Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekla bych že má Gába podobný hlas jako Aneta,ale Aneta je lepší!!!!!!
  • sračky.......
  • Aneta

Aneto,jsi skvela zpevacka.Hlavne se drz.Jsi fakt ta nej.zpevacka. *4* *3*
  • Aneto jsi bezva.

Jen tak dál! Milan
  • nechápu jak někdo může anetě fandit proto že je skromná.já anetu ani trchu nemusima le nějaký stupidní pitomosti tady vo ní psát nebudu...já mám například ráda šárku proto že je hezká,milá,umí zpívat a je to tková superstra......čao!!!!
  • Princezna

Aneta je nejlepsi!Tak krasny hlasek+takova princezna=zazrak :) Anetko,vim ze te nikdy nepotkam,ale miluju te. Michal
  • pokec

Aneto pokud si nepamatuješ jsem zvoje dobrá kámoška základky kdyžtak napis na maja.bartosova@tiscali.cz tak yat9m
  • Kdyby byla Šárka taková superstar tak by to vyhrála skončila druhá díky svímu ksichtu a možná i drzostí na porotu,ale určitě ne zpěvem jako Aneta!!!!!!!!!
  • Aneto Tvoje včerejší vystoupení (ústroj jako poslední bezdomovec)v takovém pořadu a pro Tebe velice důležitém nás s manželkou utrvdilo o tom, že nemáš absolutně žádný vkus!!!! Styď se za své ustrojení.Manželka Ti i psala, moc Ti fandila, ale včera jsi ji úplně zklamala. Nemůžeš se Lucce ani Heleně ani nikomu vůbec v ústroji na daný pořad vůbec rovnat. Máš naše zklamání a dost nás to mrzí. Olda a Hana
  • nic

Aneta je super!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit