-
Re: Re: Re: Re: dryhý jméno
Když jsem se sem po pár dnech vrátil, čekal jsem, kdo se první ozve... *1*
Jsou věci, které se zřejmě nikdy pořádně nenaučim. *4* -
Re: Re: Re: dryhý jméno
ja myslela, že se ženy vdávají *1* *1* *1* -
Re: Re: super
Ahoj Anničko a matyasi ¨napiš mi vas e-mail na muj prosim moc te prosimmmm -
Re: Re: dryhý jméno
Až ta se ožení, tak nevim, jakou si z ní lidi budou dělat srandu. Jedna naše učitelka se jmenovala Marie Anna Trtková - Horáková a samozřejmě někteří lidé žertovali, že nás učí fyziku nějak moc lidí. *4* -
Re: Re: anička
Já se vám ani nedivím,já tebe nebo Anču mít jako bráchu nebo ségru tak vás mám taky ráda:D -
Re: Re: dryhý jméno
Aha:-) Díky za odpověď *4* *4* -
Re: anička
ale jo, mááme se rádi *14* -
Re: dryhý jméno
Tomáš. Ale ona má Anna-Marie jako jedno jméno. Pak má ještě druhý - Terezie :-) -
dryhý jméno
Ahoj Maty,jak tak koukám,anička má dvě jména.Ty máš taky nějaký druhý? -
anička
jste oba skvělí herci.Mám vás ráda.Sice už na Ulici moc nekoukám ale občas se kouknu.Jste fakt dobrý.Mohu se zeptat na něco?Jak se snášíte jako sourozenci? *3* *4* -
Re: super
děkujeme *3* . Chodím do šestý, ségra do první. Matyáš -
super
ahoj...jen vám chci říct že ste fakt dobrý=)ale to už vám asi řeklo hodně lidí.vidim že sem matyáši chodíš i normálně psát, jen sem se chtěla zeptat do kolikátý třídy chodíš=)dík za odpověď *3* -
10.00
ahoj maty napište mi prosím vaše telefonní číslo a nebo mi napište na e-mail prosím *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: anička a maty
Ahoj, ségra má narozky až 14.října. Ale stejně dík *15* . Matyáš -
anička a maty
ahoj aničko a maty zaslechla sem že áňa mněla narozky tak vše nejlepší dáte mi oba e-mail prosím *7* -
anička a maty
ahoj aničko chtěla bych tě taky jako sestřičku a moc vás oba pozdravuju napíšete oba na e-mail? *3* *3* *14* -
Talentovaná
Ahojky Aničko ty a tvuj brácha jste opravdu talentovaní máte takovou hereckou rodinu že ano *3* -
Re: Šikovná holčička
Děkujeme!!!!!! Matyáš a Anička *4* -
Re: Ahoj
nj, ségra měla samý *4* -
Re: .....
jo, do první. Dík a taky se měj suprově *1*