-
Je super baba a vyborne spieva
Anetko jsi super jsi andel jsi totiz nej zpevacka Som zo slovenska a bola som na tvojom koncerte,bola si naozaj uzasna, vravia to aj slovensky kritici ako Pavol Habera spieva od srdca a nie kvoli peniazom...Robi to s radostou..Nie ako npr vacsina slovenskich hudobnikov .ANETKA LANGEROVA Je znama aj v Nemecku je podla nas vsetkych super baba a vyborne spieva -
anetkaa
Annnnneeeetkaaaa je najlepiaaaaa.... *4* forever *4* *14* *14* -
Veronika
Anetu mám ráda,podle mě je upřímná a to co dělá,dělá od srdce.Dokázala se z obyčejného člověka dostat mezi celebrity a zachovat si při tom svou tvář.Šla do toho i když věděla že to bude těžké a já ji za to obdivuju... -
anet v ostrově
ahojik,taky sem měla možnost vidět anetku v Ostrově,byla prostě ůžasná,prostě naše Anet opět plná energie,bylo ale těžké zůstat sedět když hrala skvelej nápad a vysoké napětí.Anet a celé kapele moc děkuji. *3* *3* -
Komu se líbí písnička od ní Hříšná těla, křídla motýlí mě se moc a moc líbí *14* *14* *14*
-
cože
ty jo,vy ste tu fakt všichni mooooc *3* -
nové CD
Zdravím fanoušky a musím si rýpnout. To ještě nikdo neslyšel nové cédéčko Anety "Jsem", že tu není k němu žádný příspěvek? Takže... co mu říkáte? Mně se nejvíc líbí písničky Jedináček, Vzpomínka a Pokušení... a i většina dalších *3* -
-
Re: nové CD
No vé cd Jsem je opravdu skvělé :) ..Asi odepisuju trochu pozdě,ale dlouho jsem v diskusy nebyla :) ..co si bude povídat Anet je prostě jednička! *14* -
-
Re: Re: nové CD
cd má fajn *15* -
-
Re: Re: Re: nové CD
anetko ja ti taky moc fandim!!!!!!!!!!!!a doufam e se dostanes daleko ve stárdenc!!!ja tě prostě mám rada taková jaka jsi a jseš prostě jednička!!!!!!!!!!!!!!!!papik klarka
*3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *5*
-
-
-
-
POCHVALA
Aneta je proste super a tak to vzdicky zustane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teda ja myslím *14* *3* *5* !!!!!!!!!!!!!!ahojky ANETO TAVA KAMA RADKA MICHALA ZAVRELOVA *14* -
Za 1 : Aneta je fajn zpěvačka
Za 2 : Nevim co proti ní máte
Za 3 : sláva jí do hlavy nestoupla *3* *3* *3* Anet si dobrá -
Aneta je dobrá zpěvačka,jedna z našich nejlepších a nejvíc na ní oceňuju,že zůstala normální,sláva ji do hlavy nestoupla,na nic si nehraje, je úplně v pohodě jako obyčejná holka. Já ji fandím.