-
a nenarodil se jí Seth? Nebo toho už měla dávno?
-
-_- Tarji písničky možná ne ale písničky co byli pro Anette nazppívala nádherně <3
-
Taky se jí zastávám. Nebýt Anette neposlouchala bych Nightwish :)) protože písnička co mě dovedla k nightwish byla amaranth :3
-
Poet and the Pendulum je překrásná písnička :3 Ani se nedivim napsal ji Tuomas :3 Ano a Anette je fakt výborná zpěvačka :3
-
S Anette se mi líbí hodně Poet and the Pendulum. . . NO PROSTE CELY DPP (dark passion play) A IMAGINAERUM
-
Fuck you Motherfucker!
-
Na Tarju nemá. Nikdo neříká že jo. Ale nemusíte ji hned Hejtovat. Nebýt Anette a Amaranth nikdy bych se nedozvěděla o Nightwish. Díky Anette je poslouchám (pak díky tarje protože první byla amaranth a pak nemo) *16*
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takový jako ty fakt miluju *10*
-
SOUHLAS,není co dodat
-
Ubohej chudáku,asi s tebou cloumá puberta,nevidíš si na špičku nosu . Nevím,kdo ti dal právo se takhle vyjadřovat a urážet druhého ,ale ty to asi ani jinak neumíš ,ale ta tvoje čeština. Pepa,fanda Annty
-
Aneta je jemnom dementni ovce, co neumi zpivat
- je prilis popikova
- priye bane sa oblieka : ten jeji styl oblikani, to je des a hruza
Na Tarjusku NEMA a nikdy MIT NEBUDE: -
Ahojky děvčico.Nesmíš to porovnávat podle sebe.Vím že s tím bojuješ když se kokneš do zrcadla,ale aneta taková jako ty není. *16*
-
Anett všechno nejlepší k narozeninám. Je to takové moje imaginární přání, protože si to stejně nikdy nepřečteš, ale přeji ti co nejvíce zdraví, štěstí a samozřejmě úspechy s kapelou. Vystoupení v Praze (podle videí) bylo úžasný, takže jen tak dál.
-
Hádáte se tu zbytečně, je to prostě věc názoru, ano souhlasím mě taky mrzí, že Tarja odešla, ale to všechny, souhlasím, že Tarja má nejlepší hlas, ale Anett taky není špatná zpívá dobře :))) *3* *14*
-
Fuck this whore.
-
nema chybu
-
Ježiš, co pořád řešíte? Jasně, všem je nám líto, že odešla Tarja, ale už je to dávno, a nemá smysl se tu hádat, čí to byla vina. Teď je v Nightwish prostě Anette, tak se s tím buď smiřte, nebo je přestaňte poslouchat. Anette taky zpívá dobře, a i když podle mě nikdy nebude tak fantastická jako Tarja (ale to nebude nikdo, no ne? *3* ), není ani pravda, že zpívá falešně a že je hnusná apod. Prostě se jen Tarje nemůže nikdy vyrovnat, ale jejich písničky, i když se hooodně změnily, si pořád docela ráda poslechnu. A na druhou stranu každý den nadšeně hltám Tarjin božský hlas. Prostě se stalo to, co se stalo, a nemá smysl se tu pořád dohadovat - natož pak někoho veřejně urážet. Každý si myslete to svý, ale nenadávejte! Chtělo by to trochu tolerance, lidi
-
*5*
-
...
Už se nehadejte kdo je lepší je tam ted prostě anett.A já osobně jí mám stejně radši než tarju. -
...
Lidi, vy se asi hodně nudíte, když i po 6 letech pořád řešíte tohle, co? *1*