Přejít na výpis diskuzí

Anette Olzon

OSOBNOST 15.6.2007 
353 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • quickly

HNUS

Anette Vypadá opravdu příšerně(nic proti)
    úplně se zhnusila *9*
    • Re: HNUS

nvm jak to připadá tobě ale mně příde že vtomhle nejde o to jak kdo vypadá ale jaký má hlas
      • Re: Re: HNUS

A ten taky není nic moc... *1*
  • anja0985

vyzkum

Skromny dotaz..Kolik z vas videlo Nightwish ma zivo s Tarjou..Ne ze zaznamu (dvd, youtube ap.) ale ciste na zivo z kotle? Delam si vyzkum:-)
    • Re: vyzkum

já taky

Já taky... Byla nepřekonatelná...

Já a byla to bomba!
  • Anette není podle mě špatná zpěvačka,ale když začne zpívat něco od Tarji (sleeping sun) nezní to moc dobře
  • Anette

Anette je fakt borka...nechapu, proč tu na ni nadavate, když se vam nelibi tak si poslouchejte tu "ledovou kralovnu"...Anette je vyborna a jeji podani starych pisnich je užasny...a na Mastrech sem NW viděla a byli úchvatní!!! *1* *1*
    • iracek

Re: Anette

Úchvatní? To rozhodně byli, no... Svědčí o tom i to, že většina lidí znechuceně odcházela uprostřed jejich koncertu... *1*
      • *3*
        • Teďka s tím neslouhlasím!!! Nightwish byli nejlepší ze všech kapel co vůbec na tom Mastru byli!!! Sice blbej zvuk ztráceli se zpěva a Emppuho kytara!!! Už se těším až tu budou mít samostatný koncert s novým CD! Už mě nebaví pořád číst komentáře typu Kdo je lepší Tarja nebo Anette? Nesnáším to! Upřímně je mám ráda obě! Nightwish 4ever!!
    • Re: Anette

uchvatni?to sis celou dobu stala na usich,ne? cekala jsem ze alespon ty ,,sve,,pisncky zazpiva pekne..ale to co predvedla..na to neni slov
      • ellie007

Re: Re: Anette

jaj souhlasim s tebou... už bych na ně znova nešla
  • Ahoj všichni nevím co řešíte! Anette už není v Nightwish tak si laskavě hledˇte Nightwish a ne Anette! poslouchejte tu vaší boží Floořinku! *16*
  • Anette není špatná, podle mě do zpěvu dává hodně emocí. Naživo to ale bohužel nezvládala tak dobře jako Floor nebo Tarja. Jinak proti ní nic nemám :-) Ať se obléká jak chce, když to tu už řešíte, nijak to její kvality neovlivní.
    • -A: MÁŠ bobky co? najednou je Anette dobrá co! jak ubohé takovou ubožáka/ubožačku jsem nikdy v životě neviděla! napřed všem nadává a pak píše že Anett je dobrá! co je tohle za dobu! doba nafetovaných mozků nebo co!
      • Já jsem nikoho neurážela, hlavně, že ty si to užíváš :)
  • anja0985

diskuze

Tady ta diskuze byla směšná...Kdysi...Teď je to něco mezi je mi zle a jdu blejt a jsem machr světa, co vše ví..a ví hovno..
    • Re: diskuze

ty víš taky hovno, tak co.... *9*
    • Re: diskuze

Jenom ty víš všechno... *1*
      • anja0985

Re: Re: diskuze

Ano vím *1*
  • trysna
    Anette je promě nejlepší ale né ve zpěvu ale v chování, nikdy mi přijde že ty komentáře si jenom vymýšlíte a v duchu jí milujete
    ten kdo o ní píše že je hloupá tak at' se koukne na sebe
    pro diwu swinu:platí pro tebe jen jedno psát o anette že je hloupá
    ty si taky hloupá a na anette ve zpěvu nemáš a ještě když o anette píšeš že je hrozná ovce tak ty jsi zase přeroztlý hrozný prase! *16* *12* -to jsi ty diwo swino
  • Přátelé - pro všechny.

Takže přátelé, pro všechny.

Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste blbci.

Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste blbci.

Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek - jste blbci.

Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste blbci.

Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste blbci.

Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je blbec.

Anette je jiná. Tarja je pryč a už se nevrátí, tak ji nevolejte. Nightwish jsou jiní - pokud jste fanoušci, běžte na koncerty, pokud ne, nechoďte tam a neřevěte na ni. Nelíbí se vám její vzhled, nebo vás vytáčí že nekopíruje tarju a našla si vlastní stl? Tarja má svoje koncerty - bežte tam opěvovat starou lásku.
    Anette se nevyvedl MOR? od čeho máte mp3 s písničkama, kde se jí povedly?

POkud máte otázky a připomínky ohledně mé hygieny, psychiky, zdravého rozumu, hudebního vkusu, ši mi chcete dát přezdívky za tento komentář - prosím použijte email a nespamujte to tu vulgárními výrazy.
    PS: Jsem blb? ano, jsem.
    Pěkný den. Nightingel, co si anette klidně pustí, protože není do tarji zahrabaná až to bolí.
    • Re: Přátelé - pro všechny.

wow! Teď jsi nám to nadal!! (smajlík s očima v sloup)

Ste ocasi vsichni kolik vas tu je bavit sa o takovych srackach!Zkuste neco poradneho treba BlackSabbath,Kiss,Hammerfall,Sabato n a nebo Iron maiden a Metallica.Abych neodbocil od tematu Tarja byla lepsi nez ta Barbie co tam kdaka tet.Tarja mela aspon uroven narozdil od take cuchny!Ona si mysli ze kdys si da par stahovaku na ruku tak ze je cool.Na Masters of Rock to totalne posrala:Blond vlasi,ruzove nehty,a mnoho dalsich picovin.Nightwish uz nejsu to co byvali.Vzali mezi sebe jakusi stetku z E55.Sice tet po obnove jejich popularita stoupa ale to jenom k vuli jejimu zajebanemu hlasu kery sa hodi max na POP.Skoro vsichni co tet posluchaju Nightwish sou Popici Emo a podobni sraci.Oni si mysli ze kdys tet budou posluchat tu novu devku tak sou nejaci borci.Nejsou!....je to banda tupich ignorantu s vypatlanu hlavu.Takze zacnete posluchat neco poradneho srackolapky!!!!!! *5*
      • Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ty víš kam tě pošlu *16* *16* *16* . A jestli ne tak seš blbec

Hochu, být tebou, tak si zopáknu pravopis, než začnu něco veřejně psát na fóra, kde to čtou gramotní lidé... To jen tak, na okraj...
        • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

seru ti na pravopis
          • Re: Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

Ach, vy analfabeti...

hej vis co ty sám si blbec :D ANETTE je proste taka krava ktera nema vbc hlas do te skupiny tm potrebuji poradny gágor :D:D jaký má tarja :D:D a ted to metál ani není :D:D ale trochu pop-dico:D:D hruza tn její zkřekavý hlásekk :D hnus TARJA JE PROSTE NEJ-... a odesla ze skupiny pac chtela mit vlastni a zpivat operni pisnicky...:D.. kdyz se ti tk libi anetka tk proc nenapises rovnou LÍBÍ SE MI JEJÍ HLÁÁSSEEKK KTERÝ VOLÁÁ O POMOC ?? hm ?:D:D taka pica si jako ona myslim:D:D myslim ze se ti libi vseci kteri sou nekde new :::D:D hnus *1* *1* *1* *1*
      • lawiane

Re: Re: Přátelé - pro všechny.

jj *3*

ete neccoo: Za prvé - vy, kteří sledujete na youtube videa typu anette vs Tarja - jste cool:D

Za druhé - vy, co nadáváte do Anettina oblečení a vizáže - Jste Cool.

Vy, kteří porovnáváte tarju s anette, starý a nový nightwish jako dva páry ponožek -jste cool.

Vy, co říkáte - chcem zpátky Tarju - Fuck Anette - jste COOL.

Vy, co říkáte, že Anette má popovej hlas - jste COOL.

Anette není Tarja. Kdo to nepochopí, je COOL:d..( PAC MAS PRAVDU ANETKA NENI TARJA NEMÁ NA NU :d:d S TIM JEJIM KUREVSKY HLASKEM:-!) *8*
        • Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No mě taky byla milejší Tarja, ale s tím tvým jménem Lol a argumentem COOL mě připadáš jak nějakej poďobanej pubertální hopper. Sorry, ale nemůžu si pomoct *1*
          Je ale k smíchu jak tady řešíte a přivoláváte něco co už je dávno pryč. Trochu mě to připomíná stav, když se po 10 letech spojili Queeni s Paulem Rodgersem, vyjeli na turné a všichni na ně začali nadávat a Paula srovnávali s Frediem. Nechápu jestli ti lidi čekali že na pódium skočí nějakej Mercuryho klon, ale tady ta diskuse je o tom stejným. Jdu blejt... *5*
    • anja0985

Re: Přátelé - pro všechny.

Musím to napsat, musím!!!Konečně někdo se zdarvím rozumem, jestli jsi ty,tak já jsem blbec s tebou. Dík
      • lawiane

ještěže taky nejsem blbec...
        • anja0985

Re: Re: Re: Přátelé - pro všechny.

No nevím, založit si profil, abych mohl kritizovat něco o čem evidentně ani nemámpáru..pravda, to je horší než blbec *5*

Jasně, my jsme to pochopili... podle tebe jsme prostě všichni blbci *1* *1*

Souhlas! Anette je úžasná.
      Akorát malou výtku- na MoR se Anette úžasně dařilo- jen většina debilních čechů zopakovala to, co řekli opstatní "bylo to slabý"
      NW sou úžasný!
      • lawiane

oprava- NW byli úžasní- do r. 2005, teĎ sami sobě kopou popový hrob.
  • ♥♥♥3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ miluju tě si lepší než tapee a floor jsi úžasná já tě zbožn'uu škoda že tě z nightwish jseš hotová kráska (jsem ráda že je na světě taková hodná paní!)miluju tě strašně moc nemáš žádnou chybu!pozdravuj chlapečky ahoj ps: chci jet do Švédska za tebou! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit