-
Re: Přátelé - pro všechny.
hej vis co ty sám si blbec :D ANETTE je proste taka krava ktera nema vbc hlas do te skupiny tm potrebuji poradny gágor :D:D jaký má tarja :D:D a ted to metál ani není :D:D ale trochu pop-dico:D:D hruza tn její zkřekavý hlásekk :D hnus TARJA JE PROSTE NEJ-... a odesla ze skupiny pac chtela mit vlastni a zpivat operni pisnicky...:D.. kdyz se ti tk libi anetka tk proc nenapises rovnou LÍBÍ SE MI JEJÍ HLÁÁSSEEKK KTERÝ VOLÁÁ O POMOC ?? hm ?:D:D taka pica si jako ona myslim:D:D myslim ze se ti libi vseci kteri sou nekde new :::D:D hnus *1* *1* *1* *1* -
Re: OMG!!!
Kydyby dobře nezpívala, tak žádné lejstro ani nedostane... -
OMG!!!
twl tady se snad všici uplne zbláznily jak muzete porvnavat Anette a Tajru???Nechapu a jak muzete rict která je lepci ??? Taky nechapu. *13* kazdymu se libi neco jinyho me osobne se NG vic libi s Anette, ale jen proto nerikam ze Tarja zpiva spatne(a vy co mi ted chcete rict ze ona ani spatne zpivat nemuze ze na to ma skolu tak dite do prdele pac nikdo nemuze rict ze zpiva dobre jen prto ze ma lejstro *13* ) -
Re: Re: diskuze
Ano vím *1* -
Musím to napsat, musím!!!Konečně někdo se zdarvím rozumem, jestli jsi ty,tak já jsem blbec s tebou. Dík -
Jasně, my jsme to pochopili... podle tebe jsme prostě všichni blbci *1* *1* -
Souhlas! Anette je úžasná.
Akorát malou výtku- na MoR se Anette úžasně dařilo- jen většina debilních čechů zopakovala to, co řekli opstatní "bylo to slabý"
NW sou úžasný! -
Přátelé - pro všechny.
Takže přátelé, pro všechny.
Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste blbci.
Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste blbci.
Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek - jste blbci.
Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste blbci.
Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste blbci.
Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je blbec.
Anette je jiná. Tarja je pryč a už se nevrátí, tak ji nevolejte. Nightwish jsou jiní - pokud jste fanoušci, běžte na koncerty, pokud ne, nechoďte tam a neřevěte na ni. Nelíbí se vám její vzhled, nebo vás vytáčí že nekopíruje tarju a našla si vlastní stl? Tarja má svoje koncerty - bežte tam opěvovat starou lásku.
Anette se nevyvedl MOR? od čeho máte mp3 s písničkama, kde se jí povedly?
POkud máte otázky a připomínky ohledně mé hygieny, psychiky, zdravého rozumu, hudebního vkusu, ši mi chcete dát přezdívky za tento komentář - prosím použijte email a nespamujte to tu vulgárními výrazy.
PS: Jsem blb? ano, jsem.
Pěkný den. Nightingel, co si anette klidně pustí, protože není do tarji zahrabaná až to bolí. -
Re: Re: Re: nooo
Tarja je možná bohyně opery,ale ne metalu -
Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!
Nadává ti snad ona,že o ní takle mluvíš
ty motyko *16* *16* -
Re: Re: Co to Je?
Jen pro informaci - ta "stará rachejtle" je o 6 let mladší než Anette, ale to jen tak na okraj... Že Tarji říkáš "maškara" svědčí jen o tvém vkusu, o ničem jiném... Ale říct, že Anette je 100x lepší, tomu se lze jen smát... Anette nemůže být lepší už jen proto, že narozdíl od Tarji, nemá vystudovánu školu v tomto oboru (navíc je klasický zpěv tou nejvyšší příčkou zpěvu jako takového a nic těžšího, než je tento, už vlastně ani není)a navíc hudebních zkušeností má taky mnohem méně... Je to jednoduchá logila podle Aristotela... (Pokud ovšem víš, kdo to byl...) *1* Můžeš maximálně říct, že se ti Anette víc líbí nebo, že ji máš radši, nikoliv ovšem, že je lepší... -
Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
Co se sem sereš s tou popovou krávou.
A nesrovnávej tady metal se sračkama *13* -
Re: Co to Je?
Anette je stokrát lepší než ta stará rachejtle,oddych sem si když ta maškara odešla *13* -
No tak to si rozhodně neposlechnu, neboŤ si nechci zkazit dojem, z téhle krásné písničky *10* -
Re: diskuze
ty víš taky hovno, tak co.... *9* -
Re: diskuze
Jenom ty víš všechno... *1* -
diskuze
Tady ta diskuze byla směšná...Kdysi...Teď je to něco mezi je mi zle a jdu blejt a jsem machr světa, co vše ví..a ví hovno.. -
že tarja nezpívá skvěle?zlato, ona má na to školu, zpívá v opeře a je uznávaná!kdyby "zas tak skvělě nezpívala" tak nemá takový uznání! *13* *8* *16* *5* -
Re: Re: Re: Co to Je?
jo fakt, zpívala-ale je to děs jako všechno co zpívá -fůůj oni se úplně zcvokli *16* *8* *13* -
anette že zpívala kuolema tekee taitejlian? *16* *15* *13* to těžko
navíc se nikdy nemůže rovnat tarje, která zpěv studovala a zpívá v opeře takže ...sklapni