Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: A vůbec....

Ty jsi namyšlená koza !!!! Tarja byla upe v poho ale myslím že by neuškodilo kdyby Anette trošku sklaplo sebevědomí !!!!!
  • Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

hahaha.. tak to mě fakt pobavilo... musím se zeptat jak dlouho NW posloucháš ty ? tak dva týdny že ??? Si jen ubohá kráva která neumí přiznat že se Anette do NW vážně NEHODÍ !!! Slyšelas ji třeba zpívat Sleeping Sun ??? Nebo třeba nějaký duet s Marcem ( baskytaristou ) ? Všechno zpíva hrozně ! dává tam ty svoje popové kravinky a její hlas ani náhodou neladí s Marcovým... Je to hrůza.. Zkazila celý dojem jaký měj svět z NW nevhápu jak ještě někdo může poslouchat staré písničky když se zpívá ona... :( hnus !
  • Re: NZpiva jak dementi ovce

hej ae jako už to fakt neřeš.. já vm na Tarju nemá, ae taky kdo by na Tarju měl že? já ji taky zrovna nemsim ae už sem si zvykla.. nechte jí bejt neni to pro ni jednoduchý a snaží se *5* *5*
  • všechno nejj

vše nejj k narozkámmm
  • NZpiva jak dementi ovce

Anette Olzon : Co na Ni rict ? Vysexoval by som ju, jasne. jak samica : super. Ale jako zpevacka skupiny NW : kdyz slysim, jak si do pisnicek NW taha ty sve popove kokotiny, tak me jde rozyebat od zurivosti. Na Tarju Nema a hotovo .... I kdyz ten sex s ni by nebyl az tak spatni .. hehehe
  • ellie007

Re: =D

jo tk ta fakt nemá chybu... někdo si holt dal tu práci *15*
  • =D

Ta fotka, kde je Tarja s Anette mě opravdu pobavila... Fakt úžasné! Za tu fotomontáž by někdo zasloužil medaili!
  • ellie007

Re: ..

třeba je jasnovidec *1* *1*
  • ..

a jak to vis ze anette ma paruky?????? *4*
  • Re: Re: Anett není zpěvačka

Nevyzpívala písničky od Anette?!To by zazpívalo i pětiletý dítě,který umí zpívat natož vystudovaná operní pěvkyně...Tak tímhle jsi mě opravdu pobavila *1* *1* *1*
  • Re: Anett není zpěvačka

No jo když Antte zpívá písničky od Tarji není to zrovna medový *9* , ale Tarja by zase určitě nevyzpívala písníčky od Anette. Proto je můj nazor to, že se nedají srovávat!!!! *1* *3*
  • chickuita

Re: Re: Re: Re: Re: anette

mně se líbili i předtím ale líbí se mi i teď a myslím že Anette je náhodou taky dobrá *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

anja0985 ty jsi to vůbec nepochopila!!!A nebudu psát,že seš kráva,protože to je pod mojí úroveň.Aspoň vidíš jakej je mezi náma rozdíl.Mě by to totiž ani nenapadlo narozdíl od tebe...To,že jste na fanklubu Anette neznamená,že sem nikdo jinej nemůže napsat svůj názor i když kritickej!Tak to prostě je a vždycky bude.Nevim co na tom nemůžeš pochopit.Nikomu nezabráníš aby řekl co si myslí.A pak čím víc se budete rozčilovat tím víc tady bude legrace a taky víc a víc negativních příspěvků.No nic.Já poslouchám Nightwish a ne jen jejich zpěvačky.To jestli je poslouchám s Tarjou nebo Anette je moje věc.A laskavě si přečti moji poslední větu v příspěvku předtímhle.Z tý věty sis totiž vzala jenom něco
  • anja0985

Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

Vis to je prave ten problem..Prescti si tady ty prispevky..Urazite vy, fanousci Tarji a obhajujete to kecama tohohle typu!(mimochodem jak muzes rict fanousek Nightwish a kritizovat jejich zpevacku)Co ja vim, tak jsme na foru FANKLUBU Anette, tak se nediv, ze ji obhajuju! Lezete sem a kritizujete a snazite se tu moralizovat..Jo jasne do me!Napis jaka jsem krava, bla, bla.Ja nikoho nechci urazet, delate to sami, vam fakt neprijde trapne vyhledavat fora Nettie a kritizovat?Ne, evidentne ne..a to je prave ten problem
  • emppu

Re: blond nebo černý ??

Ahoj, Anette má paruky. Její vlasy jsou ty krátké po ramena .. takove rezavo-hnede je má.
  • avril-nely

Re: Re: blond nebo černý ??

hm....
  • Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

A každej má právo na svůj názor a má právo ho říct.Ale nejspíš ne tady!!!Tady se hned každej utrhuje na všechny,kteří maj jinej názor.Včetně tebe.A hlavně si tady každej druhej nevidí do pusy stejně jako ty anja0985.Jestli tady někdo někoho uráží tak jste to vy fanoušci Anette a ne Nightwish jako takovejch
  • ellie007

Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

jj ví o čem mluví :)
  • n.i.k.k.y

Re: Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

No to ne protože tady můžeš vysvětlovat cokoliv do aleluja a stejně to nemá účinek...
  • Re: Re: Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak

To je sice fakt, ale to těm slečnám nevysvětlíš! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit