Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasný!!! :-))))))))))
  • Aneta je bezvadná, má skvělý hlas a je zlatá slavice, co víc dodat ??!
  • Aneta je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Aneta má velké kouzlo osobnosti. V tom Gábu převyšuje. A nejenom Gábu. Všechno není zase jenom o zpěvu. :-)))
  • Anetko,jsi ta nejlepší SuperStar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vlasta Horvád na tebe nemá!!!!!!!!!!!!!!!Vydej víc cédeček - jsou SUPER jako TY!!!!!!!!!!!!!!
  • V první linii

Než zazpívala Langerová v soutěži Superstar, nebyla nic. V rozhlase slyším stále jen jednu a tu samou pÍsničku "Voda živá". Na to, že patří již mezi vyhodnocené, měla by se více zaměřit na vkus a etatickou úpravu sebe sama.Nahrála snad 2 CD,a nic víc.Na její koncert bych určitě nešla, její repertuár písní se mi nelíbí.Rada pro Anetu ..."Najdi si lepšího skladatele jak textu tak hudby,budeš na tom líp" *9* *9* *9* *9* *15* *9* *9*
    • krasavica

"vkus a etatickou úpravu" estetickou úpravu sa nauc pisat a vkus neni vsetko inac by to nevyhrala a ty jej nesiahas ani po clenky a nikdy sa jej nevyrovnas sa pozri do zrkadla hussy.. *16*
    • Re: V první linii

Fakt s tebou nesouhlasím. Aneta je dobrá a její písnička Voda živá je moc pěkná. Nevím,co proti ní máš

máš pravdu a aní zpívání je nejde je to hrůza posloucht tu 1 radu Super Star měla vxyhrát Sárka Vankova co na to říkáte
      • Re: Re: V první linii

cože?!!! Vaňková? ta se možná tak kroutí, ale zpívat neumí,já myslim že umřela,aspon co se týče hudebního světa,nebo snad dělá někde prostitutku a heká u toho písničku? *9* *1*

Cože?! Vaňková?To snad ani není možný,ona zpívá?spíš se snaží,ale rozhodně jí to nejde,Aneta je super!! *1*
      • alice9

Re: Re: V první linii

Kde je teď Vaňková ... ? *9*

no, taky tě nikdo nenutí, abys ne něj šla! *1* já jsem na něm teda byla a musím říct že to byl fakt zážitek! Už se těším na další konerty teď na jaře, to bude zase parádaaaaaaa. (jo a jak jsi říkala, že hrají v rádiích pořád jen Vodu živou, tak to teda nevim kde jsi to nabrala, tu jsem tam totiž neslyšela dooost dlouho, teď tam přichází Vysoký napětí...a to je sqělá písnička, už se na ni těším *15* ) páááá

jj taky s tím souhlasím a byla jsem na kncertě a bylo to super, Anet mám od té doby ještě radši
  • nic moc jses chladna jako studna a Sarka je mnohem lepsi!!!!!!

• podpora

Aneto,moc Ti fandím, a líbí se mi Tvůj postoj k televizím. Doufám, že nepodlehneš penězům, a že nebudeš dělat šaška v různých televizních "zábavných" pořadech. Hodně štěstí.
  • co dodat

Nic proti tobe ale je fakt ze nejlepsi nejsi mas mozna dobrej hlas ale to je tak vsechno co se na tobe da, jsi studena a rikala si ze chces byt rockerka a zatim na to moc nevypadas jo a nedelej si uz nic s vlasama vypadas jinak strasne takhle vypadas aspon dobre
  • Aneta si umí v televizi prosadit živé zpívání. A ono to taky jde udělat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit