-
...
Lidi, vy se asi hodně nudíte, když i po 6 letech pořád řešíte tohle, co? *1* -
Anette
Běžtě do kelu. Anette není tak svělá a ohromná jako Tarja ale je taky dobrá v jiných směrech. Taky je to dobrá zpěvačka. Vy ste jen nasraní že odešla Tarja - nej zpěvačka a Nightwish si najali jinou. Prostě těmato blbýma kecama to nezměníte. Nikdy!! Když se vám Anette nelíbí tak neposlouchejte Nightwish a poslouchejte Tarju,no. Nechcu dělat borku, jen mě už všecí vytáčíte a absloutně mě sere jak všecí na Anette nadávají. *16* -
-
SOUHLAS,není co dodat
-
-
...
Tak jo, připojím se do menší diskuze... Většina tu Anette jen pomlouváte a já bych mohla taky, ale... Uvědomte si, že je prostě taky jen normální člověk. Ano, nezpívá tak, jako zpívala Tarja. Její písničky ona neuzpívá, NW už nejsou to, co bývalo... Má jiný hlas a i když mám radši písničky NW ještě s Tarjou, některé s Anette si taky ráda poslechnu. Je to něco jiného, ale jen kvůli tomu jí nemusíte nadávat. Máte proti ní něco jiného než to, že nahradila Tarju a má jiný hlas? Taky jí nemusím, ale nebudu se snižovat k tomu, abych jí veřejně nadávala... To ne. Každý má své plusy a mínusy, i Anette... Zamyslete se, než jí začnete nadávat. I komukoli jinému... -
:(
takže anette ...co oni říct .... třeba že zpívá falešně ..... do Nightwish nepatří .. Tarja je lepšíí ... něaká anette ... co je to?? to je hnus a ne zpěvačka.... -
-
já:ty huso ubohá anette není hnus ale kráska do nightwish patří a falešně nezpívá má krásně příjemný hlas je hezká Tapee je pro tebe lepší protože je operní ale anette je lepší a ty se ptáš co je anette:člověk stvořenýtím nejhezčí a nejhodnějším nejrozumnějším bohem na světě!a zpěvačka to je jako!
-
Re: :(
Že Vás to ještě baví...
-
-
anette
Teda, tahle zpěvačka fakt žádná sláva. Tarja forever *14* -
Anette
Anette je příšerná kráva. Jen jí slyším, a rozmlátila bych to CD na kusy. Nightwish pěkně klesli za tu dobu, co je tam tahle pipina bez hlasu i bez vkusu. Ale jejich problém, maj, co chtěli. NW jsou všem pro smích a Tarja sklízí úspěch. To se ale dalo očekávat. *15* -
-
Elven:tu čupko ubohá co si to jako myslíš o sobě ty pipko vyfiflená běž niikam anett bylanejlepší Tapee je vůči ní ubohá husa operní a namyšlená!
-
-
Co ty si o sobě myslíš Tarja mohla být namyšlená ale co Anette? Znáš jí osobně? podle mě je na tom možná ještě hůř (jo a Tarja není operní husa-to možná ty si husa!!!)
-
-
Re: Anette
mně pro smích třeba nejsou. uznávám staré i nové Nightwish, i solovou dráhu Tarji. I když radši mám jejich staré hity. Ale ne tak, abych si nějaký ten nový nepustil. Já mám totiž rád všechny skladby od
Nightwish. *4* -
Re: Anette
Víš co běž do prdele Tarju vykopli protože byla namyšlená pokud to nevíš!!!...Náhodou Annetka umí zpívat taky a pokud se ti už Nightwish nelíbí tak jí už neposlouchej kokote!!!.... *16* -
-
Re: Re: Anette
Tak to toho o Tarje as imoc nevíš, protože jinak bys takovou kravinu nenapsal, nebo pokud věříš tomu pofidérnímu dopisu od Tuomase.... A jestli tomu Anettinýmu hejkání říkáš zpěv... *13* -
-
Re: Re: Re: Anette
A ty to víš odkud chytrolíne?:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Anette
Ono se stačí jen dívat a člověk má hned jasno, víme?! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Anette
Nemluvím o zpěvu, to je otázka vkusu a ten tu s žábou jako ty řešit nebudu, ale o Tarje. Kdy naposled si s ní byla na pivu a vylívala ti srdíčko? Píšeš o někom koho neznáš jaká je kráva o někom koho už vůbec neznáš jak to u ní bylo s jejím vyhazovem a jediná kráva, která tu je, je v zrcadle vždy, když se do něj podíváš.
-
-
-
-
-
-
?
The Islander zpívá ještě Tajra nebo uz Anette? =))) -
-
Re: ?
Nejspíš Anette :) -
-
Re: Re: ?
Myslím, že nejvíc to zpívá Marco:-) Ale jasně, že Anette. Bohužel *9* -
-
Re: Re: Re: ?
Jako tam se mi docela líbí....;)
-
-
-
-
Anette
Z lidi co každého hned uráží je mi na blití. Co by jste dělali vy kdyby jste někoho nahradili v nějaký kapele a fanoušci vás začli veřejně kamenovat. -
Maryka13
Já jsem tky Nightwish přestala poslouchat od té doby co tam přišla ta nová, jak se ji rika ZPEVACKA. Ona ma takovi trapny hlas. Na Tarju nikod nema. Wím že nemá smysl tady nadávat na tu novou, a to tky nechci. Já teď poslouchám Evanescence a Nightwish jen si stare takze v poho... *4* Ae i tak, TARJA JE NEJ!!!! -
-
Re: Maryka13
Taky poslouchám Ev *15* -
Re: Maryka13
Na debatu Tarja vs Anetta už nemá opravdu cenu reagovat. Na profilu máš, že je ti 14 - nic ve zlém - věřím, že z cd a DVD se taky dá hodně zistit, ale bylo ti 9, když Tarju vykopli..Neber to jako útok na tebe, to opravdu ne, je jedno koho máš rači, Tarja je opravdu hlasově lepší zpěvačka, ale viděla jsi někdy Nightwish na živo s Tarjou? A ne na DVD..Je hodně z Vás tady co ano, ale více z těch co kritizujete jste nikdy Tarju s Nightwish na živo neviděli. A tím nemyslím, že byla blbá nebo horší nebo lepší, o srovnávání tu opravdu nejde...jen proto nějak nechápu, co řešíte.. -
-
Re: Re: Maryka13
Ano slyšela jsem Tarju naživo a nemá to chybu :) jen Anette mi někdy trochu připomíná Sharon den Adel z Within Tempation.. :D Jinak máš pravdu rozebírat to nemá cenu, ale slyšela jsem Wishmastera a Nema v podání Anette a musím říct že jsem čekala víc :D ikdyž to je možná nezvyk že člověk čekal prostě ten Tarjin hlas a najednou tam je jinej :D
-
-
-
OMG
Mno teda. já furt nechápu, co tady řešíte Tarja vs Anette.
Přestal si poslouchat NW. ..jestli jo, tak co se tady furt do toho seser. Vždyť už to je pop a né metal, tak to nekritizuj. Myslím, že 5 let je dlouhá doba a tak seš už neserte pls tarju. Já NW přestal poslouchat taky, protože se mi její hlas nelíbí, ale přeci kvůli tomu tady nepovedu takovou slovní válku.
Vždiť já taky Annete nemám v lásce, ale to není důvot tady válčit. Co se stalo, to se stalo.
S tím nic neuděláš a tvá slova jako "fuck anette a tarja je best" to nezmění
Smiř se s tím a nech to tu bejt *5* -
-
Re: OMG
OMG lidi, vy jste trapní. nejsem blázen, abych přestal poslouchat kapelu, kterou mám rád, jen kvůli tomu, že vymění zpěvačku. To bych musel být na hlavu... *3* -
Re: OMG
Mno aspoň někdo má trochu rozum. Hezky řečeno *3*
-