-
Re: baby
noo hrubee :D to myslim ze rok nebo 2 ani nepujde na podiuum:D:D nebude zadny koncert stery !!:D:D takze je to fakt dobra zprava mas pravdu :D uplne jsme se z teho udelala ae zas tk kdyz je zbouchnuta a nevinne tk bude s tim deckem met hodne starosti :D myslim ze se ji ani nenarodii a i kdyby jo tk se dostava do velice spatne akce! *3* -
Re: blahoprani
ty pico top neni zadn klavitni zepvacka a kdyby neco tk uz to neni gotic metal ale nejaky zkurveny pop uz uplne hnusny hlas a kdyz zpivala wishmaster tk to bylo naprosta velika hruzaa kdzytak si to pust jaky slaby hlasek a pk si neco rikej... tuomas je fesak a tk i jukka a tarja je upko best a stejne bez ni to neni nightwish :D ouu a uz vim dko ji zbouchnul :D:D ze by tuomas ? ktery to chtel zkusit na tarji ?? ale ta mu nedala a dobre udelala :D:D jiank nightwish uz to neni tk at si bymsli vlastni nazev dela ze sebe ze ju vzali do skupiny tk ze je naka hvezda a pri tom to kt vbc neni!! *1* *1* ae ty si jeden z thc kteri chcou byt pri ni pac vsichni na n nadavajii a ty ces bejt ten svatyyy i kdzy si myslim ju nesnasis tk aj tak pises ze je nej a tak chces nas od toho odradit ale to se ti nepovede !! mylsim ze tomu vbc neorzumis!! -
Re: Re: Re: blahoprani
No ona je to pravda!!Všude jsou lidi co měli radši Tarju, ale jen u nás to všichni tak vehementně a po tak dlouhé době řeší! -
Re: Re: blahoprani
Že tak velcí zastánci Tarji jsou jen tady...? Tomu se nezbývá nic, než zasmát! *1* -
Já osobně to Anette moc přeju *3* Je to skvělá zpráva! Ostatní členové Nightwish z toho mají radost že prý bodou "strejdové". Její sólové album se sice odkládá, ale co se dá dělat. Nové album Nightwish a jejich nadcházející turné to prý neohrozí, takže si myslím že je v roce 2011 zase přivítáme u nás s otevřenou náručí *4* -
Děkuju moc *1* Anette je výborná, excelentní zpěvačka...je sympatická ve všech směrech, milá...je dokonalá...podotýkám, že neskutečné války a tak velcí zastánci Tarji jsou pouze v čechách...mno čemu bychom se divili, máme tu přece ty hrozně "tvrdé" metalisty *13*
Jinak mám ráda obě zpěvačky *14* -
Re: Re: baby
Nechápu proč špatná..Když máš někoho rád i jako celebritu, máš radost i za jeho osobní život a nehledíš jen na to, co je dobré fanoušky.. -
omlouvam se.ne vokal ale oktav -
blahoprani
Je krasne ze anette ceka mimco,tak jen dufam,ze ti neprejici lide ji to nebudou kazit.
A vy,kteri anette nesnasite,se bezte vyrvat nekam na louku,nebo si pustte Tarju.
nevim jak Vas,ale me uz tohle handrkovani,kdo je lepsi nebavi.a osobne si myslim,ze ten,kdo rekne,ze Tuomas nesklada tak kvalitni pisne a Nightwish je nehrajou,tak je mimo misu.
asi jste nikdy neslyseli napr.THE POET AND THE PENDULUM?
podle me je toto jeden z mnoha prikladu,ktere by se daly pouzit na potvrzeni toho,ze Nightwish stale hraji a Tuomas stale sklada velice kvalitni pisne.ten,kdo se mnou ted souhlasi,vi o cem mluvim.teda vlastne pisu
a myslim si take,ze tato pisen vznikla-nebo tomu aspoon napomohla-na zaklade udalosti,ktere se staly po odchodu Tarji.ten cloovek musel byt natolik rozervan tim vsim....muselo to byt strasne,protoze kdyz neco delate radi,dobre a skoro po cely zivot,stane se to necim,co se da srovnat s rodinou.
pak se to vse nejak posralo,ale NIghtwish vybrali jinou, a podotykam KVALITNI ZPEVACKU A JEDOU DAL!!!!!!!!!!
a to je ta hlavni vec.je jasne ze anette neni tak skvela jak Tarja,protoze ta vam vyzpiva nekolik vokal,ale Anette je take velice dobra asami Nightwish rikali,ze jsou ted mnohem vice spokojeni a ja se ani nedivim.
ano-ted jsem sem napsala velice spatny nazor,ze? *1*
ale ja si myslim,ze Nightwish proste jedou a timto jim a Anette preju vse nejlepsi do dalsich let. *1* *4* *1* *1* *1* -
Re: Re: Co to Je?
no cože ?!!!! *8* tak najednu stranu urážite anette a nadruhou stranu zase tarju ... *16* .... OMG zaprvé tarja je mladší než anette ..... a obě jsú dobré... ikdyž anette má problémy s vyzpíváním starých písní od NW ....ale nemyslíte že kdyby po tarje vybral toumas další zpěvačku s operním hlasem,že by to vůči tarje bylo správné..? vyhodí jednu a šoupne tam druhou a s tím oblékánim kdyby se anette oblékala stejně jako tarja bylo by to trochu trapné, ne?! Neříkam že anette je uplně dokonala ale ocenuji že se vcelku snaží ikdyž už to nebudou ti starý nw!!! *3* -
jasně ..... čeká mimčo s johanem husgvafvelem basákem z pain .... gratulujem!!!!! *4* *4* *4* *4* -
nevím co je na tom skvělého pro fanoušky, spíš pro její rodinu je to dobrá zpráva pro fanoušky snad špatná ne??? *1* -
Re: Re: Už se konečně zamyslete!
měl bys číst pořádně napsala jsem že se dá zvyknout i na smrt to znamená že i na Anette se dá zvyknout na všechno se dá zvyknout, to není ale obhajoba toho že když si někdo na něco zvykne že to bylo správné, pořád je to stejně špatné!!! -
Re: Re: baby
Na jejím blogu, má se narodit v srpnu *1* .Já taky chodím na web Tarji, mám ji ráda.Mám ale i ráda Anette. A ji u nás v ČR jen umí kritizovat..Tak já se jí zastávám:-))) -
Jasně, že chodíme na web Tarji! *1*
Ale tohle je opravdu zpráva hezká... Kde jsi to četla? -
baby
Anette čeká mimčo..Skvělá zpráva pro fanoušky..Ti co tu chodí jen kritizovat, prosím nereagujte na tohle a bežte na web Tarji..Tohle je pozitivní zpráva *3* -
Re: Chápu,,
Tvrdý/á metalista!!! *1* *1* *1* . Hlavně že jsi drsný/á..Do toho holka, víc směšná už snad ani nemůžeš být..Jupííí -
Re: Už se konečně zamyslete!
Tak proč na ně reaguješ?!?!?Jestli máš nějaký problém, tři si froté ručníkem přirození.. -
Re: Už se konečně zamyslete!
Tvrdit že něčí názor je špatný, protože nesoulasí s tím tvým a ještě si to obhajovat, že je to fakt..a že se dá zvyknout na smrt a na Anette ne..Ty jsi asi hodně psychicka narušená osůbka, co?
*1* -
Chápu,,
ŽE SE TARJA A ANETTE SE PROSTĚ NEDÁ SROVNAT? CO KECÁTE VY IDIOTI? TARJU A ANETTE SROVNÁVAT ANI NEMUSÍM, JDE TO POZNAT NA PRVNÍ POHLED! ANETTE PROSTĚ NA TAJRU NEMÁ! JE MI JEDNO JAK VYPADÁ, STAČÍ ŽE MÁM UŠI ABYCH SLYŠELA CO JEČÍ. TAJRA MÁ V SOBĚ TO KOUZLO PRO TAKOVÉ SONGY A JESTLI NECHÁPETE CO JE TO "KOUZLO" TAK JSTE ASI BÝVALÉ NIGHTWISH NEZNALI, NEPOSLOUCHÁTE METAL NEBO ANI NEVÍTE O ČEM MLUVÍTE! *16* *8* *10* *13*