-
ja
byla na doodletoo.com jestli znate -
dan
daš taky pls to icq na ni ja jin potrebuju dat pisnicku posli mi ho prosim na icq:453005257 *4* -
ach jo
to je blbý že nebydlí v česku, ale to by se naší party asi nezbavila.... :-) -
Holky
Ja fakt newim, proč takhle pěkný holky se roděj jen v Americe, tohle je jeden z příkladů *7* *7* *7* -
co byste chteli
tyjo co byste chteli aby vam ANNA dala icq by byla blazen vyte kolik lidi by ji psalo za den si zani jedte do ameriky ja ji videl jen jednou a to jen koutkem oka protoze o 2 sekundy pak sem dostal facku od negra *9* -
-
Re: co byste chteli
tak to ses fakt hustej tipek, kdes byl in america,????
-
-
změna
Ty jo, to snad ani není možný jak se od toho natáčení Terabithie z´měnila, sem se mrknul na její web,teda nemrknul sem tam od rána do večera, a ta změna je velkě( ale krása jí nezmizela) *4* *14* -
-
Re: změna
ses sulin ja to asi newm
-
-
Anglie
Ty jo, tady nějakej dobrák od kosti píše že bybička Anny Sophie je z Anglie, jeko je to možný ale to že AnnaS bydlí v U.S.A. v Coloradu, to ho asi nenapadlo :-) *1* -
kaja01
please pošlete mi někdo e-mail nebo icq na Annu sophii Robb.Budu vám mo vděčný-na vodak.k@seznam.cz-nebo-476813696 *14* *14* -
Please pošlete mě někdo ICQ Anny Sophie na icq 478113343, díkes fak plosím.... *14* *14* *14* -
PaTka
Prosiim ma tady nekdo to ic´q na Annu??Prosim jestli jo piste na meil LiMeTka.eXe.O@seznam.cz nebo na icq 367259889 ..prosim chtel bych sni hodit rec je mi 15...byl bych vam vdecnej kdyztak se ozvete..papa -
-
Re: PaTka
ja ma patriku proc ho potrebujes?
-