Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stach

14

Chápete že ten neregistrovanej uživatel 14 může být v pohodě hacker...Hacker je taky neregistrovanej.Tak to napíše jako 14 a bude si zase ze všech dělat prdel...
    • kaja01

Re: 14

to bych taky řek!!!! *1* *1* *1*
  • kaja01

Hele hackere dal bys mi pls. icq na ANNU.Díky. *3*
  • ANNA

Anne uz je 15 ty vole ten cas tak leti
  • vgfjh

Čau lidi jen tak čtu co tady povídáte o tom hackerovi tak když jsem kdysi psal že ho má atd. a nechal tady email tak jsem mu napsal o tom icq a on mi napsal taky svoje icq no tak si spolu už docela dlouho píšem a on mi to icq v pohodě dal takže si nevymýšlí a není tak hroznej jak o něm píšete jen ho prostě musíte poznat ale nadruhou stranu vás chápu taky bych asi nevěřil jako vy
    • kaja01

Re: vgfjh

Hele co kdyz ses ten hacker jak máme věřit zase tobě když nikdo nevi kdo ses.. *13* *13*
    • Re: vgfjh

no hackej je neregistrovaný uživatel, stejně jako ty...takže to může být stejná osoba *7* *5* *1*
    • Re: vgfjh

jestli ti ho dal tak ho sem dej a mi se mu vsichni omluvime *3*
  • stach

ignorace

Serte na Hackera, prostě ho všichni ignorujte a pojďte se radči bavit o AnněSophii Robb
    • Re: ignorace

taky pravda *1* ale jen tak naposled HACKERE TY SEŠ FAKT VELKEJ VŮL
  • ICQ anny

Co takhle hackere kdybys sem dal to ICQ nebo se všem omluvil že sis dělal prdel *16*
  • kaja01

kaja

KDe by ten hacker vzal asi to icq,to je mrte trapny jak si mysli co? Debil nejeden vylízanej co si myslí kokot ze ho da nekde na verejnost aby ji psalo nejmin 100000 lidi.Ať jde do prdele sráč jeden zasranej
    A kdyby ho mel tak by ho snad sem uz dal ale ja vim ze ho nema protoze je to srac velkej. Hackere vůbec to tady na nás nezkoušej kdyby se dalo to icq sehnat tak uz ho tady davno vsichni maj nemyslis DI DO PRDELE TY SRACI SKURVENEJ-to si otebe myslim!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • kaja01

anna

Hele jestli si myslity ze nekdo ma icq na annusophii robb,tak je peknej borec protoze bych chtel videt jak by mela cas na nejaky icq.A vůbec ten časovej rozdil to by ste ji psali nekdy ani nevim kdy.
    ---TAK ASI SMŮLA--- je taky mozny ze zadny icq nema. *13* *1*
  • stach

Narozky

Hodně štěstí v natáčení filmů....pěkný narozky *14*
  • AnnaSophia Robb

čau lidi zejtra je velký den jetli pak víte proč??? samozřejmě to souvisí s osobou o který se tady bavíme atd....
    • Re: AnnaSophia Robb

ty zbitecne virecnej zmrde hovno ptaku koukej navalit icq anny jo a tech 6 cisel nejsou jejiho icq tak tady nekecej ze ho mas *13*
    • stach

Re: AnnaSophia Robb

j ohackeře, jdi do prdele, myslíš že jsme blbý a newíme že má narozky??? *3*
    • vasok

Re: AnnaSophia Robb

hackre už jsi trapný tak co kdyby jsi šel konečně otravovat někde jinde?? Smiř se s tím, žádné ICQ od anny nemáš, jsi otavnej, lhář a snad nejtrapnější člověk na osobnostech *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit