Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    Ahoj mohl bych dostat icq AnnaSophia Robb !
    Rad bych sní hodil řeč je mi sice jen 16 :p Ale angličtinu ovládám na 80% tkaže no problem.. :p diky moc předem..zde je e-mail... S.h.a.r.p@email.cz ještě raz díky.. :)
  • haha

mam i jeji ICQ *15* *15* *15*
    • Re: haha

pošleš pls na Annu S icq nebo email?napiš icq:453005257

zdar Dane mas icq-email odepis na bmx93@seznam.cz dik

zdar dane mas email odepis na bmx93@seznam.cz

ahojik ze mi prosimte dáš to jeji icq mocbych ho potřeboval protože ja skámošema jme pro ni udelalip isničku a chci ji to dád tak te moc prosím a dík *7*
    • roxxie

Re: haha

ze mi das to icq??pls *4*
      • Re: Re: haha

dam ale prvne se ji zeptam..nejak se za vas prymluvim ju?? *3*
        • Re: Re: Re: haha

Kdyby's mi to ICQ moh poslat tak bych byl vděčnej... ale stejně si myslím že by svoje ICQ nebo Email jen tak nedala na veřejnost:D
  • hustý

Já mám babičku která má sestru v Anglii.A ta sestra mojí babičky zná babičku AnnySophie Robb.Sou to sousedi.A příští prázdniny tam asi pojedu a ona tam prej bude taky.Ale este nevi presne kdy ale prej mi to zjisti.Nikdy sem o tom nevedel dokud sem nevidel film Most do Terabitie a tak sem rekl tete ze je to moc heska herecka a ona mi rekla ze je to vnucka jeji sousedky.Ale prej sem si sni hral kdyz mi bili 2 roki...Hustí co... *15* *15*
    • Re: hustý

myslím že hodně kecáš....narodila se v USA, kde i vyrůstala a né nějaký blbý anglii a nejdřiv píšeš že její babku zná zná sestra tvojí babky, která s ni sousedí a pak píšeše že je teta....další dítě, které píše jen samé kraviny a myslí si že je důležité *1*
      • Re: Re: hustý

mysli si co chceš.je mi jedno kdo si co myslí a pocital sem s tim ze mi to nekdo napise ale to je jedno...
  • AnnaSophia Robb a její fotky

Našel jsem stránku kde je asi 10445 fotek Anny a je jich čim dál víc...http://annasophia-robb.org/g allery/displayimage.php?album=lastu p&cat=0&pos=0
    Určitě se kopukněte aspon na 100 fotek ..je tam třeba fotka a pod ní Anny P ODPIS! *14*
  • p

Zdarec lidi web www.megastars.websnadno.cz se cítí osamocen skuste se kouknout
    *9*
  • XxX

Ahoj je tuu no vá skupina The End a tak vám předtavím jejich stránku sem člen skupiny!!!
    *5*
  • HM

No ten web je tedka uplně jiny a sorry že se te to tak dotklo
    *3*
  • annasophiarobb.estranky.cz

Díky, jen škoda že na ní chodí málo lidí.
    Je tam CHat a registrace do klubu takže jestli chcete vytvořit grupu jejich fanoušků tak tam *3*
    • roxxie

Re: annasophiarobb.estranky.cz

asi ti ta stranka prepadla lebo uz mam ten link ja sorry *9*
  • Založil

založil jsem stránku kde je annas....
    a Josh Hutcherson atd ......tak se bavte a za vaši náštěvu budu vděčný pokuď chcete tak je tam moje icq a můžeme četovat *5* *4* *5* *15* *5*
    www.megastars.websnadno.cz
    • Re: Založil

Hmm *1* teda fakt strasnej web, neprehlednej, a vubec nechapu tu cast s tvoji kapelou to ma byt nejaky chlubeni se nebo co?:D
      Jinak naopak chvalim stranku annasophiarobb.estranky.cz to je neco jinyho *5*
  • Sp33

hele našel sem na Google jeji email absoluteannasophia@googlemail.com
    Aspoň to tak na ty strance měli

na tadyty dejte contakt a tam to je
    http://www.annasophia-robb.org/MoreLinks.php

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit