-
Nightwish je naše druhá rodina!:)
Více o Nightwish revoluci na www.nightwishlive.blog.cz *3* -
S Anette se mi líbí hodně Poet and the Pendulum. . . NO PROSTE CELY DPP (dark passion play) A IMAGINAERUM
-
fotky
Lidi, co ty fotečky Tarji a Vibeke? To přece není Anetka *13*
Chtěli jste to tu nějak vylepšit, co? Tak jooo, já vím, že jsou obě ty holky lepší... *1* -
pitomá nána co zničila Nightwish...
-
-
anička: zmlkni ty trubko pokakaná!
-
-
!!!
zaprvy nemuzete rikat ze tarja nezpivala anett pisne, kdyz je neumela. Tarja byla nafoukana nekomunikovala poradne s publikem a nic. Vyhazov si zaslouzila. nerikam, ze by byla spatna. ale anette je lepsi. Koncerty s ni jsou opravdu zabava, hlas ma pohodovy. Vy si jen proste musite porad na neco ztezovat. ja vas chapu no dyt co jinyho byste delali nic neni zabava bez kecu CO? ale kdyby byla anette prvni zpevacka a vyhodili by ji tak tedko tady nadavate na tarju jakej ma hrozne operni hlas. Takze bych to sklidnil a prestal na anette nadavat. *10* -
-
Re: !!!
Jo, ale Tarja by se nikdy nesnížila k tomu, aby zpívala Anettiny písně...! *5* -
-
Re: Re: !!!
ona se nesnižuje jen nechce aby ji vykopli jak tu namyšlenou kozu tarju !!! ty vole *5* *8* *8* *16* *10* -
-
Re: Re: Re: !!!
když se podíváme, co dokázala Tarja a jako protiklad, co dokázala Aneta.. Aneta má potřebu se publiku vnucovat. Tarju publikum miluje a ona si svůj post prostě užívá. Dokázala toho ve svém životě hodně a uvědomuje si to. Proto možná Ice Queen. Aneta na Tarju nemá a nikdy mít nebude. Kluci s ní šlápli vedle, a bu'd si to uvědomí a budou hledat v jiných vodách nebo ztratí spousty fanoušků budou je poslouchat 14 - ti letý Ema *9*
-
-
-
-
Přestaňte už urážet Anette-je sice pravda,že Tarja je lepší ale je hnusný jí urážet.Bez ní by Nightwish neměli zpěvačku a šli by do hnoje!!! Jo a není pravda že má hnusnej styl oblékání a že je hnusná(ten kdo to o ní tvrdí ať se koukne do zrcadla).Podle mě je mnohem lepší než Floor Jansen *12* ...
-
Co by ste jako chtěli ?
Anette Olzon nemá operní školu jako Tarja takže od ní vůbec nemůžete čekat že zaspívá sleeping sun jako tarja *9* *8* ale stejně mám radši Anette *14* *14* *1* -
-
Re: Co by ste jako chtěli ?
bodejť by taky operní školu měla že? probůh vždyť by jim z ní upadli uši... "Nettie" nevyzpívá žádnou vejšku.. z NW bude za chvíli popová skupina.. ne symphony-metalová *16* -
Re: Co by ste jako chtěli ?
No vidíš, tak jak můžeš tvrdit, že je Anette lepší...? Vždyť teď jsi to sama popřela...
-
-
A vůbec....
A vůbec Tarja byla namyšlená koza to ví všichni praví Nightwisháci a navíc byla zlá na fanoušky !!! *13* *8* *3* *7* -
-
Re: A vůbec....
ohooo,to ví všichni praví Nightwisháci.KDO jsou podle tebe praví Nightwisháci?????Ti,co poslouchali NW od začátku jako metalovou kapelu anebo růžový bárbínky který si hrajou na to,jak strašně milujou Nightwish a jak poslouchaj metal a když pak slyšej něco od Tarji,zacpávaj si uši?Tohle znám z vlastní zkušenosti."Jé,miluju Nightwish,miluju metal,vím o nich všechno---fůj,co to je,to sou Nightwish?Oni měli jinou zpěvačku?No co to je za hnus?(mimochodem reakce na Planet hell).Takže si rozmyslete,kdo sou ti praví Nightwisháci.Přijde mi,že jsi nejspíš spolkla Dívku,Top dívku a 10 Popcornů.Typický.Kdyby to všichni brali jako ty a tobě podobní,na Tarjině koncertě by nebyla ani noha.Uznávám,já NW neposlouchám od začátku,ale snad poznám co je metal a co ne.A NW jsou se zahrabali.Konec.Měli by se přejmenovat a začít hrát čistej pop a ne tuhle směšnou směsici metalu a popu.Pak bych Anette možná uznala jako dobrou popovou zpěvačku.Ale v týhle formě posloužila jako náhrobek na hrobě kdysi vynikající metalové kapely. -
-
Re: Re: A vůbec....
hovadina,mělo tam být ...se zahrabali...,vlezlo mi tam "jsou".Sorry *1* *1*
-
-
Ty jsi namyšlená koza !!!! Tarja byla upe v poho ale myslím že by neuškodilo kdyby Anette trošku sklaplo sebevědomí !!!!! -
hej tos trochu prehnal!!!!!!!!!!anette proste nepatri do NW s nito uplne straci to kouzlo.... -
ste se praštili do hlavy ne?anette, že je lepší než Tarja?????jste asi paka ne???????????si uvědomte, že Tarja umí zpívat(a navíc krásně), zato anette vůbec!jak se opovažujete říkat o Tarje něco špatného?jako že je koza????ste hnusný svině-takhle Tarju urážet *16* -
No tak každej má na ni svuj názor a podle mě je namyšlená koza Anette!!!!...A Tarja umí aspon zpívat narozdíl od tý Anette!!! -
vy ste hnusný!!! -
Jo presne...
-
-
no
rozhodně Tarja...Anette ráda vůbec nemám...písničky od Tarji by mohla nechat být tak jak jsou a začít zpívat ty svoje... *4* -
-
Re: no
Anette je hnusná,stará,kráva co neumí zpívat!!!!Kazí Nightwishum pověst!Díky ní ztratěj akorát fanoušky,ptže se to nedá poslouchat!..Pokaždý když slyšim písničku od týhle hnusný krávy tak chytám nervy z toho jak se ona snaží napodobovat něco jako zpěv!!!...Ale ne ani zpěvem se to nazívat nedá!!!:D....No prostě nesnášim jí a neumí zpívat a tim že přezpívala písničky od Tarji si to u fanoušků Tarji pěkně posrala...a slyšet např.:Sleeping Sun,Nemo bo Whismaster od týhle krávy je něco tak strašnýho že bych si radši usekla uši než to poslouchat!!!A když na koncertě zpívala Wish I had an Angel a Marco musel tak moc řvát aby jí nikdo neslyšel bylo taky hodně dobrý...a chudáci Nightwish asi nevěděli jakou krávu si to mezi sebe vzali!!!Za to Tarja je njlepší zpěvačka co znám!!....A ten její hlas je skvělej...a je mladá,krásná a narozdíl od Anette umí zpívat!!!A podle mě a spousty dalších lidí by se Tarja měla vrátit k Nightwish jinak ta skupina dopadne hodně špatně!!! -
-
Re: Re: no
p*čo jdi se radši učit pravopis!!! *1* a nekritizuj tady a jestli ten ksycht na fotce patří tobě pleskla bych ti jí z radosti bez milosti *9* ty rádoby ghothičko na co si tu hraješ? bych chtěla tebe slyšet zpívat *9*
-
-
-
Aneta je jemnom dementni ovce, co neumi zpivat
- je prilis popikova
- priye bane sa oblieka : ten jeji styl oblikani, to je des a hruza
Na Tarjusku NEMA a nikdy MIT NEBUDE: -
-
to není pravda anette je zevšech nejlepší zato ty ne!
-
To odvolas! Na Tarju sice nemá ale zase si představ že v DPP a Imaginaerum se její hlas krásně hodil. Má krásný uklidnující hlásek (ne jako Tarja) ale furt zpívá pěkně! Popíková? Kdes na to sakra přišel? Jeji style oblíkáni děs a hrůza? Jak se oblíkáš asi ty co? Dementní ovce? Ty si zase dementní prase. (když tak ovce jsou roztomilá zvířátka)
-
Na Tarju nemá. Nikdo neříká že jo. Ale nemusíte ji hned Hejtovat. Nebýt Anette a Amaranth nikdy bych se nedozvěděla o Nightwish. Díky Anette je poslouchám (pak díky tarje protože první byla amaranth a pak nemo) *16*
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takový jako ty fakt miluju *10*
-
Ubohej chudáku,asi s tebou cloumá puberta,nevidíš si na špičku nosu . Nevím,kdo ti dal právo se takhle vyjadřovat a urážet druhého ,ale ty to asi ani jinak neumíš ,ale ta tvoje čeština. Pepa,fanda Annty
-