Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle už tu někde je...

Hele od kdy si NG libují v orchestru??? Nesnaží se takhle někoho kopírovat ? Jo vlastně, já zapomněla, to aby se jim zvedl ohlas... tak to jo...
    • Re: Tohle už tu někde je...

Ha Ha!!Inteligentní názor. Kritizuj něco o čem nevíš nic..To pak vypadáš jak debil a ani se nemusíš snažit..
      • iracek

Re: Re: Tohle už tu někde je...

Za to ty vypadáš opravdu inteligentně... *1*
        • Re: Re: Re: Tohle už tu někde je...

Nevím, kdo tady vypadá inteligentně, ale Nighwish používají orchestr už delší dobu...A veřejně je za tohle kritizovat, abych vypadal drsně, důležitě či bůh ví co..Jo jsem určitě debil já *9*
  • Hihi

Teda tady se to mele *1* ...Nightwish s Anette nijak neposlouchám,tak jí přece nebudu pomlouvat,že...Je pravda,že Tarja co se týče vzhledu a zpěvu nasadila laťku sakra vysoko,ale bylo na Anette aby se stím poprala a myslím,že v rámci možností se stím poprala docela dobře.Písničky co jsou napsané pro ní se dají poslouchat (aspoň teda na cd-na koncíku jsem nebyla a ani nebudu),ale ty co zpívá po Tarje prostě nemůžu slyšet.Ne proto,že by to bylo děsný nebo tak něco,ale mám je prostě spojené s Tarjou a od ní my prostě znějí no lépe no...Jinak Anette taky trochu gratuluju-velká gratulace bude až se mimčo narodí a bude zdravé *4* no a jinak kdo chce ať "nové" Nightwish poslouchá a kdo nechce ať poslouchá ty staré.Tady se bude chválit Anette na stránce Tarji s bude chválit Tarja.Tak by to mělo být si myslím a ne že se tady bude debatovat kdo je horší.O tom to přeci není *4*
    • anja0985

Re: Hihi

Já Tarju chválit nebudu...Nemůžu kvůli jejím fanouškům..Díky nim se mi zprotivila i Tarja..
      Ale ty jsi to řekla fakt moc hezky *3*
      • Re: Re: Hihi

No ještě abys TADY chválila Tarju-no to neblbni *1* *3* ...No prostě jsem napsala to co si myslím a tak jak to je.Nechci jako ze sebe dělat chytráka to jako vůbec,ale myslím si,že tady by se měli bavit fanoušči Anette.Chválit jí a můžou na ní i nadat,protože zrovna v týhle písničce jí to ujelo a že teda Tarja je jako děsná atd,atd...A to samé i u Tarji.Ať si napíšou tam,že Anette je taková a maková a že Tarja je lepší...Nevim proč si to ty lidi neřeknou na svým písečku a dělaj zbytečný zle ač jen ve virtuálním světě *4*
    • mischa13

Re: Hihi

líp by to nikdo neřekl :)
  • blahoprani

Je krasne ze anette ceka mimco,tak jen dufam,ze ti neprejici lide ji to nebudou kazit.
    A vy,kteri anette nesnasite,se bezte vyrvat nekam na louku,nebo si pustte Tarju.
    nevim jak Vas,ale me uz tohle handrkovani,kdo je lepsi nebavi.a osobne si myslim,ze ten,kdo rekne,ze Tuomas nesklada tak kvalitni pisne a Nightwish je nehrajou,tak je mimo misu.
    asi jste nikdy neslyseli napr.THE POET AND THE PENDULUM?
    podle me je toto jeden z mnoha prikladu,ktere by se daly pouzit na potvrzeni toho,ze Nightwish stale hraji a Tuomas stale sklada velice kvalitni pisne.ten,kdo se mnou ted souhlasi,vi o cem mluvim.teda vlastne pisu
    a myslim si take,ze tato pisen vznikla-nebo tomu aspoon napomohla-na zaklade udalosti,ktere se staly po odchodu Tarji.ten cloovek musel byt natolik rozervan tim vsim....muselo to byt strasne,protoze kdyz neco delate radi,dobre a skoro po cely zivot,stane se to necim,co se da srovnat s rodinou.
    pak se to vse nejak posralo,ale NIghtwish vybrali jinou, a podotykam KVALITNI ZPEVACKU A JEDOU DAL!!!!!!!!!!
    a to je ta hlavni vec.je jasne ze anette neni tak skvela jak Tarja,protoze ta vam vyzpiva nekolik vokal,ale Anette je take velice dobra asami Nightwish rikali,ze jsou ted mnohem vice spokojeni a ja se ani nedivim.
    ano-ted jsem sem napsala velice spatny nazor,ze? *1*
    ale ja si myslim,ze Nightwish proste jedou a timto jim a Anette preju vse nejlepsi do dalsich let. *1* *4* *1* *1* *1*
    • Poet and the Pendulum je překrásná písnička :3 Ani se nedivim napsal ji Tuomas :3 Ano a Anette je fakt výborná zpěvačka :3
    • Re: blahoprani

Mimi ať je co je, hlavně ať je to zdravé, jen doufám, že to malé po ní nezdědí její "hudební" sluch.
      • a nenarodil se jí Seth? Nebo toho už měla dávno?

ty pico top neni zadn klavitni zepvacka a kdyby neco tk uz to neni gotic metal ale nejaky zkurveny pop uz uplne hnusny hlas a kdyz zpivala wishmaster tk to bylo naprosta velika hruzaa kdzytak si to pust jaky slaby hlasek a pk si neco rikej... tuomas je fesak a tk i jukka a tarja je upko best a stejne bez ni to neni nightwish :D ouu a uz vim dko ji zbouchnul :D:D ze by tuomas ? ktery to chtel zkusit na tarji ?? ale ta mu nedala a dobre udelala :D:D jiank nightwish uz to neni tk at si bymsli vlastni nazev dela ze sebe ze ju vzali do skupiny tk ze je naka hvezda a pri tom to kt vbc neni!! *1* *1* ae ty si jeden z thc kteri chcou byt pri ni pac vsichni na n nadavajii a ty ces bejt ten svatyyy i kdzy si myslim ju nesnasis tk aj tak pises ze je nej a tak chces nas od toho odradit ale to se ti nepovede !! mylsim ze tomu vbc neorzumis!!
      • -_- Tarji písničky možná ne ale písničky co byli pro Anette nazppívala nádherně <3
      • Re: Re: blahoprani

Tvuj prispevek je tak "kvalitni" jako ty sama... *1*

Hele, nejsi ty náhodou piča?
        • Re: Re: Re: blahoprani

jj a velika prave proto to tm pisu!'! *15* *15* *15*

Děkuju moc *1* Anette je výborná, excelentní zpěvačka...je sympatická ve všech směrech, milá...je dokonalá...podotýkám, že neskutečné války a tak velcí zastánci Tarji jsou pouze v čechách...mno čemu bychom se divili, máme tu přece ty hrozně "tvrdé" metalisty *13*
      Jinak mám ráda obě zpěvačky *14*

Že tak velcí zastánci Tarji jsou jen tady...? Tomu se nezbývá nic, než zasmát! *1*
        • anja0985

Re: Re: Re: blahoprani

No ona je to pravda!!Všude jsou lidi co měli radši Tarju, ale jen u nás to všichni tak vehementně a po tak dlouhé době řeší!

omlouvam se.ne vokal ale oktav
  • anja0985

baby

Anette čeká mimčo..Skvělá zpráva pro fanoušky..Ti co tu chodí jen kritizovat, prosím nereagujte na tohle a bežte na web Tarji..Tohle je pozitivní zpráva *3*
    • Re: baby

noo hrubee :D to myslim ze rok nebo 2 ani nepujde na podiuum:D:D nebude zadny koncert stery !!:D:D takze je to fakt dobra zprava mas pravdu :D uplne jsme se z teho udelala ae zas tk kdyz je zbouchnuta a nevinne tk bude s tim deckem met hodne starosti :D myslim ze se ji ani nenarodii a i kdyby jo tk se dostava do velice spatne akce! *3*
    • sharrie

Re: baby

Já osobně to Anette moc přeju *3* Je to skvělá zpráva! Ostatní členové Nightwish z toho mají radost že prý bodou "strejdové". Její sólové album se sice odkládá, ale co se dá dělat. Nové album Nightwish a jejich nadcházející turné to prý neohrozí, takže si myslím že je v roce 2011 zase přivítáme u nás s otevřenou náručí *4*

jasně ..... čeká mimčo s johanem husgvafvelem basákem z pain .... gratulujem!!!!! *4* *4* *4* *4*

nevím co je na tom skvělého pro fanoušky, spíš pro její rodinu je to dobrá zpráva pro fanoušky snad špatná ne??? *1*
      • anja0985

Re: Re: baby

Nechápu proč špatná..Když máš někoho rád i jako celebritu, máš radost i za jeho osobní život a nehledíš jen na to, co je dobré fanoušky..

Jasně, že chodíme na web Tarji! *1*
      Ale tohle je opravdu zpráva hezká... Kde jsi to četla?
      • anja0985

Re: Re: baby

Na jejím blogu, má se narodit v srpnu *1* .Já taky chodím na web Tarji, mám ji ráda.Mám ale i ráda Anette. A ji u nás v ČR jen umí kritizovat..Tak já se jí zastávám:-)))
        • Taky se jí zastávám. Nebýt Anette neposlouchala bych Nightwish :)) protože písnička co mě dovedla k nightwish byla amaranth :3
        • Re: Re: Re: baby

Jsem zvědavá co to bude jestli kluk nebo holka *4* ale hlavně jak to bude Anette zvládat... 2011 by udajně mělo vyjít CD a pak se spustí lavina koncertu a to tomu malímu bude 1 rok ... toho nechá samotnýho s nějakou chůvou nebo u příbuzných ??? přece ho nebude brát na turné .... ne??
          • Pokud se nemýlím je to chlapeček Seth
  • Chápu,,

ŽE SE TARJA A ANETTE SE PROSTĚ NEDÁ SROVNAT? CO KECÁTE VY IDIOTI? TARJU A ANETTE SROVNÁVAT ANI NEMUSÍM, JDE TO POZNAT NA PRVNÍ POHLED! ANETTE PROSTĚ NA TAJRU NEMÁ! JE MI JEDNO JAK VYPADÁ, STAČÍ ŽE MÁM UŠI ABYCH SLYŠELA CO JEČÍ. TAJRA MÁ V SOBĚ TO KOUZLO PRO TAKOVÉ SONGY A JESTLI NECHÁPETE CO JE TO "KOUZLO" TAK JSTE ASI BÝVALÉ NIGHTWISH NEZNALI, NEPOSLOUCHÁTE METAL NEBO ANI NEVÍTE O ČEM MLUVÍTE! *16* *8* *10* *13*
    • Re: Chápu,,

plácáš píčoviny *13*

hej tk to mas mega pravdu !! tarja ma operni hlas a kdo tk zpivat neumi nbo nevystudoval operu tk nemoze nic dokazat ani anette kdzy zazpiva od ni swanheart nebo fantasmic tk velika hruza jk kdby to zpival amater :D a taky nehcapu proc zkousela zpivat i walk alone, sing for me, mozna i poison :D krava to chce dokazat ze je tarja ... hej jsme pri tobee :-*

Tvrdý/á metalista!!! *1* *1* *1* . Hlavně že jsi drsný/á..Do toho holka, víc směšná už snad ani nemůžeš být..Jupííí
  • Jsem blbec

já jsem Anette nenáviděl protože změnila Nightwish ale tak už to chodí kapely se rozpadají a jiné se tvoří. Ale jak sem začal poslouchat jiné písničky od Anette tak mám jiný názor třeba když zpívá s Pain nebo Rasmus nebo Michael Bormann. Prostě Tarja je Tarja a Anette je Anette nebudou nikdy stejné a Nightwish už taky nikdy nebude stejné. Je to ale možná dobře že Tarja není v Nightwish protože jede solo a má pro mě šílené album moc se mi líbí. To je můj názor tak asi tak *7*
  • Už se konečně zamyslete!

Nemá smysl reagovat na převychytralé příspěvky zastánců Anette protože "blbcoj nevysvětlíš že je blbec" to ne. Mohli byste ale pochopit to, že když někdo řekne že se Anette do Nightwish nehodí, že to byla VE VŠECH SMĚRECH nejhorší volba jakou mohli udělat, že to není jen NÁZOR ale FAKT! Tak to prostě je! Jmenujte mi jednu jedinou věc v čem je Anette lepší než Tarja, v čem přinesla nějaký přínos do skupinu po Tarjiných odchodu. Není žádný! Písně od Angles Fall First po Once jsou napsané pro zpěvačku s jistým hlasovým rozsahem a potenciálem, a to ani jedno Anette nemá. Tyto písně nevyzpívá, zní v jejím podání směšně, strašně a falešně! Někdy musí některé pasáže i vynechat protože na to prostě nemá, tím pádem v jejím podání píseň ztratí přesně to kouzlo které měla. Dále nemůže Tuomas psát tak kvalitní písně jako dřív, protože musí brát ohledy na její hlasové kvality, tudíž samotná tvorba Nightwish už nebude to co bývala. To je to podstatné mimo jiné že jak Anette Nightwish prezentuje, šíleně oblečení a vlasové kreace, příšerná vizáž absolutně se nehodící do Nightwish, její posunky, chování a vstupování. Ve všech směrech Anette byla prostě špatná volba, a nidko z vás nemůže říct opak, protože fakta mluví sami za sebe, bude to jen váš pouho pouhý názor, ale předem si uvědomte, že ten názor je špatný!!!
    • Re: Už se konečně zamyslete!

Tak proč na ně reaguješ?!?!?Jestli máš nějaký problém, tři si froté ručníkem přirození..

Tvrdit že něčí názor je špatný, protože nesoulasí s tím tvým a ještě si to obhajovat, že je to fakt..a že se dá zvyknout na smrt a na Anette ne..Ty jsi asi hodně psychicka narušená osůbka, co?
      *1*
      • Re: Re: Už se konečně zamyslete!

měl bys číst pořádně napsala jsem že se dá zvyknout i na smrt to znamená že i na Anette se dá zvyknout na všechno se dá zvyknout, to není ale obhajoba toho že když si někdo na něco zvykne že to bylo správné, pořád je to stejně špatné!!!

Souhlasím, je to tak:( Tarja je prostě lepší ve všech ohledech a teď už Nightwish není to co dřív, Anette prostě v sobě nemá to KOUZLO, které má Tarja *8* *13*

Taky by ses mohla ana chvíli zamyslet nad tim co tady - přesně řečeno "meleš" . Dobře, já nesjem žádný zastánce Anette, ale ty s tim, že Tarju vyhodili stejně nic neuděláš a já taky ne. Klidně si tady nadávej a kritizuj jak chceš, ale myslim, že ti asi pravděpodobně nedojde, že tu "kecáš" naparázdno. Když se ti líbí Tarja - poslouchej Tarju nebo starý písničky od NW a když se ti líbí Anette (což pochybuju), tak poslouchej Anette a new písničky od Nightwish. Já osobně poslouchám všechny a musím uznat, že sem si na Anett zvykla a NEVADÍ MI!!! *16*
      • Re: Re: Už se konečně zamyslete!

to není o tom kdo si na co zvyk nebo nezvyk, to mi je úplně jedno, zvyknout se dá i na smrt, mluvím o tom aby si zastánci Anette uvědomili, že i když si na ni zvykly a strašně moc se jim líbí, nechápou a nemůžou vědět co to kdysi znamenalo Nightwish, a že Annete byla prostě ve všech směrech špatná volba!!!
  • sharrie

Ohledně Anette

Nechci a ani nebude se tajit tím že Anette patří mezi mé neoblíbenější zpěvačky. Její hlas se mi líbí. Ano Tarja je lepší, ale Anette je taky dobrá *4*
    Každopádně mi tohle spíš příde jako hádárna kdo lepší a kdo ne. Už mě ani nebaví ty blbý kecy na Anette poslouchat nebo číst *9*
  • Přátelé - pro všechny.

Takže přátelé, pro všechny.

Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste blbci.

Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste blbci.

Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek - jste blbci.

Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste blbci.

Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste blbci.

Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je blbec.

Anette je jiná. Tarja je pryč a už se nevrátí, tak ji nevolejte. Nightwish jsou jiní - pokud jste fanoušci, běžte na koncerty, pokud ne, nechoďte tam a neřevěte na ni. Nelíbí se vám její vzhled, nebo vás vytáčí že nekopíruje tarju a našla si vlastní stl? Tarja má svoje koncerty - bežte tam opěvovat starou lásku.
    Anette se nevyvedl MOR? od čeho máte mp3 s písničkama, kde se jí povedly?

POkud máte otázky a připomínky ohledně mé hygieny, psychiky, zdravého rozumu, hudebního vkusu, ši mi chcete dát přezdívky za tento komentář - prosím použijte email a nespamujte to tu vulgárními výrazy.
    PS: Jsem blb? ano, jsem.
    Pěkný den. Nightingel, co si anette klidně pustí, protože není do tarji zahrabaná až to bolí.
    • Re: Přátelé - pro všechny.

wow! Teď jsi nám to nadal!! (smajlík s očima v sloup)

Ste ocasi vsichni kolik vas tu je bavit sa o takovych srackach!Zkuste neco poradneho treba BlackSabbath,Kiss,Hammerfall,Sabato n a nebo Iron maiden a Metallica.Abych neodbocil od tematu Tarja byla lepsi nez ta Barbie co tam kdaka tet.Tarja mela aspon uroven narozdil od take cuchny!Ona si mysli ze kdys si da par stahovaku na ruku tak ze je cool.Na Masters of Rock to totalne posrala:Blond vlasi,ruzove nehty,a mnoho dalsich picovin.Nightwish uz nejsu to co byvali.Vzali mezi sebe jakusi stetku z E55.Sice tet po obnove jejich popularita stoupa ale to jenom k vuli jejimu zajebanemu hlasu kery sa hodi max na POP.Skoro vsichni co tet posluchaju Nightwish sou Popici Emo a podobni sraci.Oni si mysli ze kdys tet budou posluchat tu novu devku tak sou nejaci borci.Nejsou!....je to banda tupich ignorantu s vypatlanu hlavu.Takze zacnete posluchat neco poradneho srackolapky!!!!!! *5*
      • Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ty víš kam tě pošlu *16* *16* *16* . A jestli ne tak seš blbec

Hochu, být tebou, tak si zopáknu pravopis, než začnu něco veřejně psát na fóra, kde to čtou gramotní lidé... To jen tak, na okraj...
        • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

seru ti na pravopis
          • Re: Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ach, vy analfabeti...

hej vis co ty sám si blbec :D ANETTE je proste taka krava ktera nema vbc hlas do te skupiny tm potrebuji poradny gágor :D:D jaký má tarja :D:D a ted to metál ani není :D:D ale trochu pop-dico:D:D hruza tn její zkřekavý hlásekk :D hnus TARJA JE PROSTE NEJ-... a odesla ze skupiny pac chtela mit vlastni a zpivat operni pisnicky...:D.. kdyz se ti tk libi anetka tk proc nenapises rovnou LÍBÍ SE MI JEJÍ HLÁÁSSEEKK KTERÝ VOLÁÁ O POMOC ?? hm ?:D:D taka pica si jako ona myslim:D:D myslim ze se ti libi vseci kteri sou nekde new :::D:D hnus *1* *1* *1* *1*
      • lawiane

Re: Re: Přátelé - pro všechny.

jj *3*

ete neccoo: Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste cool:D

Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste Cool.

Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek -jste cool.

Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste COOL.

Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste COOL.

Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je COOL:d..( PAC MAS PRAVDU ANETKA NENI TARJA NEMÁ NA NU :d:d S TIM JEJIM KUREVSKY HLASKEM:-!) *8*
        • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No mě taky byla milejší Tarja, ale s tím tvým jménem Lol a argumentem COOL mě připadáš jak nějakej poďobanej pubertální hopper. Sorry, ale nemůžu si pomoct *1*
          Je ale k smíchu jak tady řešíte a přivoláváte něco co už je dávno pryč. Trochu mě to připomíná stav, když se po 10 letech spojili Queeni s Paulem Rodgersem, vyjeli na turné a všichni na ně začali nadávat a Paula srovnávali s Frediem. Nechápu jestli ti lidi čekali že na pódium skočí nějakej Mercuryho klon, ale tady ta diskuse je o tom stejným. Jdu blejt... *5*
    • anja0985

Re: Přátelé - pro všechny.

Musím to napsat, musím!!!Konečně někdo se zdarvím rozumem, jestli jsi ty,tak já jsem blbec s tebou. Dík
      • lawiane

ještěže taky nejsem blbec...
        • anja0985

Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No nevím, založit si profil, abych mohl kritizovat něco o čem evidentně ani nemámpáru..pravda, to je horší než blbec *5*

Jasně, my jsme to pochopili... podle tebe jsme prostě všichni blbci *1* *1*

Souhlas! Anette je úžasná.
      Akorát malou výtku- na MoR se Anette úžasně dařilo- jen většina debilních čechů zopakovala to, co řekli opstatní "bylo to slabý"
      NW sou úžasný!
      • lawiane

oprava- NW byli úžasní- do r. 2005, teĎ sami sobě kopou popový hrob.
  • anja0985

diskuze

Tady ta diskuze byla směšná...Kdysi...Teď je to něco mezi je mi zle a jdu blejt a jsem machr světa, co vše ví..a ví hovno..
    • Re: diskuze

ty víš taky hovno, tak co.... *9*
    • Re: diskuze

Jenom ty víš všechno... *1*
      • anja0985

Re: Re: diskuze

Ano vím *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit