Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se konečně zamyslete!

Nemá smysl reagovat na převychytralé příspěvky zastánců Anette protože "blbcoj nevysvětlíš že je blbec" to ne. Mohli byste ale pochopit to, že když někdo řekne že se Anette do Nightwish nehodí, že to byla VE VŠECH SMĚRECH nejhorší volba jakou mohli udělat, že to není jen NÁZOR ale FAKT! Tak to prostě je! Jmenujte mi jednu jedinou věc v čem je Anette lepší než Tarja, v čem přinesla nějaký přínos do skupinu po Tarjiných odchodu. Není žádný! Písně od Angles Fall First po Once jsou napsané pro zpěvačku s jistým hlasovým rozsahem a potenciálem, a to ani jedno Anette nemá. Tyto písně nevyzpívá, zní v jejím podání směšně, strašně a falešně! Někdy musí některé pasáže i vynechat protože na to prostě nemá, tím pádem v jejím podání píseň ztratí přesně to kouzlo které měla. Dále nemůže Tuomas psát tak kvalitní písně jako dřív, protože musí brát ohledy na její hlasové kvality, tudíž samotná tvorba Nightwish už nebude to co bývala. To je to podstatné mimo jiné že jak Anette Nightwish prezentuje, šíleně oblečení a vlasové kreace, příšerná vizáž absolutně se nehodící do Nightwish, její posunky, chování a vstupování. Ve všech směrech Anette byla prostě špatná volba, a nidko z vás nemůže říct opak, protože fakta mluví sami za sebe, bude to jen váš pouho pouhý názor, ale předem si uvědomte, že ten názor je špatný!!!
    • Re: Už se konečně zamyslete!

Tak proč na ně reaguješ?!?!?Jestli máš nějaký problém, tři si froté ručníkem přirození..

Tvrdit že něčí názor je špatný, protože nesoulasí s tím tvým a ještě si to obhajovat, že je to fakt..a že se dá zvyknout na smrt a na Anette ne..Ty jsi asi hodně psychicka narušená osůbka, co?
      *1*
      • Re: Re: Už se konečně zamyslete!

měl bys číst pořádně napsala jsem že se dá zvyknout i na smrt to znamená že i na Anette se dá zvyknout na všechno se dá zvyknout, to není ale obhajoba toho že když si někdo na něco zvykne že to bylo správné, pořád je to stejně špatné!!!

Souhlasím, je to tak:( Tarja je prostě lepší ve všech ohledech a teď už Nightwish není to co dřív, Anette prostě v sobě nemá to KOUZLO, které má Tarja *8* *13*

Taky by ses mohla ana chvíli zamyslet nad tim co tady - přesně řečeno "meleš" . Dobře, já nesjem žádný zastánce Anette, ale ty s tim, že Tarju vyhodili stejně nic neuděláš a já taky ne. Klidně si tady nadávej a kritizuj jak chceš, ale myslim, že ti asi pravděpodobně nedojde, že tu "kecáš" naparázdno. Když se ti líbí Tarja - poslouchej Tarju nebo starý písničky od NW a když se ti líbí Anette (což pochybuju), tak poslouchej Anette a new písničky od Nightwish. Já osobně poslouchám všechny a musím uznat, že sem si na Anett zvykla a NEVADÍ MI!!! *16*
      • Re: Re: Už se konečně zamyslete!

to není o tom kdo si na co zvyk nebo nezvyk, to mi je úplně jedno, zvyknout se dá i na smrt, mluvím o tom aby si zastánci Anette uvědomili, že i když si na ni zvykly a strašně moc se jim líbí, nechápou a nemůžou vědět co to kdysi znamenalo Nightwish, a že Annete byla prostě ve všech směrech špatná volba!!!
  • Jsem blbec

já jsem Anette nenáviděl protože změnila Nightwish ale tak už to chodí kapely se rozpadají a jiné se tvoří. Ale jak sem začal poslouchat jiné písničky od Anette tak mám jiný názor třeba když zpívá s Pain nebo Rasmus nebo Michael Bormann. Prostě Tarja je Tarja a Anette je Anette nebudou nikdy stejné a Nightwish už taky nikdy nebude stejné. Je to ale možná dobře že Tarja není v Nightwish protože jede solo a má pro mě šílené album moc se mi líbí. To je můj názor tak asi tak *7*
  • mají super písničky

mají upe supe písničky a nejhezčí je Amaranth ta je upe supe :)
    • Re: mají super písničky

no...me je jedno jak se oblika me se do nightwish hodi a tarja byla proste klasika nerikam ze je anett horsi....me osobne se nejvice libi pisen amaranth je na to NEJ klip co sem kdyvidela ale jinak ostatni pisnicky nic moc.....ale nic proti ni nemam je super:D *1* ne to klip s andelem mrvtym:Djuknete na youtube *4*
  • anja0985

baby

Anette čeká mimčo..Skvělá zpráva pro fanoušky..Ti co tu chodí jen kritizovat, prosím nereagujte na tohle a bežte na web Tarji..Tohle je pozitivní zpráva *3*
    • Re: baby

noo hrubee :D to myslim ze rok nebo 2 ani nepujde na podiuum:D:D nebude zadny koncert stery !!:D:D takze je to fakt dobra zprava mas pravdu :D uplne jsme se z teho udelala ae zas tk kdyz je zbouchnuta a nevinne tk bude s tim deckem met hodne starosti :D myslim ze se ji ani nenarodii a i kdyby jo tk se dostava do velice spatne akce! *3*
    • sharrie

Re: baby

Já osobně to Anette moc přeju *3* Je to skvělá zpráva! Ostatní členové Nightwish z toho mají radost že prý bodou "strejdové". Její sólové album se sice odkládá, ale co se dá dělat. Nové album Nightwish a jejich nadcházející turné to prý neohrozí, takže si myslím že je v roce 2011 zase přivítáme u nás s otevřenou náručí *4*

jasně ..... čeká mimčo s johanem husgvafvelem basákem z pain .... gratulujem!!!!! *4* *4* *4* *4*

nevím co je na tom skvělého pro fanoušky, spíš pro její rodinu je to dobrá zpráva pro fanoušky snad špatná ne??? *1*
      • anja0985

Re: Re: baby

Nechápu proč špatná..Když máš někoho rád i jako celebritu, máš radost i za jeho osobní život a nehledíš jen na to, co je dobré fanoušky..

Jasně, že chodíme na web Tarji! *1*
      Ale tohle je opravdu zpráva hezká... Kde jsi to četla?
      • anja0985

Re: Re: baby

Na jejím blogu, má se narodit v srpnu *1* .Já taky chodím na web Tarji, mám ji ráda.Mám ale i ráda Anette. A ji u nás v ČR jen umí kritizovat..Tak já se jí zastávám:-)))
        • Taky se jí zastávám. Nebýt Anette neposlouchala bych Nightwish :)) protože písnička co mě dovedla k nightwish byla amaranth :3
        • Re: Re: Re: baby

Jsem zvědavá co to bude jestli kluk nebo holka *4* ale hlavně jak to bude Anette zvládat... 2011 by udajně mělo vyjít CD a pak se spustí lavina koncertu a to tomu malímu bude 1 rok ... toho nechá samotnýho s nějakou chůvou nebo u příbuzných ??? přece ho nebude brát na turné .... ne??
          • Pokud se nemýlím je to chlapeček Seth
  • hmm

Anette vypada v pohodě ale štve mě, že si myslí, že ma na TARJU TURUNEN!! což proste nemá musíte se s tim smířit!
    • Re: hmm

Souhlasim Aneta je absolutně strašná, nemá tam co dělat. At radši spíva písně typu Britny Spears *5*
  • FUJ!

Když už tak od AN se dají poslouchat pouze písničky pomalé, poněvadž ten hlas nemusí vyhánět do takových výšek a tím pádem neječí jako koza a co se oblečení týká: kolik že jí je a v jakém hudebním stylu se pohybuje????????? *13*
    • Re: FUJ!

Jak se Anette oblíká je pouze její věc.Mě se její styl oblíkání líbí a i kdyby se mi nelíbil,tak jí stejně především hodnotím podle zpěvu.Je přece zpěvačka a může se oblíkat,jak chce.
      • nw

no ona je fakt lepší v baladách a písničkách, kde to nemusí moc hrotit. Byl sem v Praze na koncertě a i přes to že mám Anettu vcelku rád, tak se mi Wishmaster v jejím podání moc nelíbil, mohli si tu písničku odpustit. ALE! - třeba Wish I Had An Angel zazpívala podlemě líp jak Tarja na End Of An Era, Marcovo podání refrénu bylo prostě mohutné a boží + perfektní doprovod Anette. Navíc podle mě Nightwish neměli za dob Tarji opravdovou BALADU. Sleeping Sun je moc pěkná píseň, ale Tarjin operní hlas v ní podle mě vytváří až příliž zbytečné napětí.
        • Re: nw

K tvé poslední větě: Nemyslíš, že právě O TOM TO JE *7* Vyvolat tu atmosféru a pod tíhou nádherného hlasu báječné mrazení v zádech? U AN mi to rozhodně nehrozí!
  • blahoprani

Je krasne ze anette ceka mimco,tak jen dufam,ze ti neprejici lide ji to nebudou kazit.
    A vy,kteri anette nesnasite,se bezte vyrvat nekam na louku,nebo si pustte Tarju.
    nevim jak Vas,ale me uz tohle handrkovani,kdo je lepsi nebavi.a osobne si myslim,ze ten,kdo rekne,ze Tuomas nesklada tak kvalitni pisne a Nightwish je nehrajou,tak je mimo misu.
    asi jste nikdy neslyseli napr.THE POET AND THE PENDULUM?
    podle me je toto jeden z mnoha prikladu,ktere by se daly pouzit na potvrzeni toho,ze Nightwish stale hraji a Tuomas stale sklada velice kvalitni pisne.ten,kdo se mnou ted souhlasi,vi o cem mluvim.teda vlastne pisu
    a myslim si take,ze tato pisen vznikla-nebo tomu aspoon napomohla-na zaklade udalosti,ktere se staly po odchodu Tarji.ten cloovek musel byt natolik rozervan tim vsim....muselo to byt strasne,protoze kdyz neco delate radi,dobre a skoro po cely zivot,stane se to necim,co se da srovnat s rodinou.
    pak se to vse nejak posralo,ale NIghtwish vybrali jinou, a podotykam KVALITNI ZPEVACKU A JEDOU DAL!!!!!!!!!!
    a to je ta hlavni vec.je jasne ze anette neni tak skvela jak Tarja,protoze ta vam vyzpiva nekolik vokal,ale Anette je take velice dobra asami Nightwish rikali,ze jsou ted mnohem vice spokojeni a ja se ani nedivim.
    ano-ted jsem sem napsala velice spatny nazor,ze? *1*
    ale ja si myslim,ze Nightwish proste jedou a timto jim a Anette preju vse nejlepsi do dalsich let. *1* *4* *1* *1* *1*
    • Poet and the Pendulum je překrásná písnička :3 Ani se nedivim napsal ji Tuomas :3 Ano a Anette je fakt výborná zpěvačka :3
    • Re: blahoprani

Mimi ať je co je, hlavně ať je to zdravé, jen doufám, že to malé po ní nezdědí její "hudební" sluch.
      • a nenarodil se jí Seth? Nebo toho už měla dávno?

ty pico top neni zadn klavitni zepvacka a kdyby neco tk uz to neni gotic metal ale nejaky zkurveny pop uz uplne hnusny hlas a kdyz zpivala wishmaster tk to bylo naprosta velika hruzaa kdzytak si to pust jaky slaby hlasek a pk si neco rikej... tuomas je fesak a tk i jukka a tarja je upko best a stejne bez ni to neni nightwish :D ouu a uz vim dko ji zbouchnul :D:D ze by tuomas ? ktery to chtel zkusit na tarji ?? ale ta mu nedala a dobre udelala :D:D jiank nightwish uz to neni tk at si bymsli vlastni nazev dela ze sebe ze ju vzali do skupiny tk ze je naka hvezda a pri tom to kt vbc neni!! *1* *1* ae ty si jeden z thc kteri chcou byt pri ni pac vsichni na n nadavajii a ty ces bejt ten svatyyy i kdzy si myslim ju nesnasis tk aj tak pises ze je nej a tak chces nas od toho odradit ale to se ti nepovede !! mylsim ze tomu vbc neorzumis!!
      • -_- Tarji písničky možná ne ale písničky co byli pro Anette nazppívala nádherně <3
      • Re: Re: blahoprani

Tvuj prispevek je tak "kvalitni" jako ty sama... *1*

Hele, nejsi ty náhodou piča?
        • Re: Re: Re: blahoprani

jj a velika prave proto to tm pisu!'! *15* *15* *15*

Děkuju moc *1* Anette je výborná, excelentní zpěvačka...je sympatická ve všech směrech, milá...je dokonalá...podotýkám, že neskutečné války a tak velcí zastánci Tarji jsou pouze v čechách...mno čemu bychom se divili, máme tu přece ty hrozně "tvrdé" metalisty *13*
      Jinak mám ráda obě zpěvačky *14*

Že tak velcí zastánci Tarji jsou jen tady...? Tomu se nezbývá nic, než zasmát! *1*
        • anja0985

Re: Re: Re: blahoprani

No ona je to pravda!!Všude jsou lidi co měli radši Tarju, ale jen u nás to všichni tak vehementně a po tak dlouhé době řeší!

omlouvam se.ne vokal ale oktav
  • Supééér

no anette je dobrá! lidi berte to z lepší stránky anette je dobrá horší by bylo kdyby neměli nikoho! ale s tarjou byli lepší! nej video je s amaranth s tím andělem od té doby poslouchám jenom amaranth! *4* *5* *16* *16* *16* ale i bye bye beautiful (Bye!) *14* *5*
  • Anette

Já proti Anette nic nemám je to skvělá zpěvačka a má to hodně těžký když nastoupila do Nightwish po Tarje. Ale lidi přemýšlejte to že je cituji: "umekaná koza" by jste říkali o asi každé zpěvačce která by přišla po Tarje! A moje nejoblíbenější písnička je Bye Bye Beautiful!
    • kwaja

Re: Anette

Těžko bych mohla říct,kdyby místo Anette po Tarji přišla třeba Simone Simons,že je taky uječená...Simone Simons kdyby nastoupila po Tarji tak by to určitě neznělo jako umekaná koza...Anette prostě neumí zpívat...má hroznej hlas...jenom se začínám bát o kluky z NW,kdy přijdou o sluch...a mohlo by jim konečně dojít,že Tarju neměli vyhazovat!!! *16* *5*
      • maris91

Re: Re: Anette

no s tím že Anette do NW nezapadla souhlasím, ale tarja si vyhazov zasloužila. Zastávám názor že kdyby skupina jako sou NIGHTWISH (a to už dneska něco znamená) zkontaktovali pár dalších sopránistek, určitě by se nějáká našla, na to vemte jed! Šlo jen o to zachovat styl a to se nepovedlo. Za sebe teda říkám že existovala třetí cesta jak všechno vyřešit! nepřimluvil bych se ani za Tarju ani za Anette! Adios!
  • Nightwish je naše druhá rodina!:)

Nightwish je naše druhá rodina!!:) Zapoj se taky do Nightwish revoluce!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit