-
jo a ještě jsem zapoměla říct toho slavíka sis nezasloužila!!!!!!!!!!
-
antifanda
a co dokazala ona sama? kdyby nebylo nejake televizni souteze, Aneta by se na nic nezmohla -
-
A jak asi jinak? Ona na rozdíl od většiny "skvělých zpěváků dnešní doby" nepotřebovala být protekční spratek *3* a vypracovala se téměř sama...
-
-
anet
Ikdyz jsem velka fanynka Anet a jsem na holky,coz jak mohu z vlastni zkusenosti potvrdit opravdu z Anet nedela zadny symbol lesbicek..,tak opravdu nechapu,jak nekdo muze napsat ze ta pipka Vankova je lepsi a hezci! nez Anet...co vlastne Vankovic pro jeji fanousky udelala??Hm?Par playbacku(k tomu opravdu mizerne provedenych)na Nove a tim to konci..zadny LIVE koncert..nic..to,ze Anet tyhle vyumelkovane saskarny odmita a naopak dava lidem maximum ze sebe jejim koncertem na zivo,kdy je na ni videt,ze ji to opravdu bavi a tesi se rozdavat lidem...to je pro me ta spravna odmena a ne prihlouple TV show..no nic..neco si necham zase na priste..mejte se..Ufi -
Ty si držka! Aneta je skvělá!!!!!!!!
-
pro lo@
nejsi náhodou lucie bílá,vaňková či někdo z okolí pokořených celebrit?součást každýho názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každýho, kdo je něčím převyšuje, protože se svou tupostí nebo neschopností nemá na to stát se něčím víc.... -
no prote zari na nebesich
-
hele ještě smě ani neciděl/a auž tady budeš prohlašovat že sem držka???je vidět že seš do ní tak blbá že ani nevíš co kecáš......ste trotlové co jí zbožnujete!!!!táhněte s tou vaší popící langerovou někam...a zkuste si mě říct že je ,,rockováááááá'' to tak...ty její křídla motýlí sou hanba!!!!!!!!je to jak na pohřeb!!!!fuj!!!
-
anetka
ahoj ty si moc moc moc moc dobra fandim ti -
Aneta
-
pro didnku
Nedržkuj!!! :-))))))))))