráva seš ty jinak by si nepsala tak splašenej příspěvek. bů
  • aneta je nejlepši

• olivová ratolest pro mandarii

Mandarinko asi by bylo nejlepší se spolu usmířit. Mám ten pocit že o nic nejde *9*
  • Jo, Aneta je super ...
  • pro mandarinku

Každý si to dělá různě! :-)))
  • Fandil jsem ti Anet nestih sem jak si byla na cetu napis mi tvuj email prosím,prosím. *14* *14* *4*
  • Díky!

Anetko - díky!!! Voda živá - mě postavila nazpět ze dna! Moc děkuji.
  • Ahojík nic nejsi špatná,ale ty krátký vlasy ti vůbec nesluší *15* dřív ses mi docela líbila a často sem tě poslouchala,ale ted tě nemůžu slyšet ani v rádiu,protože už mi z tebe hrabe a připadá mi každá písnička stejná a nudná nemáš vůbec šmrnc a nikde se neukazuješ *13* jinak nic pa. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit