Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Karla

řekla bych, že souhlasím s každým tvým slovem! Protože Anet taková je! vše co řekla, tak dodržela! Nepodlehla tlaku médií a dál si jde za svým, ať se to někomu líbí nebo ne! Řící se vlastní hlavou, intuicí a já jí za to /a nejen za to/ strašně moc fandím!!!
  • seznam

ahoj aneto je jsem barča
  • Aneta Langerová

Je docela blbá
  • Aneto oblékni se na tohoto slavíka jako pořádná ženská a ne jako hašišačka,jak to prosím tě vypadá,když se fotíš vedle Gotta,který je vážně oblečen.Zagorová,Bílá to uctívali to neznamená,že na pódium vleze mutant *10* *5* *16*
  • omyl

To že je někdo závistivý nemělo být na Karla,ale na tu zpěvačku která pomlouvá Anetu a zveřejnuje tu jména zpěvaček které nikdo nezná a nejsou a ni trochu slavné vy je někdo znáte já tedy ne!!
  • Aneta Langerová

Je hodně kvalitní umělkyně. Je inteligentní a krásná. Ráda pomáhá potřebným.
  • To se ani neptej.Ty si snad hluchá?Aneta je prostě nejlepší!
  • pro liz

Chápu to. Je to jasná věc. Ty zpěvačky slavné nejsou. Ještě něco k Anetě. Včera jsem se díval na opakování části Noci s Andělem na ČT 2. Aneta byla naprosto špičková. Písnička Voda živá patří mezi naše nejlepší za posledních deset let. A klip je naprosto parádní. V Téčku na Primě je Aneta za Crazy Frog. Tam je to otázka momentální popularity. Samozřejmě, že klip Anety je daleko hodnotnější. Měj se hezky! :-)))
  • nevšímej si jich!!!!

na udělování nějakých cen si můžeš dát, co chceš.je to tvoje věc.Mě se to vždy líbí a účesy se mi taky líbí.kdybych mohla tak tak chodím oblečená i učesaná,ale vzhledem k tomu, že se tento styl nelíbí mím rodičům tak nemůžu.a buváru si taky nevšímej.promě budeš pořád ta nejlepší zpěvačka
  • Anet,ty jsi ze všech nejlepší!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit