-
Tak co teď říkáte na ''mirumilovný islám'' paní Šabatová. Bydlím 2 roky ve Francii a co se teď stalo v Paříži, tak to je normální islám. Neexistuje umírněný. Tady je vidět, co se stane, když je chcete natahat do ČR. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/358120-byla-to-reznicina-sli-po-satiricich-popsali-svedci-atentat-v-parizske-redakci.html .
Po dnešku už to tady ve Francii pochopilo i hodně lidí, kteří s nimi sympatizovali. A co Vy? -
Šabatová,vem si do svého domu na byt cikány a hned uvidíš ,proč jim nikdo nechce pronajat byt.Taková ochránkyně lidských práv stojí za hov.o.Že ji navrhla ČSSD to jim nikdy neodpustím.... *11* *11*
-
https://www.youtube.com/watch?v=R5L9SExquao
-
Jsem velmi slusny clovek a nerad pouzivam ostra slova-ale musim rict,ze az pani Sabatova chcipne,myslim,ze Cesi o nic neprijdou.
-
Vím, že pravděpodobnost, že si to madam Šabatová přečte je hodně blízko nule, i tak jsem se rozhodl napsat. Paní Šabatová, trpíte komplexem oběti, máte pocit, že hájíte správnou věc a ostatní vás proto utlačují. Bohužel, není tomu tak. Ano, spousta lidí tuto špatnou věc nemá ráda z vhodných důvodů. To, že jsou šátky jiné kultury, etc. by nikoho pohoršovat nemělo, ale bohužel, pohoršuje. Nicméně důvod proč šátky ve školách lze odmítnout je prostší.
Práva související s náboženskou svobodou mají zaručit, že nikdo nebude krácen na svobodě v souvislosti s náboženstvím, ale ani mu v souvislosti s náboženstvím nebudou poskytována privilegia. Udělení výjimky pro zákaz pokrývky na hlavě je privilegium. Buďto mne, jakožto hrdého Pastafariána necháte chodit do školy v cedníku a obyčejné děcka v kšiltovce, a pak se nejedná o náboženskou diskriminaci, nebo to zakážete všem. Pokud má někdo, z jakýchkoli pohnutek udělenu výjimku teprve pak se jedná o diskriminaci.
Opravdu mne štve, když osoba, jenž má hájit právě sekulární hodnoty a rovnost proti principům sekularismu brojí a napadá samotné základní principy rovnosti. Doufám, že se z této chyby poučíte a napravíte ji, než si za vás najdou náhradu. Protože pokud si za vás najdou náhradu, do konce života si zřejmě budete připadat jako nevinná oběť proti níž se spikl celý národ. A to bych vám nepřál. -
Bóóóže, co je tohle za debilní krávu, ta Šabatová? A TOHLE je placený z našich daní? Typická zasraná pravdoláskařka, jak já ty pravdoláskařský šmejdy nenávidím... Je to škodná a co se dělá se škodnou? STŘÍLÍ SE!!!
-
-
Proc urazis kravu? Pani Sabatova neni krava,je to zruda. Souhlasis?
-
-
Za 3 roky bude Evropa ve valce. Na ostrove Lampeduza prichazi mlady deti s Egyptu, s Libie a dalsich arabskych statu kde demokracie umira.
Ty mladi, jak se tam dostali ? Jak zaplatili cestu ? Nejsou to ponorky aby prepadavali v zadech kdyz je nebudeme cekat ? -
Vážená paní ombudsmanko, musím rovněž reagovat na vaše včerejší vystoupeni v Hyde parku. Musel jsem se částěčně zasmát a částečně znechutit nad tím, co jste tam proklamovala o činnosti vaší kanceláře. je možné, že se mnohé věci dějí za vašimi zády a nevíte, co vaši lidé dělají, protože předpokládám, že signatářka Charty 77 by měla být slušná a solidní žena.
Vzpomněl jsem si na své dva případy, kdy se úřady chovaly naprosto neprofesionálně, nesolidně, kryly lži a podrazy, takže jsem v obou případech vyšel znechucen, poražen a lež a křivárny zvítězily. Protože jsem důchodce a tento stát pokračuje v křivdách, které na naší inteligenci napáchal bolševik, si nemohu dovolit soud, navíc po různých zkušenostech mých známých i z médií nelze ani této instituci věřit. TAkže jsem se s důvěrou obrátil na vaši kancelář, počínaje za vedení JUDr.Motejla, pak JUDr. Varvařovského a naposled po vaším vedením.
Celkem třikrát jste si vyžádali mé materiály a sliby, že ve věci učiníte žádané a třikrát bezvýsledně jste mi je poslali zpět. Navíc paní RNDr. Seittlová je původním vzděláním hydrogeolog a aniž by se osobně přesvědčila,napsala na základu naprosto lživých infomací své stanovisko a když jsem s ní hovořil osobně, řekla, že objektivní posouzení by stálo mnoho peněz.
TAkže ani v otázce mého vodního zdroje, zjevně zničeného v jeho povodí vybudovanou komunální skládku, ani v druhé kauze, když mi lékař z Homolky zničil chybnou operací nohu, takže mám doživotní postižení, kde lži obsažené v jeho lékařské dokumentaci nechtěl řešit nikdo, tehdejším vedením nemocnice počínaje, přes lékařskou komoru až ministerstvem zdravotnictví konče,jste mi rovněž nepomohli a nenamáhali ste se ani osobně získat pravdivé informace. PAk se rovněž ptám, k čemu je vaše kancelář zřízena, daňovými poplatníky placena, aniž by se namáhala pomoci tam, kde by pomoci měla? Dost se divím, že signatář Charty je schopen podílet se na té špíně, ve kterou se změnila možná dobře v roce 1989 míněná polistopadová politika. -
Sledoval jsem dnešní HydePark a chtěl bych doporučit pani Šabatové, aby se naučila mluvit. Podle jejího vyjadřování, tato žena trpí nedostatkem odborných výrazů, její hledání správného výrazu při odpovědi nahrazuje stále tím "ééééééé", věty začíná "éééééééé", prostě se ta její řeč nedá poslouchat. A tato baba vykonává funkci dosti zodpovědnou. Neuměla odpvědět na mnoho otázek a raději to sváděla na to, že až to bude, že se uvidí. Já bych ji okamžitě odvolal z funkce!!
-
-
Naprostou pravdu souhlasím to bylo samé éééééééé jak Havel. Táto ženská nepatří na takovou funkci absolutně zaujatá pro islám je to sv.ně co naše lidí nenávidí vidí jen sebe a né lidí.Okamžitě je třeba aby rezignovala.
-
-
Mozna kdyby si vzala nihab,treba by ji nejakej verici ojel...
-
-
-
Prosíme p.ministra Němečka,odvolejte okamžitě islámistku šabatovou.. *16*