-
nojooooooo
Jestli umíš hrát tak jako nadávat,Tak to musí bejt tragédie to hraješ nějakejm bezdomovcům pod mostem neee trapaku tak to tady nezkousej kdyz nenepis ani v jakym divadle hrajes-tak to znamená ze v zadnym nehrajes tak to tady nezkousej TRAPAKUUUU!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: nojooooooo
curaku ses mi upe u rite -
-
Re: Re: nojooooooo
no jo prosimte trapacku bez to zkouset jinam na nas si neprijdes!!!! *1*
-
-
-
ddd
jo ale jak se to divadlo jmenuje????
*1* -
-
Re: ddd
chodi tam Donutil -
-
Re: Re: ddd
to mozna chodi na nejaky trapaky!!!!!! *1*
-
-
víš co.... to divadlo je městský ale jestli je to město jako jičín nebo jako hradec to radči neřekne..jestli někde vůbec hraje a je čech...mě řekni jakej čech se dotane třeba k johnymu deppoj...skoro nikdo!!!!!a pochybuju že z tebe bude novej tom cruise -
-
presne kamo presne *1* *1* *1* *1* sem rad ze sem te zas videl -
Přesně tak moje řeč naprosto souhlasim -
-
Re: Re: Re: ddd
Víte proč to neřekne protože v žadným nehraje protože na to nemá!!!!!!! *13* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ddd
jo asi to tak bude moc si mysliiii -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ddd
tak za prvy vy vilizanci hraju a mam o 10 procent ze se sni potkam nez vy kurvy zasrany
-
-
-
-
-
NEREKNU
-
-
supr
Je suprová herečka a hrozně krásná...v karlíkovi i krvavé slizni byla úžasná:)) *14* -
pro toncek96
To je pravděpodobný...ale jak jinak jí chceš kontaktovat???letět do LA? -
-
Re: pro toncek96
klidne -
-
Re: Re: pro toncek96
Taky mně to napadlo,ale je jen minimální šance,že se k ní dostaneš:( -
-
Re: Re: Re: pro toncek96
ja sem divadelni herec ktery ted jezdi po konkurzech a jestli se mi nejakej vydari a bude to jedna dobra role tak pres hereckou karieru se dostanes ke kazdymu -
-
Re: Re: Re: Re: pro toncek96
No to bys musel bejt dobrej... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro toncek96
sem dobrej hraju v tom nasem mestskym -
Re: Re: Re: Re: Re: pro toncek96
hmmmm tak to y musel bejt hodně dobrej -v jakym divadle hraješ???
-
-
-
-
-
-
nevim
Kde by asi někdo sehlnal icq AnnySophie Robb to se nedá sehnat, i kdyby jste ho sehnali tak si jí tam pridá mrte lidí -TAK SI ZALOZÍ NOVÝ *13* -
-
Re: nevim
No jo.ale zkusit musíme všechno ne... -
-
Re: Re: nevim
Jo to mas asi pravdu *1* *1*
-
-
-
Vízva
Lidi. Vimněním kontakt na AnnuSophii Robb za ICQ Vannesy z Muzikálu. Funkční a POUŽÍVANÉ -
-
Re: Vízva
hej to icq nemam,ale hrozně bych chtěl icq na Anna Sophia Rob ja se totiž doní zabouch *14* hej pls pošli mi ho *9* -
Re: Vízva
to kecas kde by si ho sebral sis ho vymyslel a budes se za ni vidavat -
-
Re: Re: Vízva
fakt???
já na rozdíl od někoho nespamuju fóra sračkama... A já to nedělám pro sebe ale pro zatím neoficiální právě se formujcí českej Fanklub AnnySophie Robb v ČR. -
-
Re: Re: Re: Vízva
A tak sy mislím,že to je dostatečná protiváha -
-
Re: Re: Re: Re: Vízva
A je pravý.za to ručim já i kolegové z fanklubu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vízva
menim naroz ty ho nemuzes mit to je sance 1/60 000 tak nam tady nic nevikladej dokaz to dokaz stejne to je zas nejaka holka bo kluk co se za ni vydava -
Re: Re: Re: Re: Re: Vízva
budu ti verit pouze pod podminkou kdyz to icq bude pravi funkcni jestli ne tak se .... ale jestli jo tak se ti omluvime a jaky sou stranky toho fanklubu
-
-
-
-
-
-
zdar
chtel bych vedet jestli ve 2 most do zeme terabithia bude zit AnnaSophia Robb protoze ji mam fakt rad asi se prestehuju do ameriky -
-
Re: zdar
je mi to moc líto ale most do země terabithia asi nemá pokračování a když jo tak tam leslie (annasophia robb) nebude a navíc je to podle knížky jestli nevíš takže to určitě nebude mít pokračování *9* *9* -
Mám pár otázek. 1. Umíš mluvit Americkou Angličtinou???
2.Slyšel si jí mluvit s dabingem nebo v originále???
3.Máš zelenou kartu?
4.výš kde bydlí???
5.Ty si myslíš,že na ní máš??? -
-
Re: Re: zdar
hej mě se hrozně líbí ale potřeboval bych na ni icq *14* -
a ty neco vis nebo umis kdyz ses tak chytrej no mozna jo ale co se do me seres ty vole proste se mi libi kurva a co jako omlouvam se vsem ostatnim ze sem pouzil vulgarni slova ale nejde to -
-
Re: Re: Re: zdar
Tak když to víš,tak to nemusíš hned nasrat na net. -
-
Re: Re: Re: Re: zdar
jo tak v klidecku ale tak no ja nwm nechame toho proste podame si ruce sice nwm jak ale tak co takze uz je to v poho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zdar
To přejde tohle je dosti pomíjivé .. :) .. Najdes si holku a bude lepsi protoze nebude tak daleko .. *3*
-
-
-
-
neumim v dabingu nemam v americe a myslim ze na ni nemam a co jako ty si myslis ze na ni mas nebo co -
to se ptas me nebo co -
-
Re: Re: Re: zdar
jo... -
-
Re: Re: Re: Re: zdar
sem schopen odpovedet na 1 2 4 5
-
-
-
-
von bude snad druhej díl kde bude žít Lesli
-
-
zdravim
je to moc pekna herecka vydel sem ji hrat most do zeme terabithia ale bylo spatny jak tam umrela ale sem jeji velkej fanda *14* *9* -
hm..dik
no dekuju..ale na tech strankach box.sem byla taky.ale tam je hnusna kvalita..obrazu.a zvuk..de dopředu..že to je uple hnusny..nevite..nekde jinde.kde by se to dalo skoknout??já vim na hbo..to davaj často.ale nemáme kabelovku doma..moc vám dekuju..za rady..budu fakt rada když mi helfnete.,.kuju..chci o moc te nfilm videt!!hlavne ten konec.jak furt tady o tom basnite *7* budu moc rada když mi pomužete -
anna sophia robb
videl sem ji hrat v mos do zemne terabithia a uplne mne doj.ala akorat je skoda ze nakonci umreka a navic je moc pekna buchta *14* *14* *14* *5* *1*