Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anett není zpěvačka

Podle mě tahle parodie na zpěvačku akorád stáhne Nightwish někam do propadliště hudebních dějin.S ní to rozhodně nevyhráli.....
    • Re: Anett není zpěvačka

No jo když Antte zpívá písničky od Tarji není to zrovna medový *9* , ale Tarja by zase určitě nevyzpívala písníčky od Anette. Proto je můj nazor to, že se nedají srovávat!!!! *1* *3*
      • Re: Re: Anett není zpěvačka

Nevyzpívala písničky od Anette?!To by zazpívalo i pětiletý dítě,který umí zpívat natož vystudovaná operní pěvkyně...Tak tímhle jsi mě opravdu pobavila *1* *1* *1*
  • Fuck this whore.
    • Fuck you Motherfucker!
  • Anette

Koukala jsem tak zběžně na fotky a musím říct,že to v těch černejch vlasech Anette slušelo víc.A nějak přibrala nebo co.Jo a na 61 fotce (jestli jsem počítala dobře) není Anette,ale Tarja...!!! *13* *4* *4*
    • Re: Anette

Jenomže tady jsou ty fotky ve špatnym časovym rozletu...sleduju NW už dlouho každy den a viděla sem všechno co měla Anette na vystoupeni na sobě a tak...a měla menši problemy s vahou okolo května až řijna minuleho roku...bohužel ae když hrajete každy den a jite nevyvaženou stravu je to zapřah jak svina...ae zvladla to a na koncertech 2009 je svěží, hezčí hlas, krásné tělo, nádherné oblečení...hvězda NW opět stoupá a v tom nejlepšim přijedou zrovna k nam na MoR *3*
      • Re: Re: Anette

*1* *1* *1*
  • Anetterules

Já ji miluju! Je naprosto úchvatná! *1* *4*
  • blond nebo černý ??

ahojky , hele tet jsem zmatená ... aneta má teda blod vlasy nebo černý ???????????????????????????? mno titž na pár fotkách tu je že má blond ale jinak má černý.... tak jakou barbu vlasu vlastně má ?????????????????????????????????????????????????????? mno jinak má super hlasss :-) *3* *4*
    • emppu

Re: blond nebo černý ??

Ahoj, Anette má paruky. Její vlasy jsou ty krátké po ramena .. takove rezavo-hnede je má.
      • Re: Re: blond nebo černý ??

Teda koukala jsem na fotky a ani na jedný jsem na tý její hlavě neviděla paruku.Spíš brutálně zmasakrovaný (zničený) vlasy
    • n.i.k.k.y

Re: blond nebo černý ??

Majo Anette má tedka blond.Je to docela úlet, ale na některejch fotkách není tak špatná. Je pravda že některý fotky,co tu jsou v galerii sou příšerný(jak tam má ty sukně nad pupek a růžovou halenku).Ale jinak Anette docela v pohodě. Taky si myslim že má dobrej hlas.Teda ne vždycky...
      • avril-nely

Re: Re: blond nebo černý ??

hm....
  • ..

a jak to vis ze anette ma paruky?????? *4*
    • ellie007

Re: ..

třeba je jasnovidec *1* *1*
  • NZpiva jak dementi ovce

Anette Olzon : Co na Ni rict ? Vysexoval by som ju, jasne. jak samica : super. Ale jako zpevacka skupiny NW : kdyz slysim, jak si do pisnicek NW taha ty sve popove kokotiny, tak me jde rozyebat od zurivosti. Na Tarju Nema a hotovo .... I kdyz ten sex s ni by nebyl az tak spatni .. hehehe
    • Re: NZpiva jak dementi ovce

hej ae jako už to fakt neřeš.. já vm na Tarju nemá, ae taky kdo by na Tarju měl že? já ji taky zrovna nemsim ae už sem si zvykla.. nechte jí bejt neni to pro ni jednoduchý a snaží se *5* *5*
  • všechno nejj

vše nejj k narozkámmm
  • A & T

Abych pravdu řekla, pro mě je Tarja světovou zpěvačkou číslo 1... Myslím, že jí nikdo nesahá ani po kotníky, a to ani Anette... Musím ale přiznat, že obdivuju, jak se dokázala vyzpívat od doby, co hraje s Nightwish... Dovolím si tvrdit, že Tarjiny písně byly v Anettině podání neposlouchatelné, ostatní ale psali, žejosu jen jiné... Teď, co uběhlo pár let mohu taky tvrdit, že jsou písně jiné, ale docela slušně poslouchatelné... Tarja je sice Tarja, ale Anette (kterou moc ráda nemám) se dokázala dost dobře vyšvihnout...
    • Re: A & T

Omluva... Po tom, co jsem ji slyšela na MoR 2009, o ní nemohu řící jediné kladné slovo...
    • Re: A & T

jsou jiné to souhlasím ale že by byly hezké?? to sem si ještě nevšimla...
      • Re: Re: A & T

Nikdo netvrdí, že jsou hezké... Říkala jsem jen, že jsou POSLOUCHATELNÉ...
        • ellie007

Re: Re: Re: A & T

ok, potom se omlouvám... k té léčebně ale taky nemám daleko po poslechu písniček v Anetině podání...
        • Re: Re: Re: A & T

iracek ma pravdu.poslouchatelné znamená,že po jejich poslechu lidi nekončí v psychiatrických léčebnách!
  • A mě se zas líbí víc Anettin zpěv než Tarjin. I styl jejího oblékání. Anette je dobrá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší