Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaja01

nojooooooo

Jestli umíš hrát tak jako nadávat,Tak to musí bejt tragédie to hraješ nějakejm bezdomovcům pod mostem neee trapaku tak to tady nezkousej kdyz nenepis ani v jakym divadle hrajes-tak to znamená ze v zadnym nehrajes tak to tady nezkousej TRAPAKUUUU!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: nojooooooo

curaku ses mi upe u rite
      • kaja01

Re: Re: nojooooooo

no jo prosimte trapacku bez to zkouset jinam na nas si neprijdes!!!! *1*
  • kaja01

ddd

jo ale jak se to divadlo jmenuje????
    *1*
    • Re: ddd

chodi tam Donutil
      • kaja01

Re: Re: ddd

to mozna chodi na nejaky trapaky!!!!!! *1*
    • stach

Re: ddd

víš co.... to divadlo je městský ale jestli je to město jako jičín nebo jako hradec to radči neřekne..jestli někde vůbec hraje a je čech...mě řekni jakej čech se dotane třeba k johnymu deppoj...skoro nikdo!!!!!a pochybuju že z tebe bude novej tom cruise
      • Re: Re: ddd

presne kamo presne *1* *1* *1* *1* sem rad ze sem te zas videl
      • Re: Re: ddd

Přesně tak moje řeč naprosto souhlasim
        • kaja01

Re: Re: Re: ddd

Víte proč to neřekne protože v žadným nehraje protože na to nemá!!!!!!! *13* *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: ddd

jo asi to tak bude moc si mysliiii
            • Re: Re: Re: Re: Re: ddd

tak za prvy vy vilizanci hraju a mam o 10 procent ze se sni potkam nez vy kurvy zasrany
    • Re: ddd

NEREKNU
  • wendy92

supr

Je suprová herečka a hrozně krásná...v karlíkovi i krvavé slizni byla úžasná:)) *14*
  • pro toncek96

To je pravděpodobný...ale jak jinak jí chceš kontaktovat???letět do LA?
    • Re: pro toncek96

klidne
      • Re: Re: pro toncek96

Taky mně to napadlo,ale je jen minimální šance,že se k ní dostaneš:(
        • Re: Re: Re: pro toncek96

ja sem divadelni herec ktery ted jezdi po konkurzech a jestli se mi nejakej vydari a bude to jedna dobra role tak pres hereckou karieru se dostanes ke kazdymu
          • Re: Re: Re: Re: pro toncek96

No to bys musel bejt dobrej...
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro toncek96

sem dobrej hraju v tom nasem mestskym
            • kaja01

Re: Re: Re: Re: Re: pro toncek96

hmmmm tak to y musel bejt hodně dobrej -v jakym divadle hraješ???
  • kaja01

nevim

Kde by asi někdo sehlnal icq AnnySophie Robb to se nedá sehnat, i kdyby jste ho sehnali tak si jí tam pridá mrte lidí -TAK SI ZALOZÍ NOVÝ *13*
    • Re: nevim

No jo.ale zkusit musíme všechno ne...
      • kaja01

Re: Re: nevim

Jo to mas asi pravdu *1* *1*
  • Vízva

Lidi. Vimněním kontakt na AnnuSophii Robb za ICQ Vannesy z Muzikálu. Funkční a POUŽÍVANÉ
    • Re: Vízva

hej to icq nemam,ale hrozně bych chtěl icq na Anna Sophia Rob ja se totiž doní zabouch *14* hej pls pošli mi ho *9*
    • martan014

Re: Vízva

to kecas kde by si ho sebral sis ho vymyslel a budes se za ni vidavat
      • Re: Re: Vízva

fakt???
        já na rozdíl od někoho nespamuju fóra sračkama... A já to nedělám pro sebe ale pro zatím neoficiální právě se formujcí českej Fanklub AnnySophie Robb v ČR.
        • Re: Re: Re: Vízva

A tak sy mislím,že to je dostatečná protiváha
          • Re: Re: Re: Re: Vízva

A je pravý.za to ručim já i kolegové z fanklubu
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vízva

menim naroz ty ho nemuzes mit to je sance 1/60 000 tak nam tady nic nevikladej dokaz to dokaz stejne to je zas nejaka holka bo kluk co se za ni vydava
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vízva

budu ti verit pouze pod podminkou kdyz to icq bude pravi funkcni jestli ne tak se .... ale jestli jo tak se ti omluvime a jaky sou stranky toho fanklubu
  • martan014

zdar

chtel bych vedet jestli ve 2 most do zeme terabithia bude zit AnnaSophia Robb protoze ji mam fakt rad asi se prestehuju do ameriky
    • karule

Re: zdar

je mi to moc líto ale most do země terabithia asi nemá pokračování a když jo tak tam leslie (annasophia robb) nebude a navíc je to podle knížky jestli nevíš takže to určitě nebude mít pokračování *9* *9*
    • Re: zdar

Mám pár otázek. 1. Umíš mluvit Americkou Angličtinou???
      2.Slyšel si jí mluvit s dabingem nebo v originále???
      3.Máš zelenou kartu?
      4.výš kde bydlí???
      5.Ty si myslíš,že na ní máš???
      • Re: Re: zdar

hej mě se hrozně líbí ale potřeboval bych na ni icq *14*
      • martan014

Re: Re: zdar

a ty neco vis nebo umis kdyz ses tak chytrej no mozna jo ale co se do me seres ty vole proste se mi libi kurva a co jako omlouvam se vsem ostatnim ze sem pouzil vulgarni slova ale nejde to
        • Re: Re: Re: zdar

Tak když to víš,tak to nemusíš hned nasrat na net.
          • martan014

Re: Re: Re: Re: zdar

jo tak v klidecku ale tak no ja nwm nechame toho proste podame si ruce sice nwm jak ale tak co takze uz je to v poho
            • Re: Re: Re: Re: Re: zdar

To přejde tohle je dosti pomíjivé .. :) .. Najdes si holku a bude lepsi protoze nebude tak daleko .. *3*
      • martan014

neumim v dabingu nemam v americe a myslim ze na ni nemam a co jako ty si myslis ze na ni mas nebo co
      • martan014

to se ptas me nebo co
        • Re: Re: Re: zdar

jo...
          • Re: Re: Re: Re: zdar

sem schopen odpovedet na 1 2 4 5
    • Re: zdar

von bude snad druhej díl kde bude žít Lesli
  • martan014

zdravim

je to moc pekna herecka vydel sem ji hrat most do zeme terabithia ale bylo spatny jak tam umrela ale sem jeji velkej fanda *14* *9*
  • zuzyk15

hm..dik

no dekuju..ale na tech strankach box.sem byla taky.ale tam je hnusna kvalita..obrazu.a zvuk..de dopředu..že to je uple hnusny..nevite..nekde jinde.kde by se to dalo skoknout??já vim na hbo..to davaj často.ale nemáme kabelovku doma..moc vám dekuju..za rady..budu fakt rada když mi helfnete.,.kuju..chci o moc te nfilm videt!!hlavne ten konec.jak furt tady o tom basnite *7* budu moc rada když mi pomužete
  • mara98

anna sophia robb

videl sem ji hrat v mos do zemne terabithia a uplne mne doj.ala akorat je skoda ze nakonci umreka a navic je moc pekna buchta *14* *14* *14* *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší