Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anette

Běžtě do kelu. Anette není tak svělá a ohromná jako Tarja ale je taky dobrá v jiných směrech. Taky je to dobrá zpěvačka. Vy ste jen nasraní že odešla Tarja - nej zpěvačka a Nightwish si najali jinou. Prostě těmato blbýma kecama to nezměníte. Nikdy!! Když se vám Anette nelíbí tak neposlouchejte Nightwish a poslouchejte Tarju,no. Nechcu dělat borku, jen mě už všecí vytáčíte a absloutně mě sere jak všecí na Anette nadávají. *16*
  • ...

Tak jo, připojím se do menší diskuze... Většina tu Anette jen pomlouváte a já bych mohla taky, ale... Uvědomte si, že je prostě taky jen normální člověk. Ano, nezpívá tak, jako zpívala Tarja. Její písničky ona neuzpívá, NW už nejsou to, co bývalo... Má jiný hlas a i když mám radši písničky NW ještě s Tarjou, některé s Anette si taky ráda poslechnu. Je to něco jiného, ale jen kvůli tomu jí nemusíte nadávat. Máte proti ní něco jiného než to, že nahradila Tarju a má jiný hlas? Taky jí nemusím, ale nebudu se snižovat k tomu, abych jí veřejně nadávala... To ne. Každý má své plusy a mínusy, i Anette... Zamyslete se, než jí začnete nadávat. I komukoli jinému...
  • Re: :(

Že Vás to ještě baví...
  • :(

takže anette ...co oni říct .... třeba že zpívá falešně ..... do Nightwish nepatří .. Tarja je lepšíí ... něaká anette ... co je to?? to je hnus a ne zpěvačka....
  • Re: OMG

OMG lidi, vy jste trapní. nejsem blázen, abych přestal poslouchat kapelu, kterou mám rád, jen kvůli tomu, že vymění zpěvačku. To bych musel být na hlavu... *3*
  • Re: Anette

mně pro smích třeba nejsou. uznávám staré i nové Nightwish, i solovou dráhu Tarji. I když radši mám jejich staré hity. Ale ne tak, abych si nějaký ten nový nepustil. Já mám totiž rád všechny skladby od
    Nightwish. *4*
  • anette

Teda, tahle zpěvačka fakt žádná sláva. Tarja forever *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Anette

Nemluvím o zpěvu, to je otázka vkusu a ten tu s žábou jako ty řešit nebudu, ale o Tarje. Kdy naposled si s ní byla na pivu a vylívala ti srdíčko? Píšeš o někom koho neznáš jaká je kráva o někom koho už vůbec neznáš jak to u ní bylo s jejím vyhazovem a jediná kráva, která tu je, je v zrcadle vždy, když se do něj podíváš.
  • Re: Re: Re: Re: Anette

Ono se stačí jen dívat a člověk má hned jasno, víme?! *3*
  • Re: Re: Re: Anette

A ty to víš odkud chytrolíne?:-)
  • Re: Re: Anette

Tak to toho o Tarje as imoc nevíš, protože jinak bys takovou kravinu nenapsal, nebo pokud věříš tomu pofidérnímu dopisu od Tuomase.... A jestli tomu Anettinýmu hejkání říkáš zpěv... *13*
  • Re: Anette

Víš co běž do prdele Tarju vykopli protože byla namyšlená pokud to nevíš!!!...Náhodou Annetka umí zpívat taky a pokud se ti už Nightwish nelíbí tak jí už neposlouchej kokote!!!.... *16*
  • Anette

Anette je příšerná kráva. Jen jí slyším, a rozmlátila bych to CD na kusy. Nightwish pěkně klesli za tu dobu, co je tam tahle pipina bez hlasu i bez vkusu. Ale jejich problém, maj, co chtěli. NW jsou všem pro smích a Tarja sklízí úspěch. To se ale dalo očekávat. *15*
  • Re: Re: Re: ?

Jako tam se mi docela líbí....;)
  • Re: Re: ?

Myslím, že nejvíc to zpívá Marco:-) Ale jasně, že Anette. Bohužel *9*
  • kamcous

Re: Re: Maryka13

Ano slyšela jsem Tarju naživo a nemá to chybu :) jen Anette mi někdy trochu připomíná Sharon den Adel z Within Tempation.. :D Jinak máš pravdu rozebírat to nemá cenu, ale slyšela jsem Wishmastera a Nema v podání Anette a musím říct že jsem čekala víc :D ikdyž to je možná nezvyk že člověk čekal prostě ten Tarjin hlas a najednou tam je jinej :D
  • kamcous

Re: ?

Nejspíš Anette :)
  • ?

The Islander zpívá ještě Tajra nebo uz Anette? =)))
  • morandi

Anette

Z lidi co každého hned uráží je mi na blití. Co by jste dělali vy kdyby jste někoho nahradili v nějaký kapele a fanoušci vás začli veřejně kamenovat.
  • sarda

Re: Maryka13

Taky poslouchám Ev *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit