Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneta je super zpěvačka a má skvělé CD.
  • pro všechny

tak si kritizujte koho nemáte rádi.....vod toho to tady je!nebo si myslíte že je to jenom na vychvalování???všichni ste děsněě zmedializovaný!!je to chudinka!!neumí nic jinýho než jenom ,,já sem sváááááá'' ,,já sem rockováááá akdyž někdo řekne ž ene tak mu ukážu'' ,,sem přiriozená'' nechápu jak jí někdo kuli těmhle kecům můž emít rád....vždycky ,,mám rád anetu protože je svá'' jak naivní....a ty to prase jej hezčí..všichni ze superstar sou ubohý...nic nedokázali....sami by se nikdy nedostali tamm kde sou.......fuj!!!!
  • Má super cédéčko a její image je její věc!Nekritizuji ji!
  • didka

naprosto přesně s tebou souhlaim.......vystihlas tu sizuaci přesně!!!!!a je to tady od toho aby se o ní diskutovalo...jak v dobrym..tak v špatny...ale vo ní se nedá jinak než ve špatnym........kráva ubohá!!!
  • Prosim vas nepiste sem ty sracky, je to fakt uplne mimo :o Radsi si dete hrat s Barbinama, - Barbie uz je cela zhava po Kenovi....
  • pro didku

Už jenom provokuješ!!! :-))))))))))
  • anetko jsi jednicka
  • Souhlasím.. podle mého názoru má Šárka o hodně příjemnější hlas než Aneta. Já osobně Anetku nemám v lásce a co se týče jejího CD, znovu souhlasím se "Zdrcenou fanynkou." Její CD je hrozný nevím kdo vymýšlel text, ale musel se dosti zfetovat či opít jinak to nechápu... No jo klidně to zkuste hodit na to, že to má hlubší smysl.. (leda tak zarytýho Feťáka). A podle mne její hlas se nádherně hodí do hospody... stejně hrubý.. a ona by tam vynikla..:) A její vzhled: postava - nic moc, vlasy - bléé, ksicht - u ní leda tak rypák.. a oči?? jedno větší než to druhý... hrůza.. nechápu jak...
  • Pro didku

Nějak se opakuješ.
  • Příšerná osoba

Tahle holka to je tak divnej pavouk, ty její názory, chování, měla by se sebou hodně rychle něco udělat.. Ve StarDance taktéž není mezi svými kolegy oblíbená... *5*
    • quickly

Re: Příšerná osoba

Víš, všichni lidé nejsou stejní a v dnešní společnosti se odlišnosti spíše cení. Navíc, introverti to mají daleko těžší, než si je ostatní oblíbí - jsou uzavření, čímž neprojevují svou osobnost do té doby než se buď otrkají, nebo nezískají k dotyčným důvěru. Znám to, jsem taky introvert.:-))
    • skih

Re: Příšerná osoba

nech ji bejt, nic o nínevíš, náhodou moc hezky zpívá a má milou povahu. pomáhá dětem v nadaci světluška. prosím, neodsuzujte ji. *4*
    • Re: Příšerná osoba

Jo a Anetko, i když se nad Tvými názory s ostatními opravdu "bavíme".., tak nebudu na Teb zlej a k dnešním narozeninám Ti přeji vše nej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit