Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anett není zpěvačka

Podle mě tahle parodie na zpěvačku akorád stáhne Nightwish někam do propadliště hudebních dějin.S ní to rozhodně nevyhráli.....
  • n.i.k.k.y

Re: Anette-fůj!!!

For Vampirelu: Proč sem lezeš když ji nemáš ráda??Patříš taky mezi ty lidi který pro svůj dobrej pocit urážejí ostatní??tohle je fanclub a ne Anti...Nikdo ti nebere že Tarju miluješ, to my všichni, ale proč proboha nejdeš pět ódy na její fan a místo toho to děláš tady??tohle je Anettin fan, tak by nebylo od věci ji přestat urážet... *16*
  • anja0985

Re: Anette-fůj!!!

Aaa boze, nechci te tu urazet, ale skromny dotaz..Tohle je fanklub Anetty Olzon!!Proc sem vubec lezes, kdyz ji nemas rada? To je ubohost!!Vsechno co si tu napsala je smes kecu, ktere tu nikoho nezajimaji..Teda by aspon nemely..Ano Tarja je uzasna zpevacka a ma dar, ale Anette je taky uzasna, jen jinou cestou! Nemusi se ti to libit, to beru a akceptuji, ale to co si tu predvedla je dokonaly priklad zapsklych lidi, kteri umi jen kritizovat..
    Jo a Kecy, ze nema zpivat 'pisne od Tarji', ty pisne jsou Nightwish, ne Tarji!! Nesouhlasim s nazoren, ze Anette nema tyhle pisne zpivat jako s nazorem ze Tarja by nemela zpivat na jeji solove draze pisne, co zpivala s Nightwish..A ze tech nazoru na netu koluje! Anette je soucasti Nightwish, ma pravo je zpivat a jestli s tim nesouhlasis, fajn, ale neopruzuj s tim ostatni lidi..Bozeeeeee!
  • vampirelu

Anette-fůj!!!

Aneta je podle mě to nejhorší co NW mohlo potkat.Nepočítám nějaký ty Rihany, nebo takový ty hoperky, ale jinak otřesný.
    Tady seznam důvodů proč se do NW vůbec nehodí:
    1)Nikdy nemůže zpívat to co Tarja(a když bude, nebo i zpívá tak asi ohluchneme), což je moc velká škoda, ale já se nedivím, někde jsem četla článek, že Anette v životě zpívala všechny hudební styly...jak ji vůbec mohli přijmout??!!
    2)Její oblečení je totálně nemožné!!Viděla jsem nějakou část koncertu a tam měla na sobě nějaké nemožné letní šaty, nebo co to bylo-prostě otřesný, větší hrůzu fakt neviděla,a to stejný platí o oblečení i na jiných koncertech...oblečení u ní taky otřesný!!
    3)Zakázala bych jí zpívat Tarjiny písničky,protože když zpívá Wishmaster, nebo Planet Hell tak to je hrůza!!Jak si to vůbec může dovolit?!
    4)Aneta poškozuje celou kapelu a její název.Jmenují se Nightwish, což je v překladu Noční přání, a to se k Anetě vůůůbec nehodí. Teď by se měli přejmenovat spíš na Nightmare, což je Noční můra a k Anetě by se to určitě hodilo...k nim ne Anetinu osobnost to vystihuje!!

Nebudu psát další důvody páč by to bylo na 10 let moje komentáře jsou většinou deset km dlouhy,ale vsechno co jsem zde napsla je pravda!!
    A i kdyby Tarja byla komercni, nebo vsecky ty blbosti co koluji tak ji Aneta stejne nikdy nedozene protoze ji nesaha ani po kotniky!!A to se nevyjadruji o nekterych komentarich co fanousci Anety pisi o Tarji, ale je to fakt nejvetsi drzost!!Chtela bych je videt jak oni by to zpivali!!I kdyz radsi ne pak bych mohla byt taky hlucha *1* *1*
    Tarja se narodila s velkym darem od boha a skvele ho vyuzila, kazdy nema holt to stesti narodit se s takovym hlasem vim o tom svoje protoze chodim zpivat a na pisnicky Tarje fakt nemam...nerikam vyzpivam je (tim nemyslim Wishmaster, The Kinslayer, Planett Hell apodobne),ale nikdy to tak nemuzu zazpivat protoze nemam tak uzasny hlas jako Tarja...takove stesti ma malokdo a proto je tak spytny ze Tarja uz s NW neni, ale ona se nezkazila ona ma uzasny CD sice by tam mohlo byt vic toho metalu, ale jinak uzasny coz se NW s anetou NIKDY NEPOVEDE!! *8* *8*
  • anja0985

anette

Jak uz jsem uvedla, slysela jsem Nightwise 11.3. v Londyne. Pridali do playlistu Ghost love score, Dead boy's poem, Escapist a Romanticide..A verte neverte ( me je to celkem fuk), Anette byla uzasna!!!Ghost love score a Dead boy's poem v jejim podani zni hodne povedene..Zpiva je srdcem a jde to hodne slyset a dobre se to posloucha!Doporucuju jet na koncert Nightwish..Kamkoliv..
  • Re: Re: ...

Tarja zpívá božsky, uznejme a NW o hodně přišli když ji vykopli, ale asi byla vina na obou stranách... ale Anette zpívá dobře i když by se asi hodila spíš na jinej styl hudby.. songy který zpívá po Tarje se mi nelíbí(Nemo, Wish I had an Angel, Wishmaster,...) ale "její" písničky jako třeba Amaranth a Cadence of Her Last se jí moc povedli... sice nikdy nebude jako Tarja ale snaží se, nevadí mi v NW *4* *4* *4*
  • Re: Re: Anette

přesně
  • Re: Anette

správně anette a tarja se nedaj srovnávat: tarja je stokrát lepší(těm kdo jí máte rádi se omlouvam ale je to muj názor)
  • n.i.k.k.y

Re: Re: Prostě blond

Možná sem blbá ale ne slepá...kdyby si nevěděl/a že je to anette Olzon a že patří k Nightwish tak bys to asi neřekl/a...ale tady je prostě jenom cejtit zaujatost proti Anette... *16* *16*
  • anja0985

Re: ...

Presne, to se porovnavat neda! Tarja ma operni hlas a ten se tvori uplne jinak a je dost velky dar se s tim narodit..A Anetta? Poslechni si zaznam z Wackenu, ktery je kvalitni a ne ty z mobilu.Ja jsen na Nightwish byla ted v breznu v Londyne a ver mi! Ta zenska umi zpivat!Ale chapu, ne kazdy ji po Tarje muze mit rad..To fakt chapu..ale proc se to porad resi, to nepochopim..
  • anja0985

Bla, bla, bla..
  • ...

Zdary.Takže nebudu tu nikoho a nic kritizovat jen řeknu svůj nazor.Když sem slyšela písničku Amaranth nahranou na desce řekla sem si že ta Anette má pěknej hlas a že si možna zvyknu po Tarje.Ale jakmile sem slyšela živák tak jako velkej omyl!Prominte Anette se může někomu líbit víc..jasně ...,ale přiznejme si že nějak extra zpívat neumí.A když to porovnáte s Tarjou?Myslim že to se ani srovnavat neda no ale věc názoru *3*
  • Re: Prostě blond

ty jsi snad uplne blba, vypada priserne jak v blond tak i v cernejch vlasech. NW si ted pekne zavarili kdyz vykopli Tarjinku, blbí. Tarja je nejlepsi zpěvacka co znam a ze jich znam dost. *16*
  • n.i.k.k.y

Jo vypadá dobře no..to máš recht...možná to spíš než těma vlasa bude tím, že je asi šťastná...a podle mě si to zaslouží...po tom jak na ni spousta exNightwishfans nadává...Jináč gratuluju..máš docela dobrý argumenty co sem tam níž četla. Je pravda že spousta kapel mi přijde komerčních, ale pak si vem že se nějak ukázat porstě musej...A když už tady sou lidi který říkaj že je hrajou na MTV nebo na Očku, tak ať taky nějakej chytrák vymyslí metalovej a rockovej kanál...pak by se podle mě ukazovali tam a ne na MTV *3*
  • iracek

Re: Re: Re: Re: Re: anette

Jo, to beru... Suhlasím s tebou v tom, že někdo kritizuje na jednom fóru a pak nadává na to, že někdo kritizuje někoho jiného na fóru dlaším... To máš pravdu. Ale já to nedělám, tak si toho pokrytce vyprošuju... K té komerci... Ber to tak: Tarju vyhodili pro "komerční přístup", ale že s Anette (a teď nic proti ní), to je stejně komerční, neli víc, to už jim nevadí... Sama si ale musíš přiznat, že s Anette jsou komerčnější (jestli chtějí jít touhle cestou - budiž, je to jejich volba), proto myslím, že tahle "výmluva" pro vyhazov Tarji je neopodstatněná... A myslím si, že ji za to taky neměli tak kritizovat... Teď jdou tímhle směrem, za který ji vyhodili... Myslím, že hodně lidem vadí třeba právě tohle...
  • anja0985

Ok, nechci se tu s tebou hadat a presvedcovat jedna druhou, ktera ma pravdu. Beres? Me se proste fakt nelibi, ze nekdo na jednom foru kritizuje nekoho a na druhem nadava, ze lidi, co to delaji maji jit..vis kam *1* .To se pak nediv, ze jsem se nastvala..Jinak kde je definice "komercni". Ted to nemyslim zle, fakt se ptam! protoze to, ze je nekdo popularni, ze ho vysilaji na vsech kanalech mi nestaci. Pac pak jsou komercni i Slipknot..Ted to fakt nemyslim zle..A hudba Nightwish i texty (ktere ja opravdu vnimam, ne zbytecne studuji anglictinu) jsou porad stejne..
  • iracek

Podle čeho tak soudíš? Máš v tom nějaký systém nebo to házíš jen tak od boku? *1*
  • anja0985

Re: Re: Re: Re: anette

Dalsi pokrytec..
  • iracek

Re: Re: Re: anette

Laskavě tady nikoho nurážej! Tobě taky nikdo nenadává... A s těmi fanoušky bych tady raději moc neoperovala! Mají víc fanoušků, to je fakt... A víš čím to je? Že jsou teď komerční, jako každá druhá americká kapela... Kvalita hudby nejde soudit podle množství fanoušků! Vždyť Lunetic nebo Christina Aguilera jich mají taky hodně a vůbec to nesvědčí o tom, jak dobrou hudbu mají, ale kolik malinkých holčiček bez mozečku to úplně hltá jen proto, že se to zrovna hraje v Esu nebo na Óčku nebo bůh ví, kde ještě... A proč staří dobří Nightwish jich měli míň? Protože abys chápal texty a vnímal kvalitní hudbu, musí tvoje IQ dosahovat víc než 35 bodů... Nehrávali spolu se středním proudem na MTV, protože to neměli zapotřebí a jejich fanoušky byli vyspělí lidé s hudebním vkusem, kterých (přiznejme si to) je míň než těch, kteří poslouchají to, co zrovna hrajou...
  • anja0985

Re: Re: anette

Ty jsi fakt pokrytec holka...Jo a mimochodem ted maji vic fanousku nez s Tarjou..Ale to se Vam "debilum" nechce poslouchat, co? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit