Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stach

pravda

přesně....kdyť já sem viděl most do země terabithia a abych věděl kdo to je tak jsem se díval na zadní stranu dvd....když se někoho ptám jestli ji znaj, tak neřeknou kdo to je, ale co toje debílci.... *9*
    • Re: pravda

A s tim je právě potřeba něco udělat.
      • Re: Re: pravda

jo souhlasim a co stím uděláme
        • Re: Re: Re: pravda

Už se oto debatuju s jedním klukem...Napadl mně oficiální český fan web,vztvořit baanery a rozesít je po celím internrtu...
          • stach

Re: Re: Re: Re: pravda

a pak bysme jako delej fanklub zjistit fakt nějakej opravdovej kontakt, kterej je jistej na AS Robb
            • Re: Re: Re: Re: Re: pravda

Kdybi sme chtěli mít oficiální,museli bysme se dohodnout s jejím manažerem. Tohle je asi největší problém...Ale kdybi to vyšlo,mněli bysme fakt hodně možností...a kdo ví,třeba i rozhovor pro web fanklubu...tj osobní setkání...co vi na to?
  • ...

Podle mně si tato pěkná a talentovaná herečka zaslouží svůj vlastní fanweb s koncem adresi .cz .A ne? Lidi znaj jen ty herce,co maj přes celej obal jméno...Tuhle herečku znají lidé jen od vidění...A to si podle mně nezslouží...
  • řešme AS Robb

Lidi icq už jsem vám dal tak už se konečně přestaňte hádat a nadávat si a pojďme se konečně bavit o AnněSophii Robb které tady určitě tak všichni fandíme a vykašleme se na předem hloupé a blbé nadávky a nesmyslné témata mimo ní díky *3* *5*
    • Re: řešme AS Robb

moje řeč kámo
      • stach

Re: Re: řešme AS Robb

o to se tady celou dobu každej snaží ale zatim to nejde......Sem dneska vyřízenej z toho ping-pongu, mě bolej nohy jako kráva.....Doufám že se mě bude zdát O AS Robb *4*
        • Re: Re: Re: řešme AS Robb

Jo to já taky doufám že se mi o ní bude zdát prej ti 12 je to tak
  • stach

prdel

do prdele proč tady pořád všichni řešíme takový debility a normálně se nebyvíme o AS Robb....a pokud tady ode mě budou něějaký příspěvky s chybama tak to psal múj malej bratr, tomu je 12
  • kaja01

sráči

Jo taky si myslim uz se tesim az napisou!!!
    *1* *1*
    • Re: sráči

tak jo je mi 17 a jsem z Ostavy, kdy přijedete? Těším se až napíšeš, protože hacker a 555 je na 99,99% jedná a ta samá osoba *3* *1* *1*
      • Re: Re: sráči

vy ste fakt degeni hádat se jak malí děti kuli takovejm píčovinám
        • Re: Re: Re: sráči

jemu to řekni *5* *5*
          • Re: Re: Re: Re: sráči

nebudu to říkat nikomu vzlášť to platí na všechny přestantě se do piči hádat kuli takovejm pičovinám
  • kaja01

Správa pro já

Hele ty sráči tobě je nejspiš taky nejakejch deset co?
    Chovaste se se stachem jak mali zmrdi co by potrebovali pres drzku.
    P.S-napiš kde bydlíš a vyřídíme si to ty sráči-nechte hackera bejt. *10*
    • Re: Správa pro já

díkyyy už mě taky docela serou pořád něco maj
      • Re: Re: Správa pro já

Taky nechapu co furt chtěj jestli napisou odkud sou tak dostanou po hube sracove zasrany. *4*
        • Re: Re: Re: Správa pro já

věčně nespokojený a ještě sprostý nechápu bych si pro ně taky dojel
          • Re: Re: Re: Re: Správa pro já

tak jestli napíšou odkud jsou tak si pro ně pojedeme a uvidime-kdyby jsme ne ně neměli-COŽ POCHYBUJU-tak muj kamos ma pres dva metry a dela 10 kixbox!!! *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Správa pro já

myslim si že my dva na ně určitě na nějakýho 12 smrada a druhýho blbečka bez problému *5*
  • kaja01

Stach je sráč

Stachu jestli ti je dvanáct tak bych ti mohl taky pekne rozbit dršku ty srači *1*
    • Re: Stach je sráč

jo a hele ten t vuj kamaradi pochibuju ze kixbox je lepsi nez musado tak prestan mrdko
  • stach

účet

Tak hackere když jseš takovej hrdina tak proč se tady na osobnost.cz nezaregistruješ co????
    • Re: účet

1) nevim jakej hrdina nic takovýho jsem o sobě nenapsal za 2) založit účet mi nedělá naprosto žádnej problém ale takhle je to pro mě lepší o.k.
      • Re: Re: účet

hele ty mrdko nevitahuj se dit ti musi dat prez drsku i 5letej kluk *15* *15* *15*
      • vasok

Re: Re: účet

no on to spíš myslel ironicky, tak že když tu máš take kecy, tak by ses mohl zaregistrovat a je to pohodlnější....jo a řekl bych že ti je tak 11, nebo 12 let, podle toho jak se chováš *3*
        • stach

Re: Re: Re: účet

mě je taky 12...ale aspoň se tady nechovám jako hňup....
          • Re: Re: Re: Re: účet

11 ani 12 mi teda není je to snad každýho věc jestli být registrovanej a nebo ne a když budu chtít tak se zaregistruju a už buďme v poho
            • Re: Re: Re: Re: Re: účet

no tak ti byd takových 10..asi:D a my jsme v poho, ale ty ne *13*
  • české webové stránky

Jestli máte zájem, koukněte se na právě vznikající stránky o této herečce:

asr.webz.cz
    • Re: české webové stránky

stránky pracují jak mají
  • vasok

joj

joj tak hackera tady obhajije uživatel, který nikomu nefandí a účet byl zřizen asi narycholo někdy v podvečer...tak tomu říkám trapas *1* *1* *1* *5* *5* *5* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit