Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • achoj
  • diskuze

Jestli Anatu někdo vypiskal, tak proč vlastně na ni šel? Aneta je dobrá a velice skromná a proto ji fandím.
  • zmrdi

čurabanti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zasraný!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.cz
  • Ahoj Anet,máš suprový cédéčko!!!!!!!!Jsem ráda ,že jsi tak dobrá a konečně je tu někdo kdo se dá pořád poslouchat!Už mně nebavilo poslouchat pořád ty samí zpěváky.Těším se na tvé turné PAPA "
  • diskuze

Nějaký zvláštní idealista už opravdu nejsem. Říkám si, že někteří tam mohli jít právě z důvodu vypískání Anety. Fakt je, že velmi úspěšná Aneta je některými lidmi hodně nenáviděna. To už tak u nás bývá. Doufám, že už se u nás situace bude postupně zkulturňovat. Anetě přeju hodně štěstí!!!
  • Anetka

Anetka...mazéc....the best *14* *14* *14*
    • Re: Anetka

*7* *7* *7* pokud zrovna nemá nové cédéčko není o ní slyšet
  • Ať žije AAAneta!!!

• Aneta je skvělá!!! :-))))))))))
  • Diskuse

Aneta je fajn!!! :-))))))))))
  • Kontakt

Ahoj Anetko, jsi fakt super, moc ti fandím. Prosím já bych si s tebou chtěla psát alespoň jednou do měsíce přes e-mail..Jsi pro mě opravdová hvězda. Prosím prosím napiš mi něco na e-mai andreeea@centrum.cz , bute to pro mě opravdová čest. Prosím, vím,že toho máš hodně. Tak se měj moc krásně, ahoj a prosím napiš.PaPa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit