Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ellie007

jajž

no nevím, nevím ale po tom co jsem slyšela NW na živo na MoR u mě Anette klesla ještě níž než byla.. *7* *9*
  • ellie007

Re: Re: Re: A & T

ok, potom se omlouvám... k té léčebně ale taky nemám daleko po poslechu písniček v Anetině podání...
  • Re: vyzkum

já taky

Já taky... Byla nepřekonatelná...
  • Re: A & T

Omluva... Po tom, co jsem ji slyšela na MoR 2009, o ní nemohu řící jediné kladné slovo...
  • Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Na živo je to ale ještě mnohem horší, než si dokáží představit všichni, kdo sledují jen záznamy z youtube... Ve skutečnosti má hlas jako nějaký skřítek nebo šmoula...

Já a byla to bomba!
  • Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Sleeping Sun v jejím podání je fakt hnus,ale kam se to hrabe na to,když začne "pět" The Siren.To je teprve mazec!!!Ježej se mi z toho vlasy-hrůzou
  • anja0985

vyzkum

Skromny dotaz..Kolik z vas videlo Nightwish ma zivo s Tarjou..Ne ze zaznamu (dvd, youtube ap.) ale ciste na zivo z kotle? Delam si vyzkum:-)
  • quickly

HNUS

Anette Vypadá opravdu příšerně(nic proti)
    úplně se zhnusila *9*
  • Re: Re: Re: A & T

iracek ma pravdu.poslouchatelné znamená,že po jejich poslechu lidi nekončí v psychiatrických léčebnách!
  • Re: Re: A & T

Nikdo netvrdí, že jsou hezké... Říkala jsem jen, že jsou POSLOUCHATELNÉ...
  • Re: A & T

jsou jiné to souhlasím ale že by byly hezké?? to sem si ještě nevšimla...
  • A & T

Abych pravdu řekla, pro mě je Tarja světovou zpěvačkou číslo 1... Myslím, že jí nikdo nesahá ani po kotníky, a to ani Anette... Musím ale přiznat, že obdivuju, jak se dokázala vyzpívat od doby, co hraje s Nightwish... Dovolím si tvrdit, že Tarjiny písně byly v Anettině podání neposlouchatelné, ostatní ale psali, žejosu jen jiné... Teď, co uběhlo pár let mohu taky tvrdit, že jsou písně jiné, ale docela slušně poslouchatelné... Tarja je sice Tarja, ale Anette (kterou moc ráda nemám) se dokázala dost dobře vyšvihnout...
  • Re: Co by ste jako chtěli ?

bodejť by taky operní školu měla že? probůh vždyť by jim z ní upadli uši... "Nettie" nevyzpívá žádnou vejšku.. z NW bude za chvíli popová skupina.. ne symphony-metalová *16*

ta holka opravdu ví o čem mluví.. pro mě jsou NW taky na dně propasti, ze který se jen tak nedostanou.. vaše slavná Nettie jim tam tahá ty její podělaný popový blbosti.. polovina starších písniček je uplně jiná! *9*
  • Re: Re: blond nebo černý ??

Teda koukala jsem na fotky a ani na jedný jsem na tý její hlavě neviděla paruku.Spíš brutálně zmasakrovaný (zničený) vlasy

To bys mě pobavila
  • tarja vs anette

ahojky..ja si myslím ze jsou obě dobry zpěvačky....sice tarja byla o trochu lepší ale písen amaranth mě uplně dostala ;)
  • ellie007

Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

tohle je jako hádka dětí ve školce.. ještě chybí fupání nožičkou a tahání za vlasy.. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit