Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Už se konečně zamyslete!

Souhlasím, je to tak:( Tarja je prostě lepší ve všech ohledech a teď už Nightwish není to co dřív, Anette prostě v sobě nemá to KOUZLO, které má Tarja *8* *13*
  • Re: Re: Už se konečně zamyslete!

to není o tom kdo si na co zvyk nebo nezvyk, to mi je úplně jedno, zvyknout se dá i na smrt, mluvím o tom aby si zastánci Anette uvědomili, že i když si na ni zvykly a strašně moc se jim líbí, nechápou a nemůžou vědět co to kdysi znamenalo Nightwish, a že Annete byla prostě ve všech směrech špatná volba!!!
  • Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ty víš kam tě pošlu *16* *16* *16* . A jestli ne tak seš blbec
  • Re: Už se konečně zamyslete!

Taky by ses mohla ana chvíli zamyslet nad tim co tady - přesně řečeno "meleš" . Dobře, já nesjem žádný zastánce Anette, ale ty s tim, že Tarju vyhodili stejně nic neuděláš a já taky ne. Klidně si tady nadávej a kritizuj jak chceš, ale myslim, že ti asi pravděpodobně nedojde, že tu "kecáš" naparázdno. Když se ti líbí Tarja - poslouchej Tarju nebo starý písničky od NW a když se ti líbí Anette (což pochybuju), tak poslouchej Anette a new písničky od Nightwish. Já osobně poslouchám všechny a musím uznat, že sem si na Anett zvykla a NEVADÍ MI!!! *16*
  • Jsem blbec

já jsem Anette nenáviděl protože změnila Nightwish ale tak už to chodí kapely se rozpadají a jiné se tvoří. Ale jak sem začal poslouchat jiné písničky od Anette tak mám jiný názor třeba když zpívá s Pain nebo Rasmus nebo Michael Bormann. Prostě Tarja je Tarja a Anette je Anette nebudou nikdy stejné a Nightwish už taky nikdy nebude stejné. Je to ale možná dobře že Tarja není v Nightwish protože jede solo a má pro mě šílené album moc se mi líbí. To je můj názor tak asi tak *7*
  • Už se konečně zamyslete!

Nemá smysl reagovat na převychytralé příspěvky zastánců Anette protože "blbcoj nevysvětlíš že je blbec" to ne. Mohli byste ale pochopit to, že když někdo řekne že se Anette do Nightwish nehodí, že to byla VE VŠECH SMĚRECH nejhorší volba jakou mohli udělat, že to není jen NÁZOR ale FAKT! Tak to prostě je! Jmenujte mi jednu jedinou věc v čem je Anette lepší než Tarja, v čem přinesla nějaký přínos do skupinu po Tarjiných odchodu. Není žádný! Písně od Angles Fall First po Once jsou napsané pro zpěvačku s jistým hlasovým rozsahem a potenciálem, a to ani jedno Anette nemá. Tyto písně nevyzpívá, zní v jejím podání směšně, strašně a falešně! Někdy musí některé pasáže i vynechat protože na to prostě nemá, tím pádem v jejím podání píseň ztratí přesně to kouzlo které měla. Dále nemůže Tuomas psát tak kvalitní písně jako dřív, protože musí brát ohledy na její hlasové kvality, tudíž samotná tvorba Nightwish už nebude to co bývala. To je to podstatné mimo jiné že jak Anette Nightwish prezentuje, šíleně oblečení a vlasové kreace, příšerná vizáž absolutně se nehodící do Nightwish, její posunky, chování a vstupování. Ve všech směrech Anette byla prostě špatná volba, a nidko z vás nemůže říct opak, protože fakta mluví sami za sebe, bude to jen váš pouho pouhý názor, ale předem si uvědomte, že ten názor je špatný!!!
  • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No mě taky byla milejší Tarja, ale s tím tvým jménem Lol a argumentem COOL mě připadáš jak nějakej poďobanej pubertální hopper. Sorry, ale nemůžu si pomoct *1*
    Je ale k smíchu jak tady řešíte a přivoláváte něco co už je dávno pryč. Trochu mě to připomíná stav, když se po 10 letech spojili Queeni s Paulem Rodgersem, vyjeli na turné a všichni na ně začali nadávat a Paula srovnávali s Frediem. Nechápu jestli ti lidi čekali že na pódium skočí nějakej Mercuryho klon, ale tady ta diskuse je o tom stejným. Jdu blejt... *5*
  • sharrie

Ohledně Anette

Nechci a ani nebude se tajit tím že Anette patří mezi mé neoblíbenější zpěvačky. Její hlas se mi líbí. Ano Tarja je lepší, ale Anette je taky dobrá *4*
    Každopádně mi tohle spíš příde jako hádárna kdo lepší a kdo ne. Už mě ani nebaví ty blbý kecy na Anette poslouchat nebo číst *9*
  • Re: Přátelé - pro všechny.

wow! Teď jsi nám to nadal!! (smajlík s očima v sloup)
  • Re: Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ach, vy analfabeti...
  • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

seru ti na pravopis

Hochu, být tebou, tak si zopáknu pravopis, než začnu něco veřejně psát na fóra, kde to čtou gramotní lidé... To jen tak, na okraj...
  • Re: Přátelé - pro všechny.

Ste ocasi vsichni kolik vas tu je bavit sa o takovych srackach!Zkuste neco poradneho treba BlackSabbath,Kiss,Hammerfall,Sabato n a nebo Iron maiden a Metallica.Abych neodbocil od tematu Tarja byla lepsi nez ta Barbie co tam kdaka tet.Tarja mela aspon uroven narozdil od take cuchny!Ona si mysli ze kdys si da par stahovaku na ruku tak ze je cool.Na Masters of Rock to totalne posrala:Blond vlasi,ruzove nehty,a mnoho dalsich picovin.Nightwish uz nejsu to co byvali.Vzali mezi sebe jakusi stetku z E55.Sice tet po obnove jejich popularita stoupa ale to jenom k vuli jejimu zajebanemu hlasu kery sa hodi max na POP.Skoro vsichni co tet posluchaju Nightwish sou Popici Emo a podobni sraci.Oni si mysli ze kdys tet budou posluchat tu novu devku tak sou nejaci borci.Nejsou!....je to banda tupich ignorantu s vypatlanu hlavu.Takze zacnete posluchat neco poradneho srackolapky!!!!!! *5*
  • anja0985

Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No nevím, založit si profil, abych mohl kritizovat něco o čem evidentně ani nemámpáru..pravda, to je horší než blbec *5*
  • lawiane

Re: Re: Přátelé - pro všechny.

jj *3*
  • lawiane

ještěže taky nejsem blbec...
  • lawiane

oprava- NW byli úžasní- do r. 2005, teĎ sami sobě kopou popový hrob.
  • hellen666

Re: Re: A vůbec....

hovadina,mělo tam být ...se zahrabali...,vlezlo mi tam "jsou".Sorry *1* *1*
  • hellen666

Re: A vůbec....

ohooo,to ví všichni praví Nightwisháci.KDO jsou podle tebe praví Nightwisháci?????Ti,co poslouchali NW od začátku jako metalovou kapelu anebo růžový bárbínky který si hrajou na to,jak strašně milujou Nightwish a jak poslouchaj metal a když pak slyšej něco od Tarji,zacpávaj si uši?Tohle znám z vlastní zkušenosti."Jé,miluju Nightwish,miluju metal,vím o nich všechno---fůj,co to je,to sou Nightwish?Oni měli jinou zpěvačku?No co to je za hnus?(mimochodem reakce na Planet hell).Takže si rozmyslete,kdo sou ti praví Nightwisháci.Přijde mi,že jsi nejspíš spolkla Dívku,Top dívku a 10 Popcornů.Typický.Kdyby to všichni brali jako ty a tobě podobní,na Tarjině koncertě by nebyla ani noha.Uznávám,já NW neposlouchám od začátku,ale snad poznám co je metal a co ne.A NW jsou se zahrabali.Konec.Měli by se přejmenovat a začít hrát čistej pop a ne tuhle směšnou směsici metalu a popu.Pak bych Anette možná uznala jako dobrou popovou zpěvačku.Ale v týhle formě posloužila jako náhrobek na hrobě kdysi vynikající metalové kapely.

ete neccoo: Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste cool:D

Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste Cool.

Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek -jste cool.

Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste COOL.

Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste COOL.

Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je COOL:d..( PAC MAS PRAVDU ANETKA NENI TARJA NEMÁ NA NU :d:d S TIM JEJIM KUREVSKY HLASKEM:-!) *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší