-
Anette
Běžtě do kelu. Anette není tak svělá a ohromná jako Tarja ale je taky dobrá v jiných směrech. Taky je to dobrá zpěvačka. Vy ste jen nasraní že odešla Tarja - nej zpěvačka a Nightwish si najali jinou. Prostě těmato blbýma kecama to nezměníte. Nikdy!! Když se vám Anette nelíbí tak neposlouchejte Nightwish a poslouchejte Tarju,no. Nechcu dělat borku, jen mě už všecí vytáčíte a absloutně mě sere jak všecí na Anette nadávají. *16* -
-
SOUHLAS,není co dodat
-
-
???
Mám menší problém, nezdá se mi že ta na té fotce by byla Anette Olzon... *16* -
-
Re: ???
To máš pravdu, je lo Liv Kristine z Leaves Eyes -
-
Re: Re: ???
To teda není!!!
-
-
-
Anette
Z lidi co každého hned uráží je mi na blití. Co by jste dělali vy kdyby jste někoho nahradili v nějaký kapele a fanoušci vás začli veřejně kamenovat. -
Ježiš, co pořád řešíte? Jasně, všem je nám líto, že odešla Tarja, ale už je to dávno, a nemá smysl se tu hádat, čí to byla vina. Teď je v Nightwish prostě Anette, tak se s tím buď smiřte, nebo je přestaňte poslouchat. Anette taky zpívá dobře, a i když podle mě nikdy nebude tak fantastická jako Tarja (ale to nebude nikdo, no ne? *3* ), není ani pravda, že zpívá falešně a že je hnusná apod. Prostě se jen Tarje nemůže nikdy vyrovnat, ale jejich písničky, i když se hooodně změnily, si pořád docela ráda poslechnu. A na druhou stranu každý den nadšeně hltám Tarjin božský hlas. Prostě se stalo to, co se stalo, a nemá smysl se tu pořád dohadovat - natož pak někoho veřejně urážet. Každý si myslete to svý, ale nenadávejte! Chtělo by to trochu tolerance, lidi
-
...
Už se nehadejte kdo je lepší je tam ted prostě anett.A já osobně jí mám stejně radši než tarju. -
Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
Všude se neustále píše jen o porovnávání Anette a Tarji. Bohužel mezi nimi je taková hromada rozdílů, že to člověku bije do očí. Ať si říká každý co chce, ale pokud někdo tady píše že Anette je úžasná, že se do Nightwish hodí, že umí zpívat, že se umí oblékat ba že je i hezká, že má image, tak je úplně mimo a nechápe co to znamenalo dříve pro fanoušky - skupina Nightwish. Anette zpívá falešně, kazí každou píseň od NIghtwish, kazí celou skupinu svým hlasem, "zpěvem" a vzhledem. Na kteroukoliv fotku co se podívám, pokud to není fotka promo, tak vypadá jak ňáká postižená co utekla z ústavu, říkejte se co chcete, ale prostě je to tak. To že se Nightwish reprezentují s takovouto zpěvačkou je největší propad jaký mohli udělat. Dalším kámenem úrazu je to že Tuomas už nemůže psát tak dokonalé písně, protože nemají dokonalou zpěvačku, a tou byla prostě Tarja, a pořád jí zůstane! Vyhodit Tarju a dosta do skupiny Anette, to byl nejhorší výběr jaký mohli udělat! -
-
Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
já s váma souhlasim... Anette nemá na to aby zpívala s tak dokonalou skupinou jakou BÝVALA Nigthwish nebo by ještě MOHLA být - pokud by se samo zbavila Anette - miss you Tarja *4* -
Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
Lusyia-Naprosto souhlasím!!!Mluvíš mi z duše -
-
Re: Re: Anette je příšerná a nikdo to neomluví, je to prostě tak
to mě těší *3*
-
-
-
kikx
Příšerná ženská!!! -
Maryka13
Já jsem tky Nightwish přestala poslouchat od té doby co tam přišla ta nová, jak se ji rika ZPEVACKA. Ona ma takovi trapny hlas. Na Tarju nikod nema. Wím že nemá smysl tady nadávat na tu novou, a to tky nechci. Já teď poslouchám Evanescence a Nightwish jen si stare takze v poho... *4* Ae i tak, TARJA JE NEJ!!!! -
-
Re: Maryka13
Taky poslouchám Ev *15* -
Re: Maryka13
Na debatu Tarja vs Anetta už nemá opravdu cenu reagovat. Na profilu máš, že je ti 14 - nic ve zlém - věřím, že z cd a DVD se taky dá hodně zistit, ale bylo ti 9, když Tarju vykopli..Neber to jako útok na tebe, to opravdu ne, je jedno koho máš rači, Tarja je opravdu hlasově lepší zpěvačka, ale viděla jsi někdy Nightwish na živo s Tarjou? A ne na DVD..Je hodně z Vás tady co ano, ale více z těch co kritizujete jste nikdy Tarju s Nightwish na živo neviděli. A tím nemyslím, že byla blbá nebo horší nebo lepší, o srovnávání tu opravdu nejde...jen proto nějak nechápu, co řešíte.. -
-
Re: Re: Maryka13
Ano slyšela jsem Tarju naživo a nemá to chybu :) jen Anette mi někdy trochu připomíná Sharon den Adel z Within Tempation.. :D Jinak máš pravdu rozebírat to nemá cenu, ale slyšela jsem Wishmastera a Nema v podání Anette a musím říct že jsem čekala víc :D ikdyž to je možná nezvyk že člověk čekal prostě ten Tarjin hlas a najednou tam je jinej :D
-
-
-
?
The Islander zpívá ještě Tajra nebo uz Anette? =))) -
-
Re: ?
Nejspíš Anette :) -
-
Re: Re: ?
Myslím, že nejvíc to zpívá Marco:-) Ale jasně, že Anette. Bohužel *9* -
-
Re: Re: Re: ?
Jako tam se mi docela líbí....;)
-
-
-
-
nooo
Musim říct že Tarja je moc skvělá a jejímu hlasu se hlas Anette asi nevyrovná...Ale když jsou Nightwišáci s anette spokojený tak je to dobrý ne? *3* nebo byste radši skvělou zpěvačku a smutnou kapelu? to je lepší horší zpěvačka a šŤAstná kapela :) ale anette neni zas tak hrozná já jí mam taky ráda :) -
-
Re: nooo
musim s tebou silne nesouhlasit, jestli jsi ji neslysela n zivo tak te chapu, ale na zivo je psriserna prisera, nema vubec nic co by mohla publiku dat. Tarja o proti ni bohyně zpěvu. -
-
Re: Re: nooo
Ja ji slysela trikrat a nevidim na ni nic priserneho! Proc vlastne chodis na jeji diskuze, kdyz ji nemusis..To nemas nic lepsiho na praci?!?! -
Re: Re: nooo
Tarja je bohyně zpěvu i tak. Ale Anette mám ráda a jsem ráda, že jsou NW v takové sestavě v jaké jsou teď a Anette zpívá dobře, více než to a to i naživo! (teda až na pár písní, např. wishmaster od ní zrovna nemusím...) -
-
Re: Re: Re: nooo
Tarja je možná bohyně opery,ale ne metalu
-
-
-