-
Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
líp by to ani nešlo říct... -
Re: Re: Co to Je?
Ehm... Anette zpívá vysoko a čistě? Odkdy? Na několika Tarjiných koncertech? Tak to bych chtěl vidět... *1* A kolik jsi tedy viděla koncertů Nightwish s Anette na vlastní oči, že ji tak vychvaluješ? Asi taky hrozně moooc, že? *1* -
Re: Co to Je?
Zalez! Anette je úžasná!Uznávám Tarja je sice dobrá zpěvačka, ale byla jsem na několika jejich koncertech a buhvi jak skvěle nezpiva *1* a myslim si, že spoustu lidi si mysli, že je in nadavat na Olzon a vychvalovat Turunen navic Anette zpiva dost vysoko a čistě- poslechni si treba jeji verzi Kuolema Tekee Taiteilijan ze Suomi Safari festivalu *3* Stomilionkrát lepší než od Tarji *14* -
Co to Je?
Co to to je? To je lůj,hnůj, fůj. *9* *9*
Ona dělá jen ostudu. Proč nosí minisukni, když má tak tlustý stehna? Je velmi nevkusná a ekl. *8* -
Re: Fotka
Jo máte všichni pravdu,nejlepší je Helenka Vondráčková a Lucinka Bílá a Ewička Farná taký *16* Vzpamatujte e už konečně vy děcka pojebané -
Re: fůůůůůůůj
Lepší v čem??v divadle?Tarja se hodila tak akorát někde do opery fuck off ty gumo -
Re: Re: Re: anette
TY EMO ZASRANÁ -
Re: Re: Re: anette
Jestli máš takový hlas jak píše,tak to běž do školky,snad ti tam někdo zatleská,jestli ti budou rozumět *16* -
Teďka s tím neslouhlasím!!! Nightwish byli nejlepší ze všech kapel co vůbec na tom Mastru byli!!! Sice blbej zvuk ztráceli se zpěva a Emppuho kytara!!! Už se těším až tu budou mít samostatný koncert s novým CD! Už mě nebaví pořád číst komentáře typu Kdo je lepší Tarja nebo Anette? Nesnáším to! Upřímně je mám ráda obě! Nightwish 4ever!!
-
*3*
-
Re: Fotka
Jj je to hnus *1* -
Re: Re: HNUS
A ten taky není nic moc... *1* -
Re: HNUS
nvm jak to připadá tobě ale mně příde že vtomhle nejde o to jak kdo vypadá ale jaký má hlas -
Re: Anette
Úchvatní? To rozhodně byli, no... Svědčí o tom i to, že většina lidí znechuceně odcházela uprostřed jejich koncertu... *1* -
Re: děcka
tak se div dál -
Fotka
Teda ta první fotka to je fakt mazec *1* ...Stydím se za ní *5* -
děcka
Takhle dopadá, když 14-ti letá děcka kritizují něco o čem hovno ví..já Tu novou zpěvačku taky nemusís, ale vy mě fascinujete..14, ani občanku to nemá a dovoluje si to kritizovat..se divím, že vás rodiče vůbec na Mastry pustila..Jestli ste tam vůbec byli *1* *1* *1* -
Re: Re: Anette
jaj souhlasim s tebou... už bych na ně znova nešla -
Re: Anette
uchvatni?to sis celou dobu stala na usich,ne? cekala jsem ze alespon ty ,,sve,,pisncky zazpiva pekne..ale to co predvedla..na to neni slov -
Anette
Anette je fakt borka...nechapu, proč tu na ni nadavate, když se vam nelibi tak si poslouchejte tu "ledovou kralovnu"...Anette je vyborna a jeji podani starych pisnich je užasny...a na Mastrech sem NW viděla a byli úchvatní!!! *1* *1*