Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :(

takže anette ...co oni říct .... třeba že zpívá falešně ..... do Nightwish nepatří .. Tarja je lepšíí ... něaká anette ... co je to?? to je hnus a ne zpěvačka....
    • já:ty huso ubohá anette není hnus ale kráska do nightwish patří a falešně nezpívá má krásně příjemný hlas je hezká Tapee je pro tebe lepší protože je operní ale anette je lepší a ty se ptáš co je anette:člověk stvořenýtím nejhezčí a nejhodnějším nejrozumnějším bohem na světě!a zpěvačka to je jako!
    • Re: :(

Že Vás to ještě baví...
  • adelka.tycka

Adela-ilove marilyn!

Tato existence je to nejhorší co mohlo nigthwish potkat.!!!!!!!Zpívá hůř než stará bába na smrtelné posteli s chuchvalcem v krku!!!!Snaží se napodobovat Tarju ale to se jí nikdy nepovede páč ona není žádná metalistka ona je prostě nějaká hospodská děvka která neumí zpívat a kroutí se u toho hůř mamut!!!!! I HATE ANETTE OLZON!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJ!"!!!!!!!!! !!!!!!!!nightwishum to pekne posrala a kazí jim povest !!!! Tarja umí zpívat dost dobre a jestli se nevrátí.....tak je to v prdeli!!!! a jestli tam ta píča zustane tak taky!!!!!FUUUUUUUUJ FUUUUUUUJ FUUUUUUJ!!!!!PPPPPÍÍČČČČČČA AAAAA!!!!!!!!!!!ppppÍÍÍÍÍÍÍ
    • Re: Adela-ilove marilyn!

Jj, Adélko, přesně takhle se má vyjadřovat dáma!

panebože ty jí tady nadáváš a přitom jí ani neznáš......trapko...
      • Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Tohle fakt miluju... "Vždyť ji ani neznáš..." Jako by ji někdo tady znal... Říkáte krávoviny když říkáte, že je nejlepší i když říkáte, že je píča... Protože když někdo řekne, že je skvělá nebo že je kráva, vždycky může někdo podotknout: "Jak to můžeš říct? Vždyť ji vůbec neznáš!"
        • Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

děkuju....a pro tu dalši piču : ja sem kluk- takže en trapka *1* a navic vy tady andavate Anette....Anette je užasna a krasna....a vy zni tady dělate kravu...a vy to vite že ste blbý ae prostě to nepřiznate mno *1* *1* holt čuraci *1*
          • Re: Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Takze... tady si neodpustim komentar: Jo, mozna je "krasna" kdyz to rikas, ale to ma delat modelku, popr. popovou princeznicku a ne se (s prominutim) SRAT do metalu!!! Osobne nechapu proc je jeste porad v Nightwish i pres to, co predvadi, at uz na koncertech i mimo (napr. ulety s barvou vlasu (napr. chvili RUZOVY MELIRY, ZRZAVA HLAVA)!!! To je pravda, na druhou stranu maj pravdu i ty, co ji tady branej, k vyhazovu Tarji byl zrejme duvod, a kdyby zpival vsechno Marco, taky by to za chvili slo do kytek, jelikoz v NW je potreba zenskej hlas!!! Nebudu rikat, kdo mete pravdu, ale osobne si myslim ze Anette, nezpivat PO Tarje, by byla dobra, ale ma tu smulu, ze nahradila Tarju a to BOHUZEL nema sanci byt tak dobra!!!

Ty si hrozně vyjebana kunda!!! ja už to ani jinak řict nemohu...když si čtu tvoje předchozi přispěvky tak se mi chce brečet z tvyho hnusnyho chovani a vyjadřovani....a jesi je an tomhle foru alespon jeden člověk inteligentni tak uzna že mam pravdu.....ty si piča ty!!!!!!! kurvo!! *10* *10* *10*
      • adelka.tycka

Re: Re: Adela-ilove marilyn!

hele já vim že sem se o ni zminovala hrozně...to uznávám....ale byla jsem naštvaná že tam uz Tarja neni a že prezpívava jeji pisnicky....Anette to musela mít těžký...s tim jak jí lidi přijmou atd....uznavam ze sem byla hnusna....ale teda zpívat Tarjiny pisničky nemusí....zní to docela ehm... *1*

Nadává ti snad ona,že o ní takle mluvíš
          ty motyko *16* *16*

Taky si myslím,že Anette je to nejhorší co mohlo Nightwish potkat!Takhle si opravdu moc nepomohli..Zlatá Tarja!Anette by se tam možná hodila na zpěv styl pop,tam by to možná šlo ale na metal nemá!Prostě at se tomu někomu i nelíbí,ale co si budem co nalhávat nemá na to vyspívat to,jako to dokáže Tarja...Jsou tu příznivci Anette,ale taky odpůrci a tak tomu bude vždycky!Nebudu na Anette nadávat či něco podobného,ale nemyslím,si že tohle je to co by ji vyneslo na výsluní v této branži!Může jen děkovat že díky skupině jako takové se zviditelní,ale to je vše!Prostě se do Nightwish nehodí....a takhle tímhle tempem,co nevidět po Nightwish neštěkne ani pes a to jen díky Anette!Já osobně ji ráda nemám!Tarja je zářný příklad opravdou talentované zpěvačky s úžasným rozsahem hlasu!! *3* *4*
      • adelka.tycka

Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Asi tak nemá na to aby zpívala metal!! a zpívá pop kterej se tam vubec nehodí a a ani nikdy nebude!!! at si de zpívat třeba k nákym starym šmoulum!!!! *1* Jestli ot takhle pude dál tak myslim taky ze nightwish budou mit skazenou povest a pudou do kytek. a myslim ze je víc fanoušku zklamaných než těch kteří tady říkaj ze Anette je lepší než Tarja ,,Ta uječená kráva" Jak tohle vůbec někdo muze rict!! *10* *16* *16*

Vy ste ale blbý!! když se vám Anette nelíbí tak jí neposlouchejte a je to pro to musíte pořát tak řešit?? navíc jako kdyby nebylo anette tak už nigthwish nejsou
          • Re: Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Ale jsou... Bez Anette, ale s nádherným vokálem Marca Hietaly, který by bohatě stačil a bylo by to o kus lepší, než teď... Marco je Nightwish víc než Anette!
          • adelka.tycka

Re: Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Nojo lae nemuseli přizvávat zrovna tuhle.....ani se nebudu vyjadřovat...radši..... *9*
          • gothicangel

Re: Re: Re: Re: Adela-ilove marilyn!

Jj tak to by možná nebyli,ale jestli se jí nezbavej tak už brzo nebudou!!!....Timhle tempem se za chvíli rozpadnou!
  • n.i.k.k.y

Anette

No Anette není špatná...mam ji jako zpěvačku i docela ráda, ale mnohem víc mi sedí v tý písničce co nazpívala s Pain (Follow me), ta je fakt hoodně dobrá...S Nightwish ji občas taky poslouchám, ale moje srdcová záležitost je spíš Tarja...Obě sou super...Anette je Anette a Tarja je Tarja...
    • chickuita

Re: Anette

Souhlasim s tebou, každá z nich je dobrá a každá z nich má svůj hlas. *4*
  • Anette Olzon

Miluju Anette!!! Je úžasná...Tarju mám jako solovou zpěvačku také šíleně moc rád, ale i Nettie se mi v NW líbí...je úžasná *3* *3* *3*
  • rararara

magoři pitomi co si myslite?idioti *15*
  • rararararar

ja ji miluju
  • haha

haha to je vtipné,jedna nejmenovaná je ve fanu anette a má v profilu fotku Tarji-to je opravdu jako Sparta a Slavie *1*
    • Re: haha

Co je na tom vtipného??? Já mam třeba taky v profilu Tarju a i Anette...mam je rad obě...tebe nenapadlo, že existuje spoustu lidi co ej blaznem kapely NW s Anette a solo Tarji???

Já třeba brečel štěstim na konzertě Tarji, ale i na konzertě NW...a přirovnavat to ke Spartě a Slavii...toje ta největši blbost kterou snad mužeš řict...jen hlupaci choděj na fotbal a nadavaj na druhej tym...proto fotbal nesleduju *1*
  • n.i.k.k.y

Prostě blond

Musim říct že Nettie vypadá docela dobře v těch blonďatých vlasech. Ale myslim že se k ní víc hodily ty černý vlásky. Mělo to lepší šmrnc.
    • Re: Prostě blond

Navštiv očního lékaře, třeba ti otevře oči *9*
    • Re: Prostě blond

ty jsi snad uplne blba, vypada priserne jak v blond tak i v cernejch vlasech. NW si ted pekne zavarili kdyz vykopli Tarjinku, blbí. Tarja je nejlepsi zpěvacka co znam a ze jich znam dost. *16*
      • n.i.k.k.y

Re: Re: Prostě blond

Možná sem blbá ale ne slepá...kdyby si nevěděl/a že je to anette Olzon a že patří k Nightwish tak bys to asi neřekl/a...ale tady je prostě jenom cejtit zaujatost proti Anette... *16* *16*
      • anja0985

Bla, bla, bla..
    • anja0985

Re: Prostě blond

Taky jsem si to myslela, ale kdyz mrknes na ty uplne nejnovejsi fotky, kde ma delsi vlasy, zacina se mi libit vic!
      • n.i.k.k.y

Jo vypadá dobře no..to máš recht...možná to spíš než těma vlasa bude tím, že je asi šťastná...a podle mě si to zaslouží...po tom jak na ni spousta exNightwishfans nadává...Jináč gratuluju..máš docela dobrý argumenty co sem tam níž četla. Je pravda že spousta kapel mi přijde komerčních, ale pak si vem že se nějak ukázat porstě musej...A když už tady sou lidi který říkaj že je hrajou na MTV nebo na Očku, tak ať taky nějakej chytrák vymyslí metalovej a rockovej kanál...pak by se podle mě ukazovali tam a ne na MTV *3*
  • anja0985

anette

Jak uz jsem uvedla, slysela jsem Nightwise 11.3. v Londyne. Pridali do playlistu Ghost love score, Dead boy's poem, Escapist a Romanticide..A verte neverte ( me je to celkem fuk), Anette byla uzasna!!!Ghost love score a Dead boy's poem v jejim podani zni hodne povedene..Zpiva je srdcem a jde to hodne slyset a dobre se to posloucha!Doporucuju jet na koncert Nightwish..Kamkoliv..
  • vampirelu

Anette-fůj!!!

Aneta je podle mě to nejhorší co NW mohlo potkat.Nepočítám nějaký ty Rihany, nebo takový ty hoperky, ale jinak otřesný.
    Tady seznam důvodů proč se do NW vůbec nehodí:
    1)Nikdy nemůže zpívat to co Tarja(a když bude, nebo i zpívá tak asi ohluchneme), což je moc velká škoda, ale já se nedivím, někde jsem četla článek, že Anette v životě zpívala všechny hudební styly...jak ji vůbec mohli přijmout??!!
    2)Její oblečení je totálně nemožné!!Viděla jsem nějakou část koncertu a tam měla na sobě nějaké nemožné letní šaty, nebo co to bylo-prostě otřesný, větší hrůzu fakt neviděla,a to stejný platí o oblečení i na jiných koncertech...oblečení u ní taky otřesný!!
    3)Zakázala bych jí zpívat Tarjiny písničky,protože když zpívá Wishmaster, nebo Planet Hell tak to je hrůza!!Jak si to vůbec může dovolit?!
    4)Aneta poškozuje celou kapelu a její název.Jmenují se Nightwish, což je v překladu Noční přání, a to se k Anetě vůůůbec nehodí. Teď by se měli přejmenovat spíš na Nightmare, což je Noční můra a k Anetě by se to určitě hodilo...k nim ne Anetinu osobnost to vystihuje!!

Nebudu psát další důvody páč by to bylo na 10 let moje komentáře jsou většinou deset km dlouhy,ale vsechno co jsem zde napsla je pravda!!
    A i kdyby Tarja byla komercni, nebo vsecky ty blbosti co koluji tak ji Aneta stejne nikdy nedozene protoze ji nesaha ani po kotniky!!A to se nevyjadruji o nekterych komentarich co fanousci Anety pisi o Tarji, ale je to fakt nejvetsi drzost!!Chtela bych je videt jak oni by to zpivali!!I kdyz radsi ne pak bych mohla byt taky hlucha *1* *1*
    Tarja se narodila s velkym darem od boha a skvele ho vyuzila, kazdy nema holt to stesti narodit se s takovym hlasem vim o tom svoje protoze chodim zpivat a na pisnicky Tarje fakt nemam...nerikam vyzpivam je (tim nemyslim Wishmaster, The Kinslayer, Planett Hell apodobne),ale nikdy to tak nemuzu zazpivat protoze nemam tak uzasny hlas jako Tarja...takove stesti ma malokdo a proto je tak spytny ze Tarja uz s NW neni, ale ona se nezkazila ona ma uzasny CD sice by tam mohlo byt vic toho metalu, ale jinak uzasny coz se NW s anetou NIKDY NEPOVEDE!! *8* *8*
    • Re: Anette-fůj!!!

zalez si na fanklub Tarji a nekritizuj, kritizovat umí každý *16* takové lidi mám fakt nejradši *16*
    • n.i.k.k.y

Re: Anette-fůj!!!

For Vampirelu: Proč sem lezeš když ji nemáš ráda??Patříš taky mezi ty lidi který pro svůj dobrej pocit urážejí ostatní??tohle je fanclub a ne Anti...Nikdo ti nebere že Tarju miluješ, to my všichni, ale proč proboha nejdeš pět ódy na její fan a místo toho to děláš tady??tohle je Anettin fan, tak by nebylo od věci ji přestat urážet... *16*
    • anja0985

Re: Anette-fůj!!!

Aaa boze, nechci te tu urazet, ale skromny dotaz..Tohle je fanklub Anetty Olzon!!Proc sem vubec lezes, kdyz ji nemas rada? To je ubohost!!Vsechno co si tu napsala je smes kecu, ktere tu nikoho nezajimaji..Teda by aspon nemely..Ano Tarja je uzasna zpevacka a ma dar, ale Anette je taky uzasna, jen jinou cestou! Nemusi se ti to libit, to beru a akceptuji, ale to co si tu predvedla je dokonaly priklad zapsklych lidi, kteri umi jen kritizovat..
      Jo a Kecy, ze nema zpivat 'pisne od Tarji', ty pisne jsou Nightwish, ne Tarji!! Nesouhlasim s nazoren, ze Anette nema tyhle pisne zpivat jako s nazorem ze Tarja by nemela zpivat na jeji solove draze pisne, co zpivala s Nightwish..A ze tech nazoru na netu koluje! Anette je soucasti Nightwish, ma pravo je zpivat a jestli s tim nesouhlasis, fajn, ale neopruzuj s tim ostatni lidi..Bozeeeeee!
      • ellie007

Re: Re: Anette-fůj!!!

*7* *7* dobře souhlasim, že písně sou NW ne Tarji, ale PROBOHA ŽIVÝHO ať zpívá písničky na který má, nemusí kazit třeba Wishmaster, atd. vždyť to zní hrozně... novější písně NW k ní jdou líp.. i když to neni co bejvalo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší