Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Maryka13

Na debatu Tarja vs Anetta už nemá opravdu cenu reagovat. Na profilu máš, že je ti 14 - nic ve zlém - věřím, že z cd a DVD se taky dá hodně zistit, ale bylo ti 9, když Tarju vykopli..Neber to jako útok na tebe, to opravdu ne, je jedno koho máš rači, Tarja je opravdu hlasově lepší zpěvačka, ale viděla jsi někdy Nightwish na živo s Tarjou? A ne na DVD..Je hodně z Vás tady co ano, ale více z těch co kritizujete jste nikdy Tarju s Nightwish na živo neviděli. A tím nemyslím, že byla blbá nebo horší nebo lepší, o srovnávání tu opravdu nejde...jen proto nějak nechápu, co řešíte..
  • Re: Re: no

p*čo jdi se radši učit pravopis!!! *1* a nekritizuj tady a jestli ten ksycht na fotce patří tobě pleskla bych ti jí z radosti bez milosti *9* ty rádoby ghothičko na co si tu hraješ? bych chtěla tebe slyšet zpívat *9*
  • maryka13

Maryka13

Já jsem tky Nightwish přestala poslouchat od té doby co tam přišla ta nová, jak se ji rika ZPEVACKA. Ona ma takovi trapny hlas. Na Tarju nikod nema. Wím že nemá smysl tady nadávat na tu novou, a to tky nechci. Já teď poslouchám Evanescence a Nightwish jen si stare takze v poho... *4* Ae i tak, TARJA JE NEJ!!!!
  • Re: Re: blahoprani

Tvuj prispevek je tak "kvalitni" jako ty sama... *1*
  • Re: OMG

Mno aspoň někdo má trochu rozum. Hezky řečeno *3*
  • OMG

Mno teda. já furt nechápu, co tady řešíte Tarja vs Anette.

Přestal si poslouchat NW. ..jestli jo, tak co se tady furt do toho seser. Vždyť už to je pop a né metal, tak to nekritizuj. Myslím, že 5 let je dlouhá doba a tak seš už neserte pls tarju. Já NW přestal poslouchat taky, protože se mi její hlas nelíbí, ale přeci kvůli tomu tady nepovedu takovou slovní válku.

Vždiť já taky Annete nemám v lásce, ale to není důvot tady válčit. Co se stalo, to se stalo.

S tím nic neuděláš a tvá slova jako "fuck anette a tarja je best" to nezmění
    Smiř se s tím a nech to tu bejt *5*
  • Re: Re: Re: baby

Jsem zvědavá co to bude jestli kluk nebo holka *4* ale hlavně jak to bude Anette zvládat... 2011 by udajně mělo vyjít CD a pak se spustí lavina koncertu a to tomu malímu bude 1 rok ... toho nechá samotnýho s nějakou chůvou nebo u příbuzných ??? přece ho nebude brát na turné .... ne??
  • Re: Re: Re: Tohle už tu někde je...

Nevím, kdo tady vypadá inteligentně, ale Nighwish používají orchestr už delší dobu...A veřejně je za tohle kritizovat, abych vypadal drsně, důležitě či bůh ví co..Jo jsem určitě debil já *9*
  • iracek

Re: Re: Tohle už tu někde je...

Za to ty vypadáš opravdu inteligentně... *1*
  • Re: Tohle už tu někde je...

Ha Ha!!Inteligentní názor. Kritizuj něco o čem nevíš nic..To pak vypadáš jak debil a ani se nemusíš snažit..
  • Tohle už tu někde je...

Hele od kdy si NG libují v orchestru??? Nesnaží se takhle někoho kopírovat ? Jo vlastně, já zapomněla, to aby se jim zvedl ohlas... tak to jo...
  • Re: blahoprani

Mimi ať je co je, hlavně ať je to zdravé, jen doufám, že to malé po ní nezdědí její "hudební" sluch.
  • Re: Re: Hihi

No ještě abys TADY chválila Tarju-no to neblbni *1* *3* ...No prostě jsem napsala to co si myslím a tak jak to je.Nechci jako ze sebe dělat chytráka to jako vůbec,ale myslím si,že tady by se měli bavit fanoušči Anette.Chválit jí a můžou na ní i nadat,protože zrovna v týhle písničce jí to ujelo a že teda Tarja je jako děsná atd,atd...A to samé i u Tarji.Ať si napíšou tam,že Anette je taková a maková a že Tarja je lepší...Nevim proč si to ty lidi neřeknou na svým písečku a dělaj zbytečný zle ač jen ve virtuálním světě *4*
  • anja0985

Re: Hihi

Já Tarju chválit nebudu...Nemůžu kvůli jejím fanouškům..Díky nim se mi zprotivila i Tarja..
    Ale ty jsi to řekla fakt moc hezky *3*
  • mischa13

Re: Hihi

líp by to nikdo neřekl :)
  • Hihi

Teda tady se to mele *1* ...Nightwish s Anette nijak neposlouchám,tak jí přece nebudu pomlouvat,že...Je pravda,že Tarja co se týče vzhledu a zpěvu nasadila laťku sakra vysoko,ale bylo na Anette aby se stím poprala a myslím,že v rámci možností se stím poprala docela dobře.Písničky co jsou napsané pro ní se dají poslouchat (aspoň teda na cd-na koncíku jsem nebyla a ani nebudu),ale ty co zpívá po Tarje prostě nemůžu slyšet.Ne proto,že by to bylo děsný nebo tak něco,ale mám je prostě spojené s Tarjou a od ní my prostě znějí no lépe no...Jinak Anette taky trochu gratuluju-velká gratulace bude až se mimčo narodí a bude zdravé *4* no a jinak kdo chce ať "nové" Nightwish poslouchá a kdo nechce ať poslouchá ty staré.Tady se bude chválit Anette na stránce Tarji s bude chválit Tarja.Tak by to mělo být si myslím a ne že se tady bude debatovat kdo je horší.O tom to přeci není *4*
  • Re: Chápu,,

plácáš píčoviny *13*
  • Re: Re: Re: blahoprani

jj a velika prave proto to tm pisu!'! *15* *15* *15*
  • Re: Re: blahoprani

Hele, nejsi ty náhodou piča?
  • Re: Chápu,,

hej tk to mas mega pravdu !! tarja ma operni hlas a kdo tk zpivat neumi nbo nevystudoval operu tk nemoze nic dokazat ani anette kdzy zazpiva od ni swanheart nebo fantasmic tk velika hruza jk kdby to zpival amater :D a taky nehcapu proc zkousela zpivat i walk alone, sing for me, mozna i poison :D krava to chce dokazat ze je tarja ... hej jsme pri tobee :-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit