Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anja0985

Re: Re: nooo

Ja ji slysela trikrat a nevidim na ni nic priserneho! Proc vlastne chodis na jeji diskuze, kdyz ji nemusis..To nemas nic lepsiho na praci?!?!
  • anja0985

Re: Prostě blond

Taky jsem si to myslela, ale kdyz mrknes na ty uplne nejnovejsi fotky, kde ma delsi vlasy, zacina se mi libit vic!
  • n.i.k.k.y

Prostě blond

Musim říct že Nettie vypadá docela dobře v těch blonďatých vlasech. Ale myslim že se k ní víc hodily ty černý vlásky. Mělo to lepší šmrnc.
  • chickuita

Re: Anette

Souhlasim s tebou, každá z nich je dobrá a každá z nich má svůj hlas. *4*
  • Re: Re: nooo

Tarja je bohyně zpěvu i tak. Ale Anette mám ráda a jsem ráda, že jsou NW v takové sestavě v jaké jsou teď a Anette zpívá dobře, více než to a to i naživo! (teda až na pár písní, např. wishmaster od ní zrovna nemusím...)
  • Re: A vůbec....

hej tos trochu prehnal!!!!!!!!!!anette proste nepatri do NW s nito uplne straci to kouzlo....
  • Re: nooo

musim s tebou silne nesouhlasit, jestli jsi ji neslysela n zivo tak te chapu, ale na zivo je psriserna prisera, nema vubec nic co by mohla publiku dat. Tarja o proti ni bohyně zpěvu.
  • Re: anette

Musim jen souhlasit! *1* *3*
  • Re: Adela-ilove marilyn!

Jj, Adélko, přesně takhle se má vyjadřovat dáma!
  • aloinlavela

nooo

Musim říct že Tarja je moc skvělá a jejímu hlasu se hlas Anette asi nevyrovná...Ale když jsou Nightwišáci s anette spokojený tak je to dobrý ne? *3* nebo byste radši skvělou zpěvačku a smutnou kapelu? to je lepší horší zpěvačka a šŤAstná kapela :) ale anette neni zas tak hrozná já jí mam taky ráda :)
  • Re: Co by ste jako chtěli ?

No vidíš, tak jak můžeš tvrdit, že je Anette lepší...? Vždyť teď jsi to sama popřela...
  • Re: anette

Juchúúú... Anettka a pak ještě Rihannka a pak ještě Britneynka a pak ještě Miley Cyrus... Ty jsou prostě fakt cool!!! *muck* *cmuk*

Fakt sranda... *1* *1* *1*
  • anette

Anette je nejvíc nejlepšíííííí *14* *14* *14*
  • Re: fujki hnujki

jooo maš pravdu anette je uječená kravka tarja je nej *14* tento rok jedu NW ale měla sem co dělat abych nezměnila nazor po tom co jsem si poslechla anette na youtube na živo *9* spíva hrouně *9*
  • Re: Re: anette

no ty jseš fakt debil a zamilovanej blbeček
  • gothicangel

Re: anette

jj já s tebou souhlasim...je hrozná a ta skupina asi fakt jde jen doháje!!...pokud jim nedojde jak moc fanoušků ztrácej a jak moc jim to ta slavná ANETTE kazí!!!
  • Re: haha

Co je na tom vtipného??? Já mam třeba taky v profilu Tarju a i Anette...mam je rad obě...tebe nenapadlo, že existuje spoustu lidi co ej blaznem kapely NW s Anette a solo Tarji???

Já třeba brečel štěstim na konzertě Tarji, ale i na konzertě NW...a přirovnavat to ke Spartě a Slavii...toje ta největši blbost kterou snad mužeš řict...jen hlupaci choděj na fotbal a nadavaj na druhej tym...proto fotbal nesleduju *1*
  • Re: Re: Anette vs.Tarja

Utíkat z koncertu? Pokud vím, tak Anette je jediná členka Nightwish, která kdy utekla z koncertu...
  • haha

haha to je vtipné,jedna nejmenovaná je ve fanu anette a má v profilu fotku Tarji-to je opravdu jako Sparta a Slavie *1*
  • narcisa

Re: ne

Tarja a uječená kráva?to jdi do prdele poněvadž nemáš hudební sluch-vždyť Tarja má na zpívání školu!!!!!!tak jak může být uječená???zamysli se -postrádá to logiku ,to cos řekl!!!!!!kreténe *13* *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit