-
Ohledně Anette
Nechci a ani nebude se tajit tím že Anette patří mezi mé neoblíbenější zpěvačky. Její hlas se mi líbí. Ano Tarja je lepší, ale Anette je taky dobrá *4*
Každopádně mi tohle spíš příde jako hádárna kdo lepší a kdo ne. Už mě ani nebaví ty blbý kecy na Anette poslouchat nebo číst *9* -
Takto NW skoncit nemal
Jezisi maria ... ludia ... ako mozte tvrdit ze NW je lepsi s Anette ako s Tarjou!!.Ked chcete pocuvat hetake hlasy tak si zapnite Mtv,tam ich je dost ale takych ako bola a je Tarja uz moc neni.Pocuvali ste vobec duety Tarje a Anette na youtube?Sak to je ako keby spolu spievali 12 rocna skolacka a operna diva.Ja proti Anette vobec nic nemam ale do NW sa absolutne nehodi.Prave taketo veci robia zo super kapiel ktore su niecim vynimocne tuctovky.A prave Tarja urobila NW takym vynimocnym.No buhuzial teraz mozme povedat Nightwishu iba : BYE BYE BEAUTIFUL!!! -
sleeping sun
Ježiš, Sleeping Sun v podání Anett je příšerný!!
Já chápu že to měla Anett těžký, ale at´ se proboha nepokouší zpívat písničky od Tarji. Takhle si to jen podělá. Tarja taky přece nezpívá ty její. Obě zpěvačky jsou dobré, ale každá má své mouchy... nikdo není dokonalý
*3* -
-
Re: sleeping sun
ano souhlas,je to strašné-lidi vy nemáte uši nebo co,že to posloucháte?aneta by neměla zpívat Tarjiny písničky,neměla by raději zpívat vůbec! *9* -
-
Re: Re: sleeping sun
hele jako uplně s tebou souhlasim!...Anette neumí zpívat a tim že zpívá tarjiny písničky a vůbec tim že zpívá se jen ztrapnuje!!..a prej poslední koncert co měli byl propadák!!:D....vůbec mě to nepřekvapuje!!...měli by vzít Tarju zpět a anette by měli zakázat cokoliv zpívat!!
-
-
Re: sleeping sun
řekla bych že zrovna Slepping Sun jí de nejlíp z těch starejch písniček *1*...ale je jenom na tobě co se ti líbí!! -
-
Re: Re: sleeping sun
zcala uplne pravda,sleeping sun anette neda,neda vubec nic od tarji a ty svy pisnicky taky neumi na live zazpivat,stoji to za hovno.
-
-
-
Annete
Podle mě je s Anette NIGHTWISH lepší a píseň ---For The Heart I Once Had--- je skvělá *3* -
-
Re: Annete
*5*
-
-
...
Tak jo, připojím se do menší diskuze... Většina tu Anette jen pomlouváte a já bych mohla taky, ale... Uvědomte si, že je prostě taky jen normální člověk. Ano, nezpívá tak, jako zpívala Tarja. Její písničky ona neuzpívá, NW už nejsou to, co bývalo... Má jiný hlas a i když mám radši písničky NW ještě s Tarjou, některé s Anette si taky ráda poslechnu. Je to něco jiného, ale jen kvůli tomu jí nemusíte nadávat. Máte proti ní něco jiného než to, že nahradila Tarju a má jiný hlas? Taky jí nemusím, ale nebudu se snižovat k tomu, abych jí veřejně nadávala... To ne. Každý má své plusy a mínusy, i Anette... Zamyslete se, než jí začnete nadávat. I komukoli jinému... -
Hádáte se tu zbytečně, je to prostě věc názoru, ano souhlasím mě taky mrzí, že Tarja odešla, ale to všechny, souhlasím, že Tarja má nejlepší hlas, ale Anett taky není špatná zpívá dobře :))) *3* *14*
-
Floor je namyšlená nána co zkazila Nightwish
je strašně ubučená a styl má jako popelář
na Anette a tarju mít nebude NIKDY! -
Fotka
Teda ta první fotka to je fakt mazec *1* ...Stydím se za ní *5* -
-
Re: Fotka
Jo máte všichni pravdu,nejlepší je Helenka Vondráčková a Lucinka Bílá a Ewička Farná taký *16* Vzpamatujte e už konečně vy děcka pojebané -
Re: Fotka
Jj je to hnus *1*
-
-
Chápu,,
ŽE SE TARJA A ANETTE SE PROSTĚ NEDÁ SROVNAT? CO KECÁTE VY IDIOTI? TARJU A ANETTE SROVNÁVAT ANI NEMUSÍM, JDE TO POZNAT NA PRVNÍ POHLED! ANETTE PROSTĚ NA TAJRU NEMÁ! JE MI JEDNO JAK VYPADÁ, STAČÍ ŽE MÁM UŠI ABYCH SLYŠELA CO JEČÍ. TAJRA MÁ V SOBĚ TO KOUZLO PRO TAKOVÉ SONGY A JESTLI NECHÁPETE CO JE TO "KOUZLO" TAK JSTE ASI BÝVALÉ NIGHTWISH NEZNALI, NEPOSLOUCHÁTE METAL NEBO ANI NEVÍTE O ČEM MLUVÍTE! *16* *8* *10* *13* -
-
Re: Chápu,,
plácáš píčoviny *13* -
hej tk to mas mega pravdu !! tarja ma operni hlas a kdo tk zpivat neumi nbo nevystudoval operu tk nemoze nic dokazat ani anette kdzy zazpiva od ni swanheart nebo fantasmic tk velika hruza jk kdby to zpival amater :D a taky nehcapu proc zkousela zpivat i walk alone, sing for me, mozna i poison :D krava to chce dokazat ze je tarja ... hej jsme pri tobee :-* -
Tvrdý/á metalista!!! *1* *1* *1* . Hlavně že jsi drsný/á..Do toho holka, víc směšná už snad ani nemůžeš být..Jupííí
-
-
...
přece nemůžeme Anette srovnávat s Tarjou...hold má každá jinej hlas no, ale to neznamená že je Anette hoší!!!...ona by zaspívala to co Tarja ale jinak...každopádně dobře *8* *3* *1* -
-
Re: ...
si trapná když se Aneta snažila zpívat písničky od Tarje bylo to strašné falešné až to bolí *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-