-
Tohle už tu někde je...
Hele od kdy si NG libují v orchestru??? Nesnaží se takhle někoho kopírovat ? Jo vlastně, já zapomněla, to aby se jim zvedl ohlas... tak to jo... -
-
Re: Tohle už tu někde je...
Ha Ha!!Inteligentní názor. Kritizuj něco o čem nevíš nic..To pak vypadáš jak debil a ani se nemusíš snažit.. -
-
Re: Re: Tohle už tu někde je...
Za to ty vypadáš opravdu inteligentně... *1* -
-
Re: Re: Re: Tohle už tu někde je...
Nevím, kdo tady vypadá inteligentně, ale Nighwish používají orchestr už delší dobu...A veřejně je za tohle kritizovat, abych vypadal drsně, důležitě či bůh ví co..Jo jsem určitě debil já *9*
-
-
-
-
To se mi snad jen zda
lidi nekomplikujte to, nechci tu psat co sio tom myslim ja pac je to knicemu a jen si tim ublizujemsami sobe, s tim ze tarju chlapci vyhodili nenadelame nic, a stim ze vzali Anette taky ne *3* tak si nekomplikujme zivot a berme to s lehkou vahou, prece jen koneckoncu kluci taky delaji chyby, a oni nejlip vi co udelali dobre a co spatne *13* *9* a kdyz ne..tak to casem poznaji at uz na tom ze stratili kvanta fanousku a nebo na necem jinem..ale poznaji...tak se nerozcilujte *3* -
Anette
Anette je příšerná kráva. Jen jí slyším, a rozmlátila bych to CD na kusy. Nightwish pěkně klesli za tu dobu, co je tam tahle pipina bez hlasu i bez vkusu. Ale jejich problém, maj, co chtěli. NW jsou všem pro smích a Tarja sklízí úspěch. To se ale dalo očekávat. *15* -
-
Elven:tu čupko ubohá co si to jako myslíš o sobě ty pipko vyfiflená běž niikam anett bylanejlepší Tapee je vůči ní ubohá husa operní a namyšlená!
-
-
Co ty si o sobě myslíš Tarja mohla být namyšlená ale co Anette? Znáš jí osobně? podle mě je na tom možná ještě hůř (jo a Tarja není operní husa-to možná ty si husa!!!)
-
-
Re: Anette
mně pro smích třeba nejsou. uznávám staré i nové Nightwish, i solovou dráhu Tarji. I když radši mám jejich staré hity. Ale ne tak, abych si nějaký ten nový nepustil. Já mám totiž rád všechny skladby od
Nightwish. *4* -
Re: Anette
Víš co běž do prdele Tarju vykopli protože byla namyšlená pokud to nevíš!!!...Náhodou Annetka umí zpívat taky a pokud se ti už Nightwish nelíbí tak jí už neposlouchej kokote!!!.... *16* -
-
Re: Re: Anette
Tak to toho o Tarje as imoc nevíš, protože jinak bys takovou kravinu nenapsal, nebo pokud věříš tomu pofidérnímu dopisu od Tuomase.... A jestli tomu Anettinýmu hejkání říkáš zpěv... *13* -
-
Re: Re: Re: Anette
A ty to víš odkud chytrolíne?:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Anette
Ono se stačí jen dívat a člověk má hned jasno, víme?! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Anette
Nemluvím o zpěvu, to je otázka vkusu a ten tu s žábou jako ty řešit nebudu, ale o Tarje. Kdy naposled si s ní byla na pivu a vylívala ti srdíčko? Píšeš o někom koho neznáš jaká je kráva o někom koho už vůbec neznáš jak to u ní bylo s jejím vyhazovem a jediná kráva, která tu je, je v zrcadle vždy, když se do něj podíváš.
-
-
-
-
-
-
Anette si nejlepší
Co furt máte proti Anette to co se ji stalo se muze stat každymu ze ma problemi s rodinou a tu tihu neunese tak ji nechte bejt.Anette je nejlepsi co mohlo nightwish potkat a kdyby tam byla iTarja byla dobry ale ja osobne mam raci Anette jó jó jó jó jó Anette si nejlepší. -
-
Re: Anette si nejlepší
Je to píííččča která neumí zpívat !!!!!nic neumí!!!hlavně ne zpíívat !!! plesnívá devka !!!hospodská nechápu co na tom jejím hlasu o oktávy níž vidis!!!! *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Anette si nejlepší
každýmu se líbí něco jinýho ty píčo jedna.....jdi pindat někam, kde o to bude zájem ty krávo!
-
-
-
Anette
No Anette není špatná...mam ji jako zpěvačku i docela ráda, ale mnohem víc mi sedí v tý písničce co nazpívala s Pain (Follow me), ta je fakt hoodně dobrá...S Nightwish ji občas taky poslouchám, ale moje srdcová záležitost je spíš Tarja...Obě sou super...Anette je Anette a Tarja je Tarja... -
anette
cautee ja som zo slovenska...ja si tiez myslim ze anette je des a hruza... pozrite si jak spieva pesnicku wish i had an angel nazivo z vystupenia Lowlands 2008.... to se neda poslouchat... prepadak .... a ked to dalej takto pujde tak nightwish skonci podla mna... ona to cele skazila... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* -
-
Re: anette
jj já s tebou souhlasim...je hrozná a ta skupina asi fakt jde jen doháje!!...pokud jim nedojde jak moc fanoušků ztrácej a jak moc jim to ta slavná ANETTE kazí!!! -
-
Re: Re: anette
Ty jsi fakt pokrytec holka...Jo a mimochodem ted maji vic fanousku nez s Tarjou..Ale to se Vam "debilum" nechce poslouchat, co? *1* -
-
Re: Re: Re: anette
Laskavě tady nikoho nurážej! Tobě taky nikdo nenadává... A s těmi fanoušky bych tady raději moc neoperovala! Mají víc fanoušků, to je fakt... A víš čím to je? Že jsou teď komerční, jako každá druhá americká kapela... Kvalita hudby nejde soudit podle množství fanoušků! Vždyť Lunetic nebo Christina Aguilera jich mají taky hodně a vůbec to nesvědčí o tom, jak dobrou hudbu mají, ale kolik malinkých holčiček bez mozečku to úplně hltá jen proto, že se to zrovna hraje v Esu nebo na Óčku nebo bůh ví, kde ještě... A proč staří dobří Nightwish jich měli míň? Protože abys chápal texty a vnímal kvalitní hudbu, musí tvoje IQ dosahovat víc než 35 bodů... Nehrávali spolu se středním proudem na MTV, protože to neměli zapotřebí a jejich fanoušky byli vyspělí lidé s hudebním vkusem, kterých (přiznejme si to) je míň než těch, kteří poslouchají to, co zrovna hrajou... -
-
Re: Re: Re: Re: anette
Dalsi pokrytec.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: anette
mně se líbili i předtím ale líbí se mi i teď a myslím že Anette je náhodou taky dobrá *3* -
Jo, to beru... Suhlasím s tebou v tom, že někdo kritizuje na jednom fóru a pak nadává na to, že někdo kritizuje někoho jiného na fóru dlaším... To máš pravdu. Ale já to nedělám, tak si toho pokrytce vyprošuju... K té komerci... Ber to tak: Tarju vyhodili pro "komerční přístup", ale že s Anette (a teď nic proti ní), to je stejně komerční, neli víc, to už jim nevadí... Sama si ale musíš přiznat, že s Anette jsou komerčnější (jestli chtějí jít touhle cestou - budiž, je to jejich volba), proto myslím, že tahle "výmluva" pro vyhazov Tarji je neopodstatněná... A myslím si, že ji za to taky neměli tak kritizovat... Teď jdou tímhle směrem, za který ji vyhodili... Myslím, že hodně lidem vadí třeba právě tohle... -
Ok, nechci se tu s tebou hadat a presvedcovat jedna druhou, ktera ma pravdu. Beres? Me se proste fakt nelibi, ze nekdo na jednom foru kritizuje nekoho a na druhem nadava, ze lidi, co to delaji maji jit..vis kam *1* .To se pak nediv, ze jsem se nastvala..Jinak kde je definice "komercni". Ted to nemyslim zle, fakt se ptam! protoze to, ze je nekdo popularni, ze ho vysilaji na vsech kanalech mi nestaci. Pac pak jsou komercni i Slipknot..Ted to fakt nemyslim zle..A hudba Nightwish i texty (ktere ja opravdu vnimam, ne zbytecne studuji anglictinu) jsou porad stejne.. -
Podle čeho tak soudíš? Máš v tom nějaký systém nebo to házíš jen tak od boku? *1*
-
-
-
-
-
Re: anette
Nic nezkazila ty debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *16* *16* *16*
Uříznout ti hlavu,podřezat žíly,vyrvat srdce,rozsekat tě,rozmixovat tě,zapalit tě....to by nepomohlo...všichni chcípnete pokavad se do Anette nepřestanete navažet *10* *10* *10* -
-
no ty jseš fakt debil a zamilovanej blbeček -
hezkyyyyyy..dobře..hele lidi Tarja byla s Nightwish 9 roku..Anett si zvykne..určo..já jí věříím! *3*
-
-
-
Čawte!
Díky všem, že děláte Nightwish reklamu... jak špatnou tak i dobrou, každá reklama je dobrá... hlavně ta zdarma...
Myslím si, že Anette, Tarje a Floor je úplně u chlupatého zadku orangutana co si o nich myslíte...
A vážně nechápu proč řešíte jak se oblékají... není to jedno *7* i kdyby chodili nahý tak vám to může být úplně jedno... Proč si myslíte, že některá z nich zkazila Nightwish? Když je to blbost... někomu se líbí NW s Tarjou, někomu zas s Anette a někomu s Floor... Proč to tak řešíte jste směšný, každýmu se líbí něco jiného *1* A hlavně vaše "kritické" komentáře jsou pořád to samé dokola už to začíná být nudný *6* vymyslete si něco originálnějšího...
Všechny tři dali NW něco jedinečného, něco co z NW dělá NW... Všechny mají nádherné hlasy jinak by nezpívaly v NW...
Vlastně je mi na zvracení z toho, že pomlouváte lidi, které neznáte... a jestli si myslíte, že je znáte, když jste si o nich přečetli jeden-dva články a měli jste to štěstí s nimi prohodit dvě-tři věty vážně neznamená, že je znáte...
Stejně mě akorát budete ignorovat a nebo mě seřvete... Ale co i tak mám pravdu... *3* S láskou TA "DIVNÁ" -
Anett všechno nejlepší k narozeninám. Je to takové moje imaginární přání, protože si to stejně nikdy nepřečteš, ale přeji ti co nejvíce zdraví, štěstí a samozřejmě úspechy s kapelou. Vystoupení v Praze (podle videí) bylo úžasný, takže jen tak dál.
-
=D
Ta fotka, kde je Tarja s Anette mě opravdu pobavila... Fakt úžasné! Za tu fotomontáž by někdo zasloužil medaili! -
-
Re: =D
jo tk ta fakt nemá chybu... někdo si holt dal tu práci *15*
-
-
tarja vs anette
ahojky..ja si myslím ze jsou obě dobry zpěvačky....sice tarja byla o trochu lepší ale písen amaranth mě uplně dostala ;)