-
Co to Je?
Co to to je? To je lůj,hnůj, fůj. *9* *9*
Ona dělá jen ostudu. Proč nosí minisukni, když má tak tlustý stehna? Je velmi nevkusná a ekl. *8* -
-
Re: Co to Je?
Anette je stokrát lepší než ta stará rachejtle,oddych sem si když ta maškara odešla *13* -
-
Re: Re: Co to Je?
no cože ?!!!! *8* tak najednu stranu urážite anette a nadruhou stranu zase tarju ... *16* .... OMG zaprvé tarja je mladší než anette ..... a obě jsú dobré... ikdyž anette má problémy s vyzpíváním starých písní od NW ....ale nemyslíte že kdyby po tarje vybral toumas další zpěvačku s operním hlasem,že by to vůči tarje bylo správné..? vyhodí jednu a šoupne tam druhou a s tím oblékánim kdyby se anette oblékala stejně jako tarja bylo by to trochu trapné, ne?! Neříkam že anette je uplně dokonala ale ocenuji že se vcelku snaží ikdyž už to nebudou ti starý nw!!! *3* -
Jen pro informaci - ta "stará rachejtle" je o 6 let mladší než Anette, ale to jen tak na okraj... Že Tarji říkáš "maškara" svědčí jen o tvém vkusu, o ničem jiném... Ale říct, že Anette je 100x lepší, tomu se lze jen smát... Anette nemůže být lepší už jen proto, že narozdíl od Tarji, nemá vystudovánu školu v tomto oboru (navíc je klasický zpěv tou nejvyšší příčkou zpěvu jako takového a nic těžšího, než je tento, už vlastně ani není)a navíc hudebních zkušeností má taky mnohem méně... Je to jednoduchá logila podle Aristotela... (Pokud ovšem víš, kdo to byl...) *1* Můžeš maximálně říct, že se ti Anette víc líbí nebo, že ji máš radši, nikoliv ovšem, že je lepší... -
-
OMG!!!
twl tady se snad všici uplne zbláznily jak muzete porvnavat Anette a Tajru???Nechapu a jak muzete rict která je lepci ??? Taky nechapu. *13* kazdymu se libi neco jinyho me osobne se NG vic libi s Anette, ale jen proto nerikam ze Tarja zpiva spatne(a vy co mi ted chcete rict ze ona ani spatne zpivat nemuze ze na to ma skolu tak dite do prdele pac nikdo nemuze rict ze zpiva dobre jen prto ze ma lejstro *13* ) -
-
Re: OMG!!!
Kydyby dobře nezpívala, tak žádné lejstro ani nedostane...
-
-
-
-
Re: Co to Je?
Zalez! Anette je úžasná!Uznávám Tarja je sice dobrá zpěvačka, ale byla jsem na několika jejich koncertech a buhvi jak skvěle nezpiva *1* a myslim si, že spoustu lidi si mysli, že je in nadavat na Olzon a vychvalovat Turunen navic Anette zpiva dost vysoko a čistě- poslechni si treba jeji verzi Kuolema Tekee Taiteilijan ze Suomi Safari festivalu *3* Stomilionkrát lepší než od Tarji *14* -
-
No tak to si rozhodně neposlechnu, neboŤ si nechci zkazit dojem, z téhle krásné písničky *10* -
že tarja nezpívá skvěle?zlato, ona má na to školu, zpívá v opeře a je uznávaná!kdyby "zas tak skvělě nezpívala" tak nemá takový uznání! *13* *8* *16* *5* -
anette že zpívala kuolema tekee taitejlian? *16* *15* *13* to těžko
navíc se nikdy nemůže rovnat tarje, která zpěv studovala a zpívá v opeře takže ...sklapni -
-
Re: Re: Re: Co to Je?
jo fakt, zpívala-ale je to děs jako všechno co zpívá -fůůj oni se úplně zcvokli *16* *8* *13*
-
-
Ehm... Anette zpívá vysoko a čistě? Odkdy? Na několika Tarjiných koncertech? Tak to bych chtěl vidět... *1* A kolik jsi tedy viděla koncertů Nightwish s Anette na vlastní oči, že ji tak vychvaluješ? Asi taky hrozně moooc, že? *1*
-
-
-
Fotka
Teda ta první fotka to je fakt mazec *1* ...Stydím se za ní *5* -
-
Re: Fotka
Jo máte všichni pravdu,nejlepší je Helenka Vondráčková a Lucinka Bílá a Ewička Farná taký *16* Vzpamatujte e už konečně vy děcka pojebané -
Re: Fotka
Jj je to hnus *1*
-
-
děcka
Takhle dopadá, když 14-ti letá děcka kritizují něco o čem hovno ví..já Tu novou zpěvačku taky nemusís, ale vy mě fascinujete..14, ani občanku to nemá a dovoluje si to kritizovat..se divím, že vás rodiče vůbec na Mastry pustila..Jestli ste tam vůbec byli *1* *1* *1* -
-
Re: děcka
tak se div dál
-
-
Anette
Anette je fakt borka...nechapu, proč tu na ni nadavate, když se vam nelibi tak si poslouchejte tu "ledovou kralovnu"...Anette je vyborna a jeji podani starych pisnich je užasny...a na Mastrech sem NW viděla a byli úchvatní!!! *1* *1* -
-
Re: Anette
Úchvatní? To rozhodně byli, no... Svědčí o tom i to, že většina lidí znechuceně odcházela uprostřed jejich koncertu... *1* -
-
*3*
-
-
Teďka s tím neslouhlasím!!! Nightwish byli nejlepší ze všech kapel co vůbec na tom Mastru byli!!! Sice blbej zvuk ztráceli se zpěva a Emppuho kytara!!! Už se těším až tu budou mít samostatný koncert s novým CD! Už mě nebaví pořád číst komentáře typu Kdo je lepší Tarja nebo Anette? Nesnáším to! Upřímně je mám ráda obě! Nightwish 4ever!!
-
-
-
Re: Anette
uchvatni?to sis celou dobu stala na usich,ne? cekala jsem ze alespon ty ,,sve,,pisncky zazpiva pekne..ale to co predvedla..na to neni slov -
-
Re: Re: Anette
jaj souhlasim s tebou... už bych na ně znova nešla
-
-
-
jajž
no nevím, nevím ale po tom co jsem slyšela NW na živo na MoR u mě Anette klesla ještě níž než byla.. *7* *9* -
vyzkum
Skromny dotaz..Kolik z vas videlo Nightwish ma zivo s Tarjou..Ne ze zaznamu (dvd, youtube ap.) ale ciste na zivo z kotle? Delam si vyzkum:-) -
-
Re: vyzkum
já taky -
Já taky... Byla nepřekonatelná... -
Já a byla to bomba!
-
-
HNUS
Anette Vypadá opravdu příšerně(nic proti)
úplně se zhnusila *9* -
-
Re: HNUS
nvm jak to připadá tobě ale mně příde že vtomhle nejde o to jak kdo vypadá ale jaký má hlas -
-
Re: Re: HNUS
A ten taky není nic moc... *1*
-
-
-
A & T
Abych pravdu řekla, pro mě je Tarja světovou zpěvačkou číslo 1... Myslím, že jí nikdo nesahá ani po kotníky, a to ani Anette... Musím ale přiznat, že obdivuju, jak se dokázala vyzpívat od doby, co hraje s Nightwish... Dovolím si tvrdit, že Tarjiny písně byly v Anettině podání neposlouchatelné, ostatní ale psali, žejosu jen jiné... Teď, co uběhlo pár let mohu taky tvrdit, že jsou písně jiné, ale docela slušně poslouchatelné... Tarja je sice Tarja, ale Anette (kterou moc ráda nemám) se dokázala dost dobře vyšvihnout... -
-
Re: A & T
Omluva... Po tom, co jsem ji slyšela na MoR 2009, o ní nemohu řící jediné kladné slovo... -
Re: A & T
jsou jiné to souhlasím ale že by byly hezké?? to sem si ještě nevšimla... -
-
Re: Re: A & T
Nikdo netvrdí, že jsou hezké... Říkala jsem jen, že jsou POSLOUCHATELNÉ... -
-
Re: Re: Re: A & T
ok, potom se omlouvám... k té léčebně ale taky nemám daleko po poslechu písniček v Anetině podání... -
Re: Re: Re: A & T
iracek ma pravdu.poslouchatelné znamená,že po jejich poslechu lidi nekončí v psychiatrických léčebnách!
-
-
-
-
tarja vs anette
ahojky..ja si myslím ze jsou obě dobry zpěvačky....sice tarja byla o trochu lepší ale písen amaranth mě uplně dostala ;) -
všechno nejj
vše nejj k narozkámmm