Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PODPOŘTE ANETKU

dnes jsem poslal ze všech mobilních telefonů které mám k dispozici celkem 60 sms ,maximum co pravidla umožňují a podpořil jsem samozřejmě tu svoji favoritku cena jedné SMS je pouhých 6 kč Hlasovat můžete těmito způsoby: l Hlasování esemeskou z mobilního telefonu: Do SMS napište přesně tento text: HIT W a za něj (po mezeře) pořadové číslo jedné písničky podle našeho seznamu. SMS pak odešlete na číslo 900 06 06. Z jednoho mobilních telefonůu můžete poslat nejvýše 5 SMS Pokud máte stejný názor jako já , potom neváhejte a volte naše zlatíčko Anetku. písničky křídla motýlí a živá voda , si zaslouží co nejvyšší ocenění za loňský rok ,jako skladba roku, tak neváhejte . pořadové číslo křídla motýlí je 8 živá voda je číslo 28 tedy SMS bude ve tvaru HIT W 8 HIT W 28 a odeslat chcete li se dozvědět více pak na adrese: http://www.aneta-langerova.com/
  • Jsi princezna s kralovsky krasnym hlasem
  • Pro didnku

Ty se taky vyjadřuješ! Trochu slušnosti by to chtělo. A to chceš hodnotit Anetu! Určitě Aneta není žádná popina. To teda ne! A taky je to hezká žena. Hlavně patří mezi výborné umělkyně!!
  • Anetky

SMS jsem napsal podle stránek Radiožurnálu a tam bylo uvedeno HIT A 8 a taky HIT A 28. Potvrzený zpětnejma SMS to nebylo. V tom je výborný třeba Téčko, kde člověk zpětný SMS dostane. Ahoj!
  • Aneta je vzácná žena!!!!!!!!!! :-))))))))))
  • Akropole

Opet musim nesouhlasit..HRUZA???Tak to sis mel jit Anet a jeji kapelu poslechnout ve ctvrtek do Akropole..to byl zazitek..to jooo.
  • Aneta je Zlatá Slavice!!! :-))))))))))
  • krava

pičo
  • karel:umělkyně jo???????:D ty vole ty ses posral ne?????a snad dovolíš v mejch 16 letech se nemusim chovat jako nějaká babka a mluvit podle toho co mě nařídí nějakej debilek co zbožnuje langerovou!!!!!!!jednou se vyhoupla v superstar a hned je umělkyně?je jí já neim 18 nebo kolik a umělkyně?to se dá říct vo piccasoj a ne vo týhle držce!!!!!! a ty Pavle mě laskavě nevokřikuj !!!!!!kdyby langerová nebyla komerčí tak by nešla do superstar!!!!!!:D :D ste všichni strašně povrchně naivně směšný!!!:D:D:D:D:D
  • Aneta

Líbí se mz jak spíváš,ale tvrdí,že jsi Romka,zajímalo by mně jestli je to pravda,ale i tak se my tvoje písničky líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit