Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: anette

hezkyyyyyy..dobře..hele lidi Tarja byla s Nightwish 9 roku..Anett si zvykne..určo..já jí věříím! *3*
  • narcisa

Re: A vůbec....

ste se praštili do hlavy ne?anette, že je lepší než Tarja?????jste asi paka ne???????????si uvědomte, že Tarja umí zpívat(a navíc krásně), zato anette vůbec!jak se opovažujete říkat o Tarje něco špatného?jako že je koza????ste hnusný svině-takhle Tarju urážet *16*
  • Re: anette

Nic nezkazila ty debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *16* *16* *16*
    Uříznout ti hlavu,podřezat žíly,vyrvat srdce,rozsekat tě,rozmixovat tě,zapalit tě....to by nepomohlo...všichni chcípnete pokavad se do Anette nepřestanete navažet *10* *10* *10*
  • rararararar

ja ji miluju
  • rararara

magoři pitomi co si myslite?idioti *15*
  • anette

cautee ja som zo slovenska...ja si tiez myslim ze anette je des a hruza... pozrite si jak spieva pesnicku wish i had an angel nazivo z vystupenia Lowlands 2008.... to se neda poslouchat... prepadak .... a ked to dalej takto pujde tak nightwish skonci podla mna... ona to cele skazila... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Takze... tady si neodpustim komentar: Jo, mozna je "krasna" kdyz to rikas, ale to ma delat modelku, popr. popovou princeznicku a ne se (s prominutim) SRAT do metalu!!! Osobne nechapu proc je jeste porad v Nightwish i pres to, co predvadi, at uz na koncertech i mimo (napr. ulety s barvou vlasu (napr. chvili RUZOVY MELIRY, ZRZAVA HLAVA)!!! To je pravda, na druhou stranu maj pravdu i ty, co ji tady branej, k vyhazovu Tarji byl zrejme duvod, a kdyby zpival vsechno Marco, taky by to za chvili slo do kytek, jelikoz v NW je potreba zenskej hlas!!! Nebudu rikat, kdo mete pravdu, ale osobne si myslim ze Anette, nezpivat PO Tarje, by byla dobra, ale ma tu smulu, ze nahradila Tarju a to BOHUZEL nema sanci byt tak dobra!!!
  • Re: Model roku!

*1* sem nasel na netu
  • Anette Olzon

Miluju Anette!!! Je úžasná...Tarju mám jako solovou zpěvačku také šíleně moc rád, ale i Nettie se mi v NW líbí...je úžasná *3* *3* *3*
  • Model roku!

Skromný dotaz: z kterého toaletního papíru jste sem přidávali ty fotky??? *9* *7*
  • adelka.tycka

Re: Re: Adela-ilove marilyn!

hele já vim že sem se o ni zminovala hrozně...to uznávám....ale byla jsem naštvaná že tam uz Tarja neni a že prezpívava jeji pisnicky....Anette to musela mít těžký...s tim jak jí lidi přijmou atd....uznavam ze sem byla hnusna....ale teda zpívat Tarjiny pisničky nemusí....zní to docela ehm... *1*
  • Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

děkuju....a pro tu dalši piču : ja sem kluk- takže en trapka *1* a navic vy tady andavate Anette....Anette je užasna a krasna....a vy zni tady dělate kravu...a vy to vite že ste blbý ae prostě to nepřiznate mno *1* *1* holt čuraci *1*
  • Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Tohle fakt miluju... "Vždyť ji ani neznáš..." Jako by ji někdo tady znal... Říkáte krávoviny když říkáte, že je nejlepší i když říkáte, že je píča... Protože když někdo řekne, že je skvělá nebo že je kráva, vždycky může někdo podotknout: "Jak to můžeš říct? Vždyť ji vůbec neznáš!"
  • Re: Re: ne

zavři hubu ty píčo.......to neděláš nic jinýho, že kritizuješ to, co se ti nelíbí?.......myslim si, že máš IQ slepice a to sem jí ještě urazil....
  • Re: Re: Anette si nejlepší

každýmu se líbí něco jinýho ty píčo jedna.....jdi pindat někam, kde o to bude zájem ty krávo!
  • Re: Adela-ilove marilyn!

panebože ty jí tady nadáváš a přitom jí ani neznáš......trapko...
  • n.i.k.k.y

Anette

No Anette není špatná...mam ji jako zpěvačku i docela ráda, ale mnohem víc mi sedí v tý písničce co nazpívala s Pain (Follow me), ta je fakt hoodně dobrá...S Nightwish ji občas taky poslouchám, ale moje srdcová záležitost je spíš Tarja...Obě sou super...Anette je Anette a Tarja je Tarja...
  • n.i.k.k.y

Anette

No Anette není špatná...mam ji jako zpěvačku i docela ráda, ale mnohem víc mi sedí v tý písničce co nazpívala s Pain (Follow me), ta je fakt hoodně dobrá...S Nightwish ji občas taky poslouchám, ale moje srdcová záležitost je spíš Tarja...Obě sou super...Anette je Anette a Tarja je Tarja...
  • Re: Anette

maš pravdu ej lepši..... *3*
  • Re: Adela-ilove marilyn!

Ty si hrozně vyjebana kunda!!! ja už to ani jinak řict nemohu...když si čtu tvoje předchozi přispěvky tak se mi chce brečet z tvyho hnusnyho chovani a vyjadřovani....a jesi je an tomhle foru alespon jeden člověk inteligentni tak uzna že mam pravdu.....ty si piča ty!!!!!!! kurvo!! *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit