-
moc dobře zpíváš a proto tě máme moc rády a máme tvé cd. Těšíme se až vydáš nové cd-čko.
-
pro didnku
Nerozčiluj se tolik! Škodí to pleti!! Aneta je úžasná!!! :-)))))))))) -
seš super super super mnohem lepší neš šárka kdyby hyhrýála byl by to trapas stejně seš lepší i kdyby vyhrála šárk TAK BY SI STEJNĚ BYLA POPULÁRNĚJŠÍ a je dobře že ses dala svou cestou narozdíl šárka se pořád někam sere ona je tam ona je tam a je všude si cee je škoda že tě nuikde nevidíme ale je to tvoje rozhodnutí tak čau
-
pavel
víš tys asi ještě nepochopil ž ejá se nerozčiluju ale já se vám a tý krávě směju....a to dost nahlas!!! -
Aneta Langerová
Milá Aneto
Přání dnešním narozeninám hodně štěstí,zdraví. *4* -
anetka
anet já ti něco povím né tobě né vám ona jde svou ceytou nechte jí bít ona nepřímula tui reklamu protože jí ptschy nezajmaj ona prostě de svou cestou a myslím že se rozhodla správně až vyhraje druhá česká superstar nebude lepší neš aneta to mi věřte a já vám říkám že ona není kašpárek je to rokerka ale není trvdá protože kdyby byla tvrdá tak bi to nebyla ona a je to její problém ona je prostě super a nikdo jí nezBRÁNÍ v něčem co cghce tak jí nechte. ale zato šárka to je pravý opak všude se sere musela bít na fotbalista roku byla trapná a ne jen tam ona je všude trapná tak vi tuý anetu nepomlouvejte ona de svou cestou ona chce to co chce tak i když není v telce to neznamená že jí ta karoera nebaví ona je prostě populární a vždicky bude tak jí nepomlouvejte to je zatím vše čau -
Tak za prvý Aneta není kráva a za druhý proč sem lezeš když Anetu nesnášíš?
-
manaazeri
tady se hadatate jesli Anetka Samer nebo Sarka je nejlepsi a dedeck zlaty Kaja a jeho manaazeri se smnejou. aasi tim hadani budete muesaet posluchat vondrackovou a Kaju dosmrti. ja teda raci Zankovou -
pro anetku
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeee eeetttttttttaaaaaaaaaaaa je nej nej lepší -
jsi dobrá
jsi dobra jsi šit ale na mne nemáš a proto mi zavolej´737807737 bejby