Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n.i.k.k.y

Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Souhlasim s tebou.Ale dotaz?od kdy je Avril drsňačka?dřív tam náznaky možná byly ale tedka je z ní tuctová barbie. *1*
  • Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Proč tady slečně nadáváš? Nadává i ona tobě? Ale asi chápu, že vy "drsný punkerky" asi neumíte nic lepšího... To vás naučila ta drsňačka Avril?
  • n.i.k.k.y

Re: blond nebo černý ??

Majo Anette má tedka blond.Je to docela úlet, ale na některejch fotkách není tak špatná. Je pravda že některý fotky,co tu jsou v galerii sou příšerný(jak tam má ty sukně nad pupek a růžovou halenku).Ale jinak Anette docela v pohodě. Taky si myslim že má dobrej hlas.Teda ne vždycky...
  • Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

takže hele ty krávo ! nemluv tady o Avrilce !!!!!!!!!!
  • blond nebo černý ??

ahojky , hele tet jsem zmatená ... aneta má teda blod vlasy nebo černý ???????????????????????????? mno titž na pár fotkách tu je že má blond ale jinak má černý.... tak jakou barbu vlasu vlastně má ?????????????????????????????????????????????????????? mno jinak má super hlasss :-) *3* *4*
  • anja0985

Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Jo a kde teda vzala, ze Nightwish jsou na dne a vsechny ty kecy okolo?To totiz nejsou fakta, to jsou vase prani, muzete tisikrat napsat, ze Nightwish s Anette jsou na hovno a ze to je 'PRAVDA', ale jsou to jen vase NAZORY, ne fakta..kazdy mame jiny nazor, to je fakt, jsme lidi a ne vse se nam libi, ale kritizovat, by sprosty a hnusny, lezt na fankluby a pomlouvat tam, to je HNUS!Nightwish jsou jini, nemusi se vam libit, ale nejsou na dne!ja jen cekam, kdy vam to dojde.. *7*

Řekla bych,že je poslouchá dost dlouho.Ta holka totiž ví o čem mluví.
  • anja0985

Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Skromny dotaz..Jak dlouho poslouchas Nightwish?
    A ano, ty mas urcite pravdu, na svete je 6 miliard lidi, ale tvuj nazor je ten pravy a nejlepsi..Ja ma taky jeden..Jestli Anette je priserna, pak radsi nebudu psat, co jsi ty..Nechci by t sprosta *1*
  • ellie007

Re: Re: Anette-fůj!!!

*7* *7* dobře souhlasim, že písně sou NW ne Tarji, ale PROBOHA ŽIVÝHO ať zpívá písničky na který má, nemusí kazit třeba Wishmaster, atd. vždyť to zní hrozně... novější písně NW k ní jdou líp.. i když to neni co bejvalo..
  • ellie007

Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

já s váma souhlasim... Anette nemá na to aby zpívala s tak dokonalou skupinou jakou BÝVALA Nigthwish nebo by ještě MOHLA být - pokud by se samo zbavila Anette - miss you Tarja *4*

to mě těší *3*
  • Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Lusyia-Naprosto souhlasím!!!Mluvíš mi z duše
  • Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Někdo z vás tu napsal proč se to pořád řeší, asi protože že jen co si pustím nějakou píseň zpívanou od Anette, vytočí mě to natolik že to vydržím poslouchat tak půl minuty a člověk je hned rozohněný proč tak vynikající skupina, vynikající hudebníci, vynikající skladatel Tuomas, který napsal úžasné písně se takto zatracují s touhle zpěvačkou. Přiznám že jediná píseň, na kterou ona má, kterou pojme sice svým stylem, ale dokáže ji zazpívat, je Sacrament of Wilderness. Ať zpívá cokoliv jiného, Dark chest of wonders, Planet Hell, Slaying The Dreamer, Sleeping Sun, Wishmaster je to hrůza, jsou to písně na které nemá, musejí tam pouštět nahrané Tarjiny vokály aby to trochu znělo a něco už vůbec nezpívá protože to prostě nedokáže. Nightwish udělali chybu, na světě je spousta zpěvaček s operním hlasem, zajímavým, stejně jako Tarja, mohli najít třeba i lepší, nebo aspoň na stejné úrovni Tarje a jít třeba jiným směrem, ale dokázat že i s jinou zpěvačkou mohou být stále na vrcholu. Momentálně jsou Nightwish na dně propasti s které se pokud tam bude zpívat Anette, zpěvačka na úrovni tak Avril Lavigne, NEDOSTANOU!
  • Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Všude se neustále píše jen o porovnávání Anette a Tarji. Bohužel mezi nimi je taková hromada rozdílů, že to člověku bije do očí. Ať si říká každý co chce, ale pokud někdo tady píše že Anette je úžasná, že se do Nightwish hodí, že umí zpívat, že se umí oblékat ba že je i hezká, že má image, tak je úplně mimo a nechápe co to znamenalo dříve pro fanoušky - skupina Nightwish. Anette zpívá falešně, kazí každou píseň od NIghtwish, kazí celou skupinu svým hlasem, "zpěvem" a vzhledem. Na kteroukoliv fotku co se podívám, pokud to není fotka promo, tak vypadá jak ňáká postižená co utekla z ústavu, říkejte se co chcete, ale prostě je to tak. To že se Nightwish reprezentují s takovouto zpěvačkou je největší propad jaký mohli udělat. Dalším kámenem úrazu je to že Tuomas už nemůže psát tak dokonalé písně, protože nemají dokonalou zpěvačku, a tou byla prostě Tarja, a pořád jí zůstane! Vyhodit Tarju a dosta do skupiny Anette, to byl nejhorší výběr jaký mohli udělat!
  • Re: Re: Anette

*1* *1* *1*
  • Anetterules

Já ji miluju! Je naprosto úchvatná! *1* *4*
  • Re: Anette

Jenomže tady jsou ty fotky ve špatnym časovym rozletu...sleduju NW už dlouho každy den a viděla sem všechno co měla Anette na vystoupeni na sobě a tak...a měla menši problemy s vahou okolo května až řijna minuleho roku...bohužel ae když hrajete každy den a jite nevyvaženou stravu je to zapřah jak svina...ae zvladla to a na koncertech 2009 je svěží, hezčí hlas, krásné tělo, nádherné oblečení...hvězda NW opět stoupá a v tom nejlepšim přijedou zrovna k nam na MoR *3*
  • Anette

Koukala jsem tak zběžně na fotky a musím říct,že to v těch černejch vlasech Anette slušelo víc.A nějak přibrala nebo co.Jo a na 61 fotce (jestli jsem počítala dobře) není Anette,ale Tarja...!!! *13* *4* *4*
  • Re: Anette-fůj!!!

zalez si na fanklub Tarji a nekritizuj, kritizovat umí každý *16* takové lidi mám fakt nejradši *16*
  • Re: Prostě blond

Navštiv očního lékaře, třeba ti otevře oči *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit