Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aneta je fajnová zpěvačka s velice dobrým hlasem, zpívat umí a její hudba se mi vždycky líbila. Taky se mi na ní líbí, že se nijak nepředvádí, prodává hudbu a ne tělo.
    • přesně tak
  • je skvělá

Nepodlehla bulváru ani totalitně zažitým praktikám v české zatuchlém show rybníku. Nikomu neškodí , nevnucuje se ,je svá. Mig21 alias Anetky
  • anetka

je úžasná-miláček - zlatíčko *14*
  • anetky

jasně máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!měj se pá *14* *4* *4* *4*
  • Jde to!

Měla vyhrát Lucka Bílá a né ty tebe nemá skoro nikdo rád jako zpěvačku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jinak jsi možná dobrá holka. *3*
  • Anet

Anet je moc skvělá a líbí se mi její všeny písně a když se vámnelíbí, tak co tu teda děláte???běžte si na ty vaše oblíbený
  • vriskot.xxx

GRM HCO 2008

Anet gratuluji a jen tak dáále Bystřa *3*
    • ashly.13

Re: GRM HCO 2008

Je to lesba!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: GRM HCO 2008

Někdo se zase jen stará o drby, místo aby si zametl před vlastním prahem, tak plivne svojí malou,jedovatou slinu..., no a co? I kdyby nakonec tou lesbou byla - zpívat umí dobře, je z ní cítit, že je dobrý člověk,... a co umí tenhle človíček kromě toho, že si plivnul??? Primitiv...
      • lintushka92

Re: Re: GRM HCO 2008

A? *7*

Je to k tématu? Neni. Máš to potvrzený? Nemáš. Má to vliv na to, jak zpívá? Nemá.
        Jsi debil? Ano.

*13*
        • Re: Re: Re: GRM HCO 2008

Takovej stěr *1*
  • atreyka

the best

Jednoznačně nejlepší česká zpěvačka.Nikdo na ní nemá!
  • Žádný párty

Žádný párty alkohol a sparty Že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek - a já měla jsem vztek! Táta měl v předsíni brokovnici že šamstry vodstřelí a s každým kdo šel kolem nás viděl mě hned v posteli. Kluci z party chtěli líbat na rty i já o to stála jen se táty bála. Táta ve dveřích zkazil mi každej hřích. Vyrazil z domu jak Zorro Mstitel a běda milenci S jedním to táta přes pole vzal doběhli až k Slivenci. Žádný párty alkohol a sparty že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek' - a já měla jsem vztek! Až jednou můj syn si přivede k nám Sněhurku toužící Já v předsíni bazooku mám ustřelím ji palici! Žádný párty alkohol a sparty vím jak to chodí co se hodí... Jak by táta řek' - a ať má klidně vztek!
  • :-))

Jéééh ... fandím Anetce v stardance ... je prostě nejlepší ... *14* Miluju SD a myslela sem si že letos bude za prt, ještě že viměnily Medveckou za Anetku ... protože tančí fakt nádherně ... yeahhh ... *14* *14*
    • Re: :-))

Jo a vše nejlepší Anetko ... *14*
      • sharpay1995

Re: Re: :-))

přidávám se k Míši... vše nejlepší Anet...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší