Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AnnaSophia Robb

Čau lidi tak za icq Anny vám můžu dát icq hlavních postav filmu Transformers tedy Shia LaBeouf a jeho parťačky Megan Fox *3* *5*
  • stach

Tvrdohlavost

ježiž, myslíte že kdyby annasophia všem z vás dala icq, že by se z toho nezbláznila???????hold je z ameriky a my z čeksa, musíme hledat nějakou češku...ja wim me to taky sere, ale hold je to tak *5* *5* *13*
  • AnnaSophia Robb

ANONYM - jasně že chci a co za to chceš můj email je pepos12@seznam.cz snad se domluvíme mohl bych ti dát na oplátku icq jiný herečky jestli chceš ozvi se
  • AnnaSophia Robb

Jo schání se fakt těžko noo já ho asi budu mít za měsíc ale nějaký emaily jsem našel a telefon a fax taky kdo hledá nejde lidi
  • AnnaSophia Robb

Tak má tady někdo pls to icq???????? já ten telefon mám ale mobil mi nefakčí a novej budu mít až v únoru a taky to stojí pěkný prachy do USA volat nebo jetli někdo chcete ten odkaz na tu stránku kde jsem to našel????????????????? *3* *5* *4*
    • Re: AnnaSophia Robb

ja chci pls *4*
    • kaja01

Re: AnnaSophia Robb

Hele jesli fakt tak chces to icq mohl bych ti ho dat ale jeji tel. číslo je málo *13* *13*
    • kaja01

to vis nikdo ho nechce dat protoze ho nikdo nemaaaaaa shani se fakt tezko *14* *14* *1* *1*
    • kaja01

Tak me dej ten odkaz ja bych rek ze to za ty prachy stoji *3*
  • kaja01

njn

A já už možná pár kontaktů mám ale nevim jestli to mam někomu dávat to bych toho člověka musel znát *3*
  • kaja01

njn

Hele jestli si myslíte že se nedá sehnat žádnej kontakt na ANNUSOPHII ROBB tak se mýlíte musíte to protě umět a znát spoustu lidí kteří by ten kontakt mohli mít *4* *4*
  • AnnaSophia Robb

Abych byl přesnější číslo k ní domu no a potom taky fax
    • kaja01

Ja ti věřim na 100% *3* *3*

ja ti verim dal bys mi ten odkaz
      *1* *1* *1*
  • AnnaSophia Robb

No číslo sice mám ale mobil mi nefunguje no a kdo mi něvěří tomu dám odkaz na tu stránku kde jsem ho našel a anglicky celkem umím *5*
  • AnnaSophia Robb

čus má tu někdo icq na Annu??? jestli jo tak mi ho prosím napiště na email pepos12@seznam.cz a já vám za to dám její číslo na mobil díky *3*
    • kaja01

A proc to icq chceš to umíš tak dobře anglicky??? *1*
      • Re: Re: AnnaSophia Robb

ja neco ale mamka uči angličtinu
    • kaja01

tak proč ti ho nenepíše když máš její tel. číslo?????? *13* *13*

Ty máš její číslo na mobil jo tak to bych chtěl vidět kdebys ho asi sehnal *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit