Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NZpiva jak dementi ovce

Anette Olzon : Co na Ni rict ? Vysexoval by som ju, jasne. jak samica : super. Ale jako zpevacka skupiny NW : kdyz slysim, jak si do pisnicek NW taha ty sve popove kokotiny, tak me jde rozyebat od zurivosti. Na Tarju Nema a hotovo .... I kdyz ten sex s ni by nebyl az tak spatni .. hehehe
    • Re: NZpiva jak dementi ovce

hej ae jako už to fakt neřeš.. já vm na Tarju nemá, ae taky kdo by na Tarju měl že? já ji taky zrovna nemsim ae už sem si zvykla.. nechte jí bejt neni to pro ni jednoduchý a snaží se *5* *5*
  • =D

Ta fotka, kde je Tarja s Anette mě opravdu pobavila... Fakt úžasné! Za tu fotomontáž by někdo zasloužil medaili!
    • ellie007

Re: =D

jo tk ta fakt nemá chybu... někdo si holt dal tu práci *15*
  • ..

a jak to vis ze anette ma paruky?????? *4*
    • ellie007

Re: ..

třeba je jasnovidec *1* *1*
  • blond nebo černý ??

ahojky , hele tet jsem zmatená ... aneta má teda blod vlasy nebo černý ???????????????????????????? mno titž na pár fotkách tu je že má blond ale jinak má černý.... tak jakou barbu vlasu vlastně má ?????????????????????????????????????????????????????? mno jinak má super hlasss :-) *3* *4*
    • emppu

Re: blond nebo černý ??

Ahoj, Anette má paruky. Její vlasy jsou ty krátké po ramena .. takove rezavo-hnede je má.
      • Re: Re: blond nebo černý ??

Teda koukala jsem na fotky a ani na jedný jsem na tý její hlavě neviděla paruku.Spíš brutálně zmasakrovaný (zničený) vlasy
    • n.i.k.k.y

Re: blond nebo černý ??

Majo Anette má tedka blond.Je to docela úlet, ale na některejch fotkách není tak špatná. Je pravda že některý fotky,co tu jsou v galerii sou příšerný(jak tam má ty sukně nad pupek a růžovou halenku).Ale jinak Anette docela v pohodě. Taky si myslim že má dobrej hlas.Teda ne vždycky...
      • avril-nely

Re: Re: blond nebo černý ??

hm....
  • Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Někdo z vás tu napsal proč se to pořád řeší, asi protože že jen co si pustím nějakou píseň zpívanou od Anette, vytočí mě to natolik že to vydržím poslouchat tak půl minuty a člověk je hned rozohněný proč tak vynikající skupina, vynikající hudebníci, vynikající skladatel Tuomas, který napsal úžasné písně se takto zatracují s touhle zpěvačkou. Přiznám že jediná píseň, na kterou ona má, kterou pojme sice svým stylem, ale dokáže ji zazpívat, je Sacrament of Wilderness. Ať zpívá cokoliv jiného, Dark chest of wonders, Planet Hell, Slaying The Dreamer, Sleeping Sun, Wishmaster je to hrůza, jsou to písně na které nemá, musejí tam pouštět nahrané Tarjiny vokály aby to trochu znělo a něco už vůbec nezpívá protože to prostě nedokáže. Nightwish udělali chybu, na světě je spousta zpěvaček s operním hlasem, zajímavým, stejně jako Tarja, mohli najít třeba i lepší, nebo aspoň na stejné úrovni Tarje a jít třeba jiným směrem, ale dokázat že i s jinou zpěvačkou mohou být stále na vrcholu. Momentálně jsou Nightwish na dně propasti s které se pokud tam bude zpívat Anette, zpěvačka na úrovni tak Avril Lavigne, NEDOSTANOU!
    • Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Co se sem sereš s tou popovou krávou.
      A nesrovnávej tady metal se sračkama *13*

líp by to ani nešlo říct...

takže hele ty krávo ! nemluv tady o Avrilce !!!!!!!!!!
      • Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Proč tady slečně nadáváš? Nadává i ona tobě? Ale asi chápu, že vy "drsný punkerky" asi neumíte nic lepšího... To vás naučila ta drsňačka Avril?
        • n.i.k.k.y

Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Souhlasim s tebou.Ale dotaz?od kdy je Avril drsňačka?dřív tam náznaky možná byly ale tedka je z ní tuctová barbie. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

To je sice fakt, ale to těm slečnám nevysvětlíš! *1*
            • n.i.k.k.y

Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

No to ne protože tady můžeš vysvětlovat cokoliv do aleluja a stejně to nemá účinek...
    • anja0985

Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Skromny dotaz..Jak dlouho poslouchas Nightwish?
      A ano, ty mas urcite pravdu, na svete je 6 miliard lidi, ale tvuj nazor je ten pravy a nejlepsi..Ja ma taky jeden..Jestli Anette je priserna, pak radsi nebudu psat, co jsi ty..Nechci by t sprosta *1*

hahaha.. tak to mě fakt pobavilo... musím se zeptat jak dlouho NW posloucháš ty ? tak dva týdny že ??? Si jen ubohá kráva která neumí přiznat že se Anette do NW vážně NEHODÍ !!! Slyšelas ji třeba zpívat Sleeping Sun ??? Nebo třeba nějaký duet s Marcem ( baskytaristou ) ? Všechno zpíva hrozně ! dává tam ty svoje popové kravinky a její hlas ani náhodou neladí s Marcovým... Je to hrůza.. Zkazila celý dojem jaký měj svět z NW nevhápu jak ještě někdo může poslouchat staré písničky když se zpívá ona... :( hnus !
        • Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Sleeping Sun v jejím podání je fakt hnus,ale kam se to hrabe na to,když začne "pět" The Siren.To je teprve mazec!!!Ježej se mi z toho vlasy-hrůzou

Na živo je to ale ještě mnohem horší, než si dokáží představit všichni, kdo sledují jen záznamy z youtube... Ve skutečnosti má hlas jako nějaký skřítek nebo šmoula...

Řekla bych,že je poslouchá dost dlouho.Ta holka totiž ví o čem mluví.
        • ellie007

jj ví o čem mluví :)
        • anja0985

Jo a kde teda vzala, ze Nightwish jsou na dne a vsechny ty kecy okolo?To totiz nejsou fakta, to jsou vase prani, muzete tisikrat napsat, ze Nightwish s Anette jsou na hovno a ze to je 'PRAVDA', ale jsou to jen vase NAZORY, ne fakta..kazdy mame jiny nazor, to je fakt, jsme lidi a ne vse se nam libi, ale kritizovat, by sprosty a hnusny, lezt na fankluby a pomlouvat tam, to je HNUS!Nightwish jsou jini, nemusi se vam libit, ale nejsou na dne!ja jen cekam, kdy vam to dojde.. *7*

ta holka opravdu ví o čem mluví.. pro mě jsou NW taky na dně propasti, ze který se jen tak nedostanou.. vaše slavná Nettie jim tam tahá ty její podělaný popový blbosti.. polovina starších písniček je uplně jiná! *9*

To bys mě pobavila

A každej má právo na svůj názor a má právo ho říct.Ale nejspíš ne tady!!!Tady se hned každej utrhuje na všechny,kteří maj jinej názor.Včetně tebe.A hlavně si tady každej druhej nevidí do pusy stejně jako ty anja0985.Jestli tady někdo někoho uráží tak jste to vy fanoušci Anette a ne Nightwish jako takovejch
            • ellie007

tohle je jako hádka dětí ve školce.. ještě chybí fupání nožičkou a tahání za vlasy.. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

anja0985 ty jsi to vůbec nepochopila!!!A nebudu psát,že seš kráva,protože to je pod mojí úroveň.Aspoň vidíš jakej je mezi náma rozdíl.Mě by to totiž ani nenapadlo narozdíl od tebe...To,že jste na fanklubu Anette neznamená,že sem nikdo jinej nemůže napsat svůj názor i když kritickej!Tak to prostě je a vždycky bude.Nevim co na tom nemůžeš pochopit.Nikomu nezabráníš aby řekl co si myslí.A pak čím víc se budete rozčilovat tím víc tady bude legrace a taky víc a víc negativních příspěvků.No nic.Já poslouchám Nightwish a ne jen jejich zpěvačky.To jestli je poslouchám s Tarjou nebo Anette je moje věc.A laskavě si přečti moji poslední větu v příspěvku předtímhle.Z tý věty sis totiž vzala jenom něco
            • anja0985

Vis to je prave ten problem..Prescti si tady ty prispevky..Urazite vy, fanousci Tarji a obhajujete to kecama tohohle typu!(mimochodem jak muzes rict fanousek Nightwish a kritizovat jejich zpevacku)Co ja vim, tak jsme na foru FANKLUBU Anette, tak se nediv, ze ji obhajuju! Lezete sem a kritizujete a snazite se tu moralizovat..Jo jasne do me!Napis jaka jsem krava, bla, bla.Ja nikoho nechci urazet, delate to sami, vam fakt neprijde trapne vyhledavat fora Nettie a kritizovat?Ne, evidentne ne..a to je prave ten problem
  • Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Všude se neustále píše jen o porovnávání Anette a Tarji. Bohužel mezi nimi je taková hromada rozdílů, že to člověku bije do očí. Ať si říká každý co chce, ale pokud někdo tady píše že Anette je úžasná, že se do Nightwish hodí, že umí zpívat, že se umí oblékat ba že je i hezká, že má image, tak je úplně mimo a nechápe co to znamenalo dříve pro fanoušky - skupina Nightwish. Anette zpívá falešně, kazí každou píseň od NIghtwish, kazí celou skupinu svým hlasem, "zpěvem" a vzhledem. Na kteroukoliv fotku co se podívám, pokud to není fotka promo, tak vypadá jak ňáká postižená co utekla z ústavu, říkejte se co chcete, ale prostě je to tak. To že se Nightwish reprezentují s takovouto zpěvačkou je největší propad jaký mohli udělat. Dalším kámenem úrazu je to že Tuomas už nemůže psát tak dokonalé písně, protože nemají dokonalou zpěvačku, a tou byla prostě Tarja, a pořád jí zůstane! Vyhodit Tarju a dosta do skupiny Anette, to byl nejhorší výběr jaký mohli udělat!
    • ellie007

Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

já s váma souhlasim... Anette nemá na to aby zpívala s tak dokonalou skupinou jakou BÝVALA Nigthwish nebo by ještě MOHLA být - pokud by se samo zbavila Anette - miss you Tarja *4*

Lusyia-Naprosto souhlasím!!!Mluvíš mi z duše

to mě těší *3*
  • Anetterules

Já ji miluju! Je naprosto úchvatná! *1* *4*
  • Anette

Koukala jsem tak zběžně na fotky a musím říct,že to v těch černejch vlasech Anette slušelo víc.A nějak přibrala nebo co.Jo a na 61 fotce (jestli jsem počítala dobře) není Anette,ale Tarja...!!! *13* *4* *4*
    • Re: Anette

Jenomže tady jsou ty fotky ve špatnym časovym rozletu...sleduju NW už dlouho každy den a viděla sem všechno co měla Anette na vystoupeni na sobě a tak...a měla menši problemy s vahou okolo května až řijna minuleho roku...bohužel ae když hrajete každy den a jite nevyvaženou stravu je to zapřah jak svina...ae zvladla to a na koncertech 2009 je svěží, hezčí hlas, krásné tělo, nádherné oblečení...hvězda NW opět stoupá a v tom nejlepšim přijedou zrovna k nam na MoR *3*
      • Re: Re: Anette

*1* *1* *1*
  • Anett není zpěvačka

Podle mě tahle parodie na zpěvačku akorád stáhne Nightwish někam do propadliště hudebních dějin.S ní to rozhodně nevyhráli.....
    • Re: Anett není zpěvačka

No jo když Antte zpívá písničky od Tarji není to zrovna medový *9* , ale Tarja by zase určitě nevyzpívala písníčky od Anette. Proto je můj nazor to, že se nedají srovávat!!!! *1* *3*
      • Re: Re: Anett není zpěvačka

Nevyzpívala písničky od Anette?!To by zazpívalo i pětiletý dítě,který umí zpívat natož vystudovaná operní pěvkyně...Tak tímhle jsi mě opravdu pobavila *1* *1* *1*
  • vampirelu

Anette-fůj!!!

Aneta je podle mě to nejhorší co NW mohlo potkat.Nepočítám nějaký ty Rihany, nebo takový ty hoperky, ale jinak otřesný.
    Tady seznam důvodů proč se do NW vůbec nehodí:
    1)Nikdy nemůže zpívat to co Tarja(a když bude, nebo i zpívá tak asi ohluchneme), což je moc velká škoda, ale já se nedivím, někde jsem četla článek, že Anette v životě zpívala všechny hudební styly...jak ji vůbec mohli přijmout??!!
    2)Její oblečení je totálně nemožné!!Viděla jsem nějakou část koncertu a tam měla na sobě nějaké nemožné letní šaty, nebo co to bylo-prostě otřesný, větší hrůzu fakt neviděla,a to stejný platí o oblečení i na jiných koncertech...oblečení u ní taky otřesný!!
    3)Zakázala bych jí zpívat Tarjiny písničky,protože když zpívá Wishmaster, nebo Planet Hell tak to je hrůza!!Jak si to vůbec může dovolit?!
    4)Aneta poškozuje celou kapelu a její název.Jmenují se Nightwish, což je v překladu Noční přání, a to se k Anetě vůůůbec nehodí. Teď by se měli přejmenovat spíš na Nightmare, což je Noční můra a k Anetě by se to určitě hodilo...k nim ne Anetinu osobnost to vystihuje!!

Nebudu psát další důvody páč by to bylo na 10 let moje komentáře jsou většinou deset km dlouhy,ale vsechno co jsem zde napsla je pravda!!
    A i kdyby Tarja byla komercni, nebo vsecky ty blbosti co koluji tak ji Aneta stejne nikdy nedozene protoze ji nesaha ani po kotniky!!A to se nevyjadruji o nekterych komentarich co fanousci Anety pisi o Tarji, ale je to fakt nejvetsi drzost!!Chtela bych je videt jak oni by to zpivali!!I kdyz radsi ne pak bych mohla byt taky hlucha *1* *1*
    Tarja se narodila s velkym darem od boha a skvele ho vyuzila, kazdy nema holt to stesti narodit se s takovym hlasem vim o tom svoje protoze chodim zpivat a na pisnicky Tarje fakt nemam...nerikam vyzpivam je (tim nemyslim Wishmaster, The Kinslayer, Planett Hell apodobne),ale nikdy to tak nemuzu zazpivat protoze nemam tak uzasny hlas jako Tarja...takove stesti ma malokdo a proto je tak spytny ze Tarja uz s NW neni, ale ona se nezkazila ona ma uzasny CD sice by tam mohlo byt vic toho metalu, ale jinak uzasny coz se NW s anetou NIKDY NEPOVEDE!! *8* *8*
    • Re: Anette-fůj!!!

zalez si na fanklub Tarji a nekritizuj, kritizovat umí každý *16* takové lidi mám fakt nejradši *16*
    • n.i.k.k.y

Re: Anette-fůj!!!

For Vampirelu: Proč sem lezeš když ji nemáš ráda??Patříš taky mezi ty lidi který pro svůj dobrej pocit urážejí ostatní??tohle je fanclub a ne Anti...Nikdo ti nebere že Tarju miluješ, to my všichni, ale proč proboha nejdeš pět ódy na její fan a místo toho to děláš tady??tohle je Anettin fan, tak by nebylo od věci ji přestat urážet... *16*
    • anja0985

Re: Anette-fůj!!!

Aaa boze, nechci te tu urazet, ale skromny dotaz..Tohle je fanklub Anetty Olzon!!Proc sem vubec lezes, kdyz ji nemas rada? To je ubohost!!Vsechno co si tu napsala je smes kecu, ktere tu nikoho nezajimaji..Teda by aspon nemely..Ano Tarja je uzasna zpevacka a ma dar, ale Anette je taky uzasna, jen jinou cestou! Nemusi se ti to libit, to beru a akceptuji, ale to co si tu predvedla je dokonaly priklad zapsklych lidi, kteri umi jen kritizovat..
      Jo a Kecy, ze nema zpivat 'pisne od Tarji', ty pisne jsou Nightwish, ne Tarji!! Nesouhlasim s nazoren, ze Anette nema tyhle pisne zpivat jako s nazorem ze Tarja by nemela zpivat na jeji solove draze pisne, co zpivala s Nightwish..A ze tech nazoru na netu koluje! Anette je soucasti Nightwish, ma pravo je zpivat a jestli s tim nesouhlasis, fajn, ale neopruzuj s tim ostatni lidi..Bozeeeeee!
      • ellie007

Re: Re: Anette-fůj!!!

*7* *7* dobře souhlasim, že písně sou NW ne Tarji, ale PROBOHA ŽIVÝHO ať zpívá písničky na který má, nemusí kazit třeba Wishmaster, atd. vždyť to zní hrozně... novější písně NW k ní jdou líp.. i když to neni co bejvalo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší