-
dotaz
nehrála náhodou v ve filmu Karlík a továrna na čokoládu ???? *3* -
-
Re: dotaz
j hrála koukni do filmografie
*9* -
-
Re: Re: dotaz
tem smajlík tam nebá bejt -
-
Re: Re: Re: dotaz
*4*
-
-
-
-
kámoš
Tak icq na toho jejího nej. kámoše jsem nenašel a co ty nějaký new zprávy?????? -
-
Re: kámoš
ale to je její kámoška ne kámoš??? *13* *13* *13* *15* -
-
Re: Re: kámoš
no já jsem tehdy našel že to je její kámoš tak newim -
-
Re: Re: Re: kámoš
nn je to její kámoška vim to na tuty!!!!! *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kámoš
teda kámoš!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kámoš
takže jsem měl pravdu *3* zatim jsem nic nenašel
-
-
-
-
-
-
dobry
Ja jsem taky neco nasel kamaradku Anny kdyby se nam povedlo sehnat na ni icq treba by nam dala icq na Annu jestli chces to jmeno tak mi napis na vodak.k@seznam.cz
treba nadeje!!!! *3* -
-
Re: dobry
No super já ti dám vědět taky jsem už je to sice o něco dýl našel jméno jejího nejlepšího kamaráda ale icq jsem na něj nenašel třeba budeme mít štěstí právě te´d uvidíme
-
-
adresa
no jo sice si oba myslíme že je to Denver ale žádnou adresu nebo něco konkrétního nemáme *9* -
-
Re: adresa
pravda, pravda hele mas email ja ti to kdyztak poslu kdybych neco nasel *1* -
-
Re: Re: adresa
tak už jsem něco našel a snad to potvrzuje že Anna bydlí v Denveru jsou to fotky z návšťevy prezidenta v tomto městě kde je mimochodem i Anna tady je odkaz http://annasophia-robb.org/gallery/ thumbnails.php?album=208 sice máme potvrzené město ale přesnější adresu nikoliv *9* -
-
Re: Re: Re: adresa
když,tak přijdi na zápas Denver Nuggets,třeba ji potkáš v hledišti *1* -
Re: Re: Re: adresa
jj super !!!! *1*
-
-
-
-
domov
já jsem zatim nic nenašel co se týče jejího bydlení ale je fakt velmiiiiii krásná!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: domov
ja taky nic je to tezka vec to hledani!!! *3* -
-
Re: Re: domov
mě je jasný že se třeba na ní nedá najít kontakt např.icq,email,tel. číslo ale adresa domu nebo město kde bydlí by se snad nějak mohlo najít newim -
-
Re: Re: Re: domov
já furt nic co ty?????? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: domov
já taky nic fakt newm ale myslim že je to Denvr ale chtělo by to nějakej důkaz nevim to na 100% -
-
Re: Re: Re: Re: Re: domov
Denvr...Denvr...Denvr...Já myslím,že už žije v LA... -
Re: Re: Re: Re: Re: domov
ja si taky myslim ze je to denver!!!
-
-
-
-
-
-
Domov
čau nevíte kde přesně bydlí Anna já si myslel že se odstěhovala z Denvru do L.A. ale nevim to přesně možná jo možná ne když tak jsem napište i ulici adt. -
-
Re: Domov
http://www.nytimes.com/ zkus to tady!!! -
-
Re: Re: Domov
jo super kdybys něco našel napiš budu to tady sledovat -
-
Re: Re: Re: Domov
jo jasně pokusim se!!!!! *1*
-
-
-
Re: Domov
zkoušel jsem to zjistit ale asi je to záhada,ale mohl by jsi to skusit na nějakých amerických stránkách tam to bude!!!!!! *1* -
-
Re: Re: Domov
díík za snahu já to taky zkušel najít na nějakých amerických stránkách ale přesněji jsem toho moc nezjistil tak se tam kdyžtak koukni a napiš mi ty americký stránky já se tam na to taky podívám dík -
-
Re: Re: Re: Domov
jj tak dobře už tam jdu *1*
-
-
-
-
Pravda
Je to pravda kašleme na to- SORRY- ale každej může říct svůj názor-Tak co je něco nového o kolo AnnySophie????? *1* *1* *1* -
Wow
je fakt dóóóst hezká.... *14* *14* *14* -
hádky
čau lidi nevim proč se tady pořád hádáte každej může mít svůj názor samozřejmě ale taky by to mohlo jít bez nadávek a urážek tak se konečně poďte bavit o Anně které tolik tak všichni určitě fandíte joo a myslim že na to abychom se s ní mohly setkat máme asi všichni stejnou šanci *9* -
kurva!!
můžete mi říct co to tady vy dementaci zkripleny řešíte..vy asi si myslite že anna sophia robb bude jezdit do česka..ta más dost práce přes den..a ješte aby jela do nakýho divadla..kdyžtak možná do prahy.. *15* ale ne do plzně nebo tak td.. *13* a to je i jasny že si to vymejšlí,.to by pak tu mohl napsat každej -
-
Re: kurva!!
tak at sem ten kokot nepise!!!!! *1*
-